Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceryne

no i stalo sie... stracilam ochote na seks z moim narzeczonym...

Polecane posty

Gość smutna minka
Hej! Ja nie mogę się podpisać pod tym, że u mnie jest nudno w sypialni. Jesteśmy razem 2 lata, nadal jest czasem ostro i gorąco, ale szkoda, ze tylko czasem :-( Nie lubie tego, jak on nocuje u mnie i jest taki typowy scenariusz... godzina 9, ja ide sie myc bo poźniej nie bedzie mi się chciało, zaraz za mną on, przychodzi do łóżka i do dzieła. To mnie wcale nie rajcuje. Teraz już się u nas za to poprawiło, jeśli chodzi o kwestię mojego orgazmu. Przez ponad rok nic nie było, on nie pytał i w ogóle temat tabu, aż w końcu się odważyłam i mu powiedziałam, ze też był chciała to przeżywać. Fakt, że on nadal nie umie mi go dać, ale daje go sobie sama, gdy się kochamy :-P Teraz to żadkość, że ja nie mam i on dobrze wie, że nie będę w pełni zadowolona bez szczytowania i zacheca mnie bym to robiła, a nie olewa jak kiedyś...

Gość _ceryne
i pomyślec, ze to juz tyle lat minęło... rzuciłam mojego faceta dl atrakcyjnego, meskiego Włocha...sex był cudny....ale okazał się kawałem drania...ech co ja najlepszego narobiłam :/ ile bym dała, zeby wrócic do swojego byłego ale juz za późno ona ma swojja rodzinę nawet nie odpisuje mi na smsy..oj ja głupia głupiaa..:/

Gość gość
I bardzo dobrze ze ci nie Odpisuje wybrał juz swoja wybranke pogodz sie z tym

Gość Zajęty ale w domu
Ceryne Sorry, ale sama wybrałaś. Wtedy był dla ciebie ważniejsze dobry sex, nie patrząc na konsekwencje. Hmm

Gość _ceryne
żebym tylko mogła cofnąć czas...Mam zamiar o niego walczyc..nie poddam sie tak łatwo

Gość gość
mozecie mnie wyzwac od dewotow, moherow itp.tak to sie konczy jak zwiazek buduje sie na chuci a nie na milosci i udostepnia swoje cialo przed slubem, powiedzialabym ze kazdemu chetnemu w zasadzie, bo nic sobie nie przyrzekaliscie, wiec droga wolna.pewnie autorko sie wszystko rozleci, bo juz teraz nic was nie laczy tak wogole jakas nowa moda, zamiast konkubinat/wolny zwiazek mowi sie "zareczona para", albo tez ludzie myla pojecia

Gość _ceryne
kazdy robi to co lubi....jak mawia moja mama lepiej spróbowac i żałowac niż żałowac , ze się nie spróbowało...ja spóbowałam...żałuję ale to naprawie i zawalczę o niego. Z tego co mi wiadomo nie układa mu się w życiu małżeńskim więc jest szansa , że Go zdobędę zpowrotem

Gość Roland Hannover
Rozumiem ze chcesz rozbić jego związek. W sumie skoro twierdzisz że się mu nie układa. A pomyslalas o dzieciach? Czy on tego będzie chciał?