Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce kupic

chcialabym kupic zielona herbate ale nie wiem ktora jest faktycznie dobra ..

Polecane posty

Gość chce kupic

czy mozecie mi jakas poradzic ??

Gość kupuj raczej sprawdzonych
firm np bioactiv, albo pochodzaca z chin i tam paczkowana, ale sa drogie dosyć, nie polecam tych innych za 2 zł

Gość udrażniacz
ja kupuję w Geanie, nie wiem ale tylko tam jest dostępny ten gatunek. Ma postać małych granulek które po zaparzeniu rozwijają się w listki herbaty. Jest smaczna i stosunkowo niedroga ok. 8 zł. Bywa w blaszanych puszkach , lecz częściej w kartonowych pudełkach. Jest to chińska herbata. Niestety nie pamiętam nazwy...

Gość maxmara35
kupuję wyłącznie herbatę firmy ,,Bastek,, zielona , lisciasta piję ją juz tak dlugo i nie narzekam ... pare listkow pomaga uzyskać mocny napar :))

Ja kupuję taką, nie wiem jakiej firmy bo przesypuje do czegoś innego i nie mam opakowania - sprzedawana jest w nieduzej torebce srebrzystej, jakby metalizowanej zapiętej z góry zielonym kartonikiem złożopnym w pół, z napisem firmy, itp. 100g. Nie jest gorzka, a próbowałem już wiele. Do kupienia w hipermarketach.

najlepiej kup w sklepie, gdzie sprzedają herbaty na wagę, musi być sypka przede wszystkim.

Gość lups
polecam Malwe, absolutnie nie lipton - okropna. Czego akurat nie rozumiem, bo za granicą jest bardzo dobra, a naszej polskiej pić się nie da! Malwa jest niedroga, a dobra. A przynajmniej mi bardzo smakuje! Z witaxu jest przepyszna herbatka- melisa z pomarańczą. Mniam!!

Gość ******************************
polecam Bioactiv, sama czesto pije. a wlasnie, ide sobie zrobic :)

Gość Primo
Polecam Pancho Silva (czy jakoś tak): - z kwiatami kaktusa - z rzęszeniem - z kwiatami brzoskwini

Gość tee
zielony skoczek na wagę

zdecydowanie najlepsze sa w sklepach herbacianych, na wage, mozesz poprosic o dowolne mieszanki jesli nie lubisz smaku prawdziwej czystej zielonej, lisciaste sa zawsze super polecam biala herbate oraz zielona jasminowa :)

ja polecam zielona herbate,w takiej dosc oryginalej formie;)kazda \"porcja\"jest pakowana osobo, prasowana w takie kwadraciki;)nie wiem czy z mojego opisu da sie zorientowac o co mi chodzi,ale znajdziesz ta herbatke w \"specjalistycznych\" sklepach z herbatami;)mozna tez kupic jedna \"porcje\"na probe co jest bardzo korzystne;) 🌻 a i osobiscie lubie rowniez YUNNAN GREEN TEA;)

Gość firma tekanne
tylko i wyłącznie bo te z np bastek,posti czy hrebapolu to dla mnie rozpuszczony papier:o

Gość ajkassls
BASTEK- zielona z posmakiem cytrynowym.Pyszna. Liscie rozwijaja sie pod wplywem wrzatku na doslownie liscie herbaty.PYSZNA!!!!!