Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dan-s

???DLACZEGO MEŻCZYŹNI WOLĄ MAŁE KOBIETY???

Polecane posty

Gość uma_
to nie sa dwie rozne sprawa to jest to samo, czujesz sie bezpiecznie jak cos zapewnia ci bezpieczenstwo albo przynajmniej stwarza takie wrazenie ze ci to zapewnia.

Teraz to ty opowiadasz głupoty co ma wzrost do partnertswa? My tworzymy jak najbardziej partnerski zwiazek pod kozdym wzgledem i moj czy jego wzrost nie ma nic do tego!

Czesto spotyka sie pary niska dziewczyna wysoki chlopak i najwyrazniej jest im ze soba dobrze i wzrost nie ma znaczenia jaki jest zwiazek .

Zreszta nie ma sensu kogos utwierdzac w przekonaniu co jest fajne a co nie kazdy ma swoje zdanie i tyle, ja malutka mam wysokiego faceta i jest cuuudownie . Pozdawiam wszystkie takie pary!!!

Gość uma_
no jezeli zwiazek opiera sie na tym ze twoj facet ma zapewnic ci bezpieczenstwo swoim wzrostem to dla mnie to nie jest partnerstwo. Ty chyba potrzebujesz bodyguarda a nie faceta do zwiazku ;) powiedz w czymn ten facet daje ci wiecej bezpieczensta niz np facet wzrostu 1,80. Prawda jest chyba tak ze poprostu chcesz sie czuc przy nim jak mala biedna kobietka ktora niby nie radzi sobie bez swojego 1,90 faceta, chyba dzieki temu czujesz sie bardziej kobieca ale kobiecosc to co innego niz 20 cm roznicy we wzroscie. moze to u ciebie bardziej podswiadome ale chyba tak wlasnie jest.

Do to jest najbardziej debilny.. Bo jestem w takim zwiazku i wypowiadam swoje zdanie a ty widocznie nie potrafisz uszanowac czyjejs wypowiedzi!!! Troche kultury

Jezu dziewczyno o co ci chodzi! Nie czuje sie mala i biedna ani on nie daje mi tak sie czuc i nie potrezbuje wzrostu po prostu mam taki gust ze lubie wysokich facetow i dobrze sie w ich towarzystwie czuje ja nie krytykuje ciebie za to ze wolisz innych albo kogos za to ze woli niskich czy blondynów!!!

Twoja wypowiedz to potwierdza bo ja cie nie obrazam!!! Mimo ze mozesz miec inne zdanie niz ja troche szacunku do innych.

Nie znasz mnie wiec nie nazywaj kretynka ! Ja cie nie wyzywam. Tylko na to cie stac na obrazanie mnie?

Jako mała kobietka, odczułam na własnej skórze, że faceci wolą wyższe kobietki, tak 170cm i więcej

Gość feeee
Dagi25 Teraz to ty opowiadasz głupoty co ma wzrost do partnertswa to jest najbardziej debilny skoro wzrost nie ma nic do tego to na cholerę wypowiadasz się na tym topiku dagi25? Jedyne co potrafią baby to żreć się między sobą i ciągle ze sobą RYWALIZOWAĆ, nawet odnośnie kwestii od nich niezależnych, jak np wzrost dagi 25 ty myslisz ze w swoich wypowiedziach masz wiecej kultury jak wylatujesz do ludzi ze gadaja glupoty? Nastepny przejaw 100% kobiecosci samej obrazac a innym zarzucac brak kultury

Gość uma_
OK rozumiem ze takich wolisz ale ty nie mowisz wole wyzszych bo sa przystojniejsi tylko bo ja jestem malutka a on mi daje poczucie bezpieczenstwa, wiec ja sie pytam w czym ci daje poczucie bezpieczenstwa, masz jakas fobie, boisz sie chodzic sama po miescie ze musisz miec faceta 1,90?

Uma napisalas ze z duzym czujesz sie nieco infantylnie a ja sie tak nie czuje bo nikt nigdy nie traktował mnie z \"gory\" ani dziecinnie tylko dlatego ze jestem nizsza, szanuje twoje zdanie nie lubisz jak jest taka roznica wzrostu i ok, ja mam duza i mi to nie przeszkadza , a wrecz przeciwnie odpowiada mi to i to nie jest tak ze potrzebuje wysokiego faceta i takich wybieram, milosci sie nie wybiera zakochalam sie akurat w tak wysokim i nie jest to zadna przeszkoda a mi sie on podoba i tyle. Nie bede sie wiecej wypowiadac bo nie mam ochoty byc obrazana za wlasne zdanie i poglady. Milego wieczoru wszystkim.

Gość do debilnej....
sama zacznij czytać ze zrozumieniem i gdzie twoja inteligancja , po co tu wchodzisz ? wrzucaj może innym np; w przacy , wyładuj na szefie swoje humorki :P

nie napisalam ze wole wyzszych bo sa przystojniejsi ale to nie znaczy ze tak nie sadze!tak wlasnie sadze ale i czuje sie dobrze i bezpiecznie , i wzrost nie ma nic do partnerstwa! Czemu wszyscy mnie krytykuja za to ze tak wlasnie sie czuje? nie rozumiem nie musze miec wyokiego faceta jak lide przez ulice ale takiego wlasnie mam i mi odpowiada czy to takie zle?

Gość uma_
Rozumiem i tez nie chce cie obrazac, chodzi mi o to co napisalas ze czujesz sie przy nim bezpiecznie a dopiero potem bo masz taki gust dlatego sie pytalam o co ci chodzi z tym bezpieczenstwem.I tak samo dflaczego facet czuje sie meski dopiero jak wyglada przy swojej dziewczynie jak tarzan przy jean, mnie sie wydaje ze meskosc i kobiecosc to cos innego niz wzrost

Gość uma_
dagi sory ale teraz naprawde gadasz jak mala dziewczynka "czemu wszyscy mnie krytykuja...? " dziewczyno to jest forum obcy ludzie i chyba nie jest to problem ze ktos ma inne zdanie i sie z toba nie zgadza to nie powod zeby sioe martwic i oisac to ja ide bo mnie wszyscy obrazaja, masz swoje zdanie to je wyraz ale nie potrzebuj do tego aprobaty innych :)

Wiele niewysokich dziewczyn czuje sie dobrze i bezpiecznie przy wysokim facecie nie wiem dlaczego tak jest po prostu im to odpowiada i tyle moze to jest podswiadome poczucie bezpieczenstwa a moze co innego ale chyba nie nalezy tego krytykowac, oczywiscie ze partnerstwo nie ma nic do wzrostu i nigdy tak nie twierdzialam wyrazilam tylko ze mam taki gust i odpowiada mi ten wzrost u mezczyzn a skoro mi odpowiada facet i podoba mi sie to tworze z nim zwiazek ktory jest oparty na partnerstwie bo nigdy nie czulam sie ze tak nie jest i jemu czy komukolwiek z wysokich znajomych przeszkadza moj wzrost.

Pewnie ze tak ale kazdy ma swoje zdanie i niech je wyraza tylko dlaczego trzeba przy tym obrazac innych? Po to to chyba nie jest? Mozna wymieniac poglady i dyskutowac ale czy trzeba od razu kogos wyzywac od kretynek? Szkoda niestety ze tak jest bo myslalam ze ma to sluzyc czemu innemu

Gość uma_
ale ja tego nie krytykuje tylko pisalam ci ze to jest podswiadome a tak naprawde wzrost nie daje bezpieczenstwa, nie wiem o co sie obrazasz przeciez nikt nie pisze zle o wysokich facetach wiec czemu tak bierzesz to do siebie?

Uma ja tylko napisalam ze czesto kobiety i faceci tak sie wlasnie czuja i oni sami nie potrafia czasem wyjasnic dlaczego, tak po prostu jest i nie zawsze ma to zwiazek z ich poczucie czy zdaniem na temat kobiecosci i meskosci. po prostu takie maja uczucia czy odczucia i ciezko jest je opisac dlaczego tak sie dzieje i tak sie czuja. tak po prostu taka ludzka natura.

Ależ ja sie nie obrażam. Nie chodziło mi o ciebie tylko o tego kogos kto mnie nazwal idiotka i krytynka.

Dobra muszę juz uciekać życze milej wymiany poglądów wszystkim i niskim i wysokim.

Gość żyrafa_183
do "dagi 25": A co jeśli ten wysoki zacznie Cię bić? Czy też będziesz się wtedy czuć przy nim bezpiecznie?

Gość uma_
poza tym chyba tylko jedna osoba napisala cos obrazliwego wiec czemu piszesz wszyscy jakby ci ktos zrobil wielka krzywde? no wlsanie to jest chyba takie typowe zachowanie dziewczatka: ja taka biedna czemu wszyscy tacy dla mnie zli ;) to ja sie nie dziwie ze facet czuje sie meski jak ma ratowac swoja dziewczyne przed calym swiatem ;)

Gość uma_
ja wlasnie mialam takiego prawie 1,90 i w dodatku trenowal boks itp itd tylko ze przy tym byl strasznie wrazliwy i nie radzil sobie zupelnie pod pewnymi wzgledami dlatego dla mnie ocenianie na podstawie wzrostu jest w tej chwili absurdalne. bezpiecznie sie czuje jak mam wlasne mieszkanie stac mnie na utrzymanie i zamnkne drzwi na noc a nie jak mam przy sobie chodzacy 1,90 :)

Gość Takse pisze
A japonki też są małe :)) i facetom sie podobaja

Gość uma_
hahah a te aktorki wyzej sa wysokie i tez sie podobaja wiec... rzecz gustu

Gość Ale wy glupie
Wszystko musicie zaszufladkowac, wlozyc w odpowiednia kategorie........ Dziewczyna ciepla, ladna, zgrabna, z poczuciem humoru, inteligentna i akceptujaca......... bedzie podobala sie wszystkim mezczyznom...i nie ma znaczenia wzrost......... Jest pewnien typ kobiet ktory podoba sie wiekszosci facetow. Typ a nie wzrost.....

Jeszcze jedno zdaze napisac.nie jestem typem zadnego dzieczatka i tak sie nie czuje jestem samodzielna wyksztalcona i mam plany na zycie ktore maja mi zapewnic przyszlosc oczywiscie ze czuje sie bezpiecznie jak mam prace i dom itp Ja tylko napisal ze LUBIE takich afcetow podobaja mi sie i to jest moj typ i przy tym subiektywnie czuje sie bezpiecznie milo i dobrze tak po prostu jak kazda z was ze swoim facetem a tu sie dorabia jakas ideologie do tej wypowiedzi mi tylko chodzilo o to ze podobaja mi sie wysocy facecei i to mi odpowiada . Oczywiscie ze wzrost nie ma nic do partnerstwa tak samo ja mimo 1.64 nie czuje sie dziewczeco ani dziecinnie czy slabo jak na mala kobiete . Wrecz przeciwnie. Naprawde wyyrazilam tylko swoje gusta.