Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerzedzona

Przestały mi wypadać włosy,ale nowe nie chcą odrastać!Co zrobić?

Polecane posty

Gość przerzedzona

Wreszcie jest lepiej,ale jak mam się cieszyć,kiedy czupryna w widoczny sposób straciła na objetości:( Czy jest na to jakiś sposób? Proszę doradźcie!!!:)

Gość przerzedzona
Po prostu nie widzę ani śladu nowych włosów:O

Jeśli masz w pobliżu konsultantkę ORIFLAME.zamów koniecznie olejki jojoba,gdy je będziesz miała to daj znać,powiem,co masz robić i jak:)pozdrawiam.

Gość przerzedzona
dziewczyny błagam pomóżcie!!! :(

Moja koleżanka łyka skrzypovitę i raz w tygodniu robi maseczkę z olejku rycynowego, żółtka i soku z cytryny. Efekt zauważalny gołym okiem, włosy bardzo jej zgęstnialy. Ale na efekty trzeba trochę poczekać - ona prowadzi tę kurację regularnie (!!!) od sierpnia.

cZesc zadzwoń do mnie jak najszybciej bedziesz mogla 0-606-763-978 pozdrawiam aga pomoge Ci zajmuje sie profilaktyka zdrowia zaradzimy cosik pa pa

Gość reaktywacja01
hej :) bardzo ważna sprawa--co spowodowało zaprzestanie wypadania? jesli był to np. loxon-włosy odrosną, ale musisz jeszcze trochę poczekać

Gość przerzedzona
nie wiem sama co to spodowodowało,bo uderzyłam z kilku frontów-zmieniłam szampon na ziołowy wzmacniający,zaczęłam łykać witaminki,wcierałam cały czas jakąś mieszankę przepisaną przez dermatologa z witaminą B...Bardzo długo nie było efektów ale teraz jest lepiej (włosy wypadaja,ale raczej w normie).Problem w tym,że jest ich dużo mniej a nowych nie widać i to mnie bardzo stresuje :(