Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przygarnij kropka

sposób pojędrnianie i pielegnacie brzuszka

Polecane posty

otóz postanowiłam sie podzielic moim sposobem na ładny brzuch codziennie przy kapieli szorujemy brzuszek gąbką np.\"serena\" na cellulit,robimy to systematycznie i dosc porzadnie do czasu az brzuch sie zaczerwienie. łapiemy skore brzucha miedzy palec wskazujacy a kciuk i lekko podnosimy do góry -5 minut dziennie wystarczy ELEKT MUROWANY

Gość mówisz że tyle zabiegów
a efekt, że tak powiem takie se bez rewelacji, mnóstwo dziewczyn ma taki brzuch bez najmniejszego wysiłku, a już na pewno bez zabiegów, o których piszesz

a ja tak: 1. Szoruję gąbką sizalową brzuszek podczas kąpieli. 2. Po kąpieli na uda, pośladki, biodra i brzuszek stosuję tonik borowinowy tołpy. 3. Dwa razy na tydzień stosuję Maskę borowinową do ciała Tołpy (Wyszczuplającą): na początku nakładałam tylko na uda i pośladki - w wiadomym celu ;), a od trzech tygodni też na brzuch. Przykrywam folią, leżę i czytam książkę bądź oglądam tv ;) ok. 40 min. 4. Codziennie robię 70 pełnych brzuszków w dwóch seriach po 35 ;) 5. A brzuszek wygląda ślicznie!! A w pubie, nawet po piwie, brzuch nadal jest umięsniony i wklęsły (ale nie do przesady) ;) Pozdrawiam