Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HIPNO

Miłość, kochacie z serca czy ....

Polecane posty

Kochacie?? No właśnie jak kochacie. Czy u was na pierwszym miejscu jest miłość ?? A może seks?? Jak to jest u was, co dla was jest ważniejszcze, miłość i szacunek do drugiej osoby, czy zaspokojenie swoich potrzeb. Bo jeżeli zaspokojenie potrzeb, to chyba nie miłość..... [ale to filozoficznie wyszło :P ]

Zgadzam się z Tobą co do kolejności. Ale czy napewno po ślubie, co to zmienia, poza tym że ludzie są związanie więzem małżeńskim. Jeżeli np. są narzeczeństwem, albo parą o długim stażu, czy seks jest zabroniony?? Przecież ślub nic tutaj nie zmienia. Chyba że ktośjest głęboko wierzący, to co innego ...

Do ana1714 No dla nas tak, ale nie dla wszystkich, założyłem ten topik, żeby zobaczyć, jak to jest ile osób ceni sobie miłóść a ile seks.

Gość PHI lozofka samozwaniec

HIPNO nie zawiodles mnie !:D po tej lampce to moze bedzie bez sensu moja wypowiedz ....ale najwazniejsza teraz dla mnie jest milosc ....dzieki niej toleruje wiele wad swojego M . ...jego inny temperament lozkowy ....jestem bardziej tolerancyjna ... kiedys jesli spotykalam sie najwazniejsza osoba dla mnie bylam ja sama ....pragnelam jedynie swego szczescia ....jesli ktos mi nie zapewnial tego ...odchodzilam ....ale widocznie to nie byla milosc .... z milosci czlowiek tak szybko nie rezygnuje ....:D

Nie no to bez sensu jest zupełnie. Kocha sie sercem, a seks to seks, seks można kochać, ale nie sercem tylko tym no, jak to nazwać.. :P

I to się Aniulcia ceni. Szacunek do Ciebie mam :) Nie zawodzę ludzi, którzy są dla mnie mili i darzą sympatią. W dzisiejszej ogólniepanującej znieczulicy, trzeba zauważać dobrych ludzi. Ale ja dzisiaj filozoficznie się wypowiadam.... sorki

Gość jarek123835
to chyba kurwa nie znasz psychiki kobiety,musisz miec 20 lat zadajac takie pytanie. Seks w tym wieku nie ma wielkie)o znaczenia,a raczej nie tym kieruja sie dziewczyny przy wyborze. Moze cynicznie to zabrzmi,ale piszac o wyborze,krorym kieruja sie dziewczyny sadze,ze masz na mysli mlode kobiety,wiec tak , moim zdaniem, podkreslam moim zdaniem to albo miloscia,wowczas dziewczyna jest slepa na wszystko, albo kasa. Wierz mi,zadna nie bedzie z facetem tylko dla seksu

ach nie dodalam ze seks z osoba ktorej sie nie kocha nie jest tak satysfakcjonujacy ....

Walet, z tym się zgadzam. Ale uważam, że jeżeli ludzie są długo razem, są już narzeczeństwem, lub wiedzą że są sobie przeznaczeni, to czy seks jest zabroniony, jeżeli chcą bliskości tej największej?? Przecieżto dopełnienie miłości. A jeżeli robi się to z głową....??? Dlaczego by nie kochać się przed ślubem, ale tylko wtedy kiedy jest się w związku pewnym trwałym.

Do Aniulcia=> Zgadzam się, seks z osobą której się nie kocha to bezsens, coś co jest obojęne i nie sprawia przyjemności. Do=> jarek123835 Na kasę to lecą \"puste dziewczyny\". Nie mówię tutaj że dziewczyna jest z facetem dla seksu, bo kobieta musi kochać, żeby być z kimś, z facetem swojego życia. Nie widziałem kobiety ,która jest z facetem dla seksu.... :/

psychika kobiet ....tak naprawde to kazdy potrzebuje milosci ....seks dla kobiety jest czesto potwierdzeniem jej atrakcyjnosci , piekna , dowodem czulosci - aktem czulosci ....tylko ze ta czulosc w seksie moze ptrzymac jedynie w zwiazku w ktorym wystepuje takze i milosc emocjonalna ... tak troche pogmatwalam ...ale o to mi chodzilo ...

Gość jarek123835
hipno,ale ja wcale nie mowilem,ze kobiety,ktore ida na szmal sa madre. I co do seksu tez sie nie z)odze,bo nawet bez milosci moze byc przyjemny, w koncu osiagasz or)azm,choc przyznam sie,ze na pewno jest znacznie bardziej ubo)i niz seks z kims ko)o dzrzysz uczuciem

No włąśnie Aniulcia, bo związek opierający się TYLKO na seksie nie przetrwa długo, ale jeżeli jest miłóśc i to głęboka obojga ludzi, to uzupełnia się to wzajemnie, to jest wtedy jak 2 części puzzli :) I o to w życiu chodzi.

Do jarek123835 Jeżeli ktoś chce się tylko spuścić byle spuścić, to z byle kim może iść do łóżka, ale nie o to chodzi. Najpiękniejszy jest seks z osobą którą darzy się głębokim uczuciem.

Walet popieram. Mnie to już nie dotyczy, bo mam swoją jedyną w życiu. Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi. Ale ogólnie tak powinno być... tlyko że często nie jest... niestety :(

W seksie z kims kogo nie darzy sie tym Pieknym Uczuciem jest satysfakcja ...ale tylko ta fizyczna ...nie ma tej jednosci ...pelni ...zespolenia .... HIPNO co ty studjujesz?

Miałem iść na psychologię Aniulcia... ale niestety studiuję już 4 rok historię. Zawsze zadaję sobie pytanie: dlaczego historia :)

KOCHAM HISTORIE !!!! Kiedys bralam udzial nawet w olimpiadzie historycznej ..... ja tez studiuje ...nawet nie pomyslales pewnie o tym ....:D

Nie myślałem o tym ze względu Aniulcia na dziecko. Ale jeżeli studiujesz to mógłbym wiedzieć co?? Cieszę się ,że lubisz historię :)

a temat twojego topiku to temat mojej pracy mag ....... tylko ze ja dolaczam jeszcze troche literatury ....

No proszę, ale dzisiaj trafiłem z tematem :) Kto by pomyślał. Czyli studiujesz psychologie?? Ciekawi mnie to bo psychika ludzka jest skomplikowana i zawsze jest w niej coś nowego.

Ja idę spać, muszęwcześnie wstać. Będę jutro około 22 :00 na Forum :) Dobranoc Aniulcia

Gość jarek123835
hipno dobrze,ze nie poszedles na psycholo)ie,bo na psycholo)ii trzeba ludzi SLUCHAC.Ja ci pisze o jednym ,a ty o czym innym.Wiec wyloze jak rolnik krowie siano w oborze.Przeciez ja nie ne)uje,ze seks w polaczeniu z uczuciem jest najpiekniejszy.N ie zrozumiales mnie pierwszym razem mowiac,ze tylko puste ida na szmal(ja te)o nie mowilem) i terza chcesz mi postawic kontre,ze seks jest lepszy )dy wchodzi uczucie.)dzie ja to ne)owalem???Mowie,ze tez jezt przyjemny.Chyba nie napiszesz w nastepnym watku mam nadzieje,ze to sprawia bol

z miłości :D..... sex jest dopełnieniem....no własnie :)