Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dan-s

???DLACZEGO MEŻCZYŹNI WOLĄ MAŁE KOBIETY???

Polecane posty

Gość dan-s

Ostatnio drążyłem taki temat z kumplami i większość z nich powiedziało, że wolą mniejsze KOBIETKI. Co wy o tym sądzicie? Dlaczego tak jest?

Gość maluszki do poduszki
Mezczyzni wola male kobietki bo one sa takie poreczne a z reszta małe jest piekne!!!Sam mam taka drobniutką sredniego wzrostu kobietke i jest cudowna pod każdym względem!!!

Gość kinga z 6 klasy
nad mała mozna dominować i chyba dlatego wola mniejsze,zeby im nie podskakiwały

Gość dan-s
Ogólnie o mniejsze od nas

Gość do maz zimnej zony
palnąłeś jak łysy grzywką o kant kuli ...

wcale nie ! Mezczyzni lubia wysokie zgrabne laski ....zdarzaja sie wyjatki ....ja na takiego trafilam ... chcialbys miec zone lub dziewczyne Kurdupla 153 cm ?

Gość ale facet 190 a babka 160
to chyba troche za duza roznica,jak uwazacie?

Gość kinga z 6 klasy
jak sie taka mała zaczyna awanturowac to facet spojrzy na nia,zmrozi wzrokiem i juz jest grzeczna jak trusia

Gość dddaa
ja bylam kiedys z facetem 5 lat on 1.92 a ja1.62:) do tego jestem drobna-smiesznie wygladalismy:)

oj nie wiem ...czasem te male sa wredne i potrafia wiecej dac w kosc niz te wysokie ...

Gość dddaa
moim zdanie topici typu -jakie wolicie:grube, chude, z malym biustem z duzym itd, nie maja sensy, bo kazdy lubi cos innego

Gość 174
to wszystko zalezy od faceta, a gadanie o porecznosci jest raczej smieszne kobieta to nie walizka zeby byla poreczna zreszta nie wydaje mi sie zebym byla bardziej "poreczna" majac np 10 cm mniej, jezeli dziewczyna ma nawet 1,60 ale jest raczej otyla i nie ma kondycji to nie wydaje mi sie abyjej wzrost mial jakiekolwiek znaczenie, wiem od kilku facetow ze podobaja im sie wysokie dziewczyny ale niektorzy zle sie przy takeij czuja (niektorzy czyli raczej niskiego wzrostu) bo sa poprostu niedowartosciowani i mysla ze taka dzieczyna to pewnie wolalaby wyzszego od nich a wysocy faceci z tego co ja zauwazylam wola wyzsze dziewczyny. no to powiedzialam co chcialam a teraz mozecie na mnie jechac :P

dddaa>> zgadzam się :) ja np. strrrasznie lubię facetów tłuścioszków, nienawidzę ani chudzielców ani umięśnionych... facet musi mieć ciałko, taki boczek, ciepłe masełko, w które można się wgryźć... uwielbiam się się przytulać do takich Misiów i zasypiac wtulona w ich sadełko :D

Gość shovel
ja tam mam 168 i w sumie jestem szczupla a ostatnio wszyscy moi znajomi, koledzy, wzglednie obiekty zgrzewaja sie na takie tlusciutkie panny i wyzsze. faceci wola duze! a moja siostra jest niska i drobna, to juz w ogole ma doline

Gość dddaa
ja nigdy nie mialam problemow z tym ze jest mala i drobna, lubie to dzieki temu nie wygladam na swoje lata.Mam cudownego mezczyzne wiec tak zle ze mna nie jest:)

Gość Pannienka
Co człowiek to inne gusta.Sama należe do wysokich(mam 172) i zawsze miałam wyższego od siebie faceta.Mój obecny już stały partner ma 182 i oboje uważamy że jeśli chodzi o wzrost to jest idealnie:)

Gość maluszki do poduszki
Małe kobiety są śliczne i koniec!!

Gość Lihlig
tak ,małe kobietki do pieszczot są stworzone , małe drobne i delikatne :)

Gość yyyy
też kocham małe kobietki. tylko takie sa dla mnie naprawde kobiece.i wydaje mi sie własenie że duzi faceci lubie małe kobiety.

a ja lubię kobietki które mają ok 165cm wzrozstu, sam mam 182cm :)

Gość ustalmy że 164 to małe...
...kobietki :)

Gość gość
Jesli wielki gosc 190 cm powiedzmy...dobiera sobie jako partnerke laske 150 cm to ja tu wietrze sklonnosci do pedofilii....:)

Gość dryblas
best things come in small packages

Gość turecki zawiadowca
małe to sa do 160 cm :D i w sumie tez takie lubie, zreszta ja lubie i te małe i te wieksze ;)

tak jak napisalam wyzej jestem malutka - a moze wg niektorych nawet kurduplem .... zgadzam sie ze bardzo wysocy i niskie - np 150 cm kobieta wygladaja troche komicznie ...ale czesto spotyka sie takie pary ....:D