Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zegna

Ermenegildo Zegna i inne...

Polecane posty

Gość Zegna

Mam ochotę kupić sobie kilka fajnych ciuchów. Chodzi mi o dobry garnitur, kilka koszul i krawatów. Gdzie w południowej Polsce można znaleźć dobre, markowe sklepy. Do Warszawy mam za daleko. Blisko do Krakowa (ok 120 km), ale nie wiem gdzie w Kraku są salony dobrych marek. Nie chodzi mi o Bytom, czy Wólczankę. Raczej Zegna, albo Dolce&Gabbana. Wiem, że jest Hugo Boss, ale chce rozejrzeć się też po innych salonach. Mam nadzieję, że pomożecie. Dzięki

Gość H.m.m.m
Najsensowniej byloby poleciec do Wloch, w Polsce moze byc klopot :-)

Gość Brrrrrrrrrrunetka
P.S. swoja droga dziwi mnie troche Twoj wybor Zegna lub Dolce. Zegna to raczej klasyka a Dolce extrawagancja bardziej....

Gość Zegna
Masz rację. Ale chciałem coś na różne okazje. Do pracy i na wieczór. poza tym w koszulach Dolce spokojnie można wybrać się do pracy a nie tylko do klubu gejowskiego. Wie ktoś coś?

Gość gakko
Hej, nie wiem ile masz do Poznania, ale w Starym Browarze jest DOLCE&GABBANA, i wiem ze jest salon Ermenegildo Zegny na jednej z ulic dochodzacej do rynku, a chyba najlpiej znalezc adresy salonow w sieci...

Gość Zegna
Wiem, że w Poznaniu na Paderewskiego jest Zegna od grudnia. Ale do Poznania mam z 400 - 500 km:) Myślałem, że może tu będą ludzie, którzy cokolwiek wiedzą...