Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dan-s

???DLACZEGO MEŻCZYŹNI WOLĄ MAŁE KOBIETY???

Polecane posty

Gość duży
Mówicie, że mała to ideał, bo poręczna ;-) Coś w tym jest. Wchodzi pod ramię, łatwo postawić kufel, a i popiół jest gdzie strząsnąć ;-)))))

Gość maała
mała to jest twoja pala a ja jestem niska:P

Gość Anioł-Gospodarz domu
Matko ! Nic już nie mówta ,bo mne ślinka leći !

Gość Ja też...
weż serwetki , a co tam , Twój ślinotok to przyjemność :D:):D

Gość jestem spełniaczem marzeń

Gość hmmm........

Gość wysoka kobitka
zawsze mnie jednak irytował widok bardzo wysokich chłopaków ponad 190 z dziewczynami do 170 i niżej, koszmar! W sensie, że tyle wysokich kobiet cierpi widzac taką parę, bo cóż to za marnotrastwo!... Tyle cennych wysokich, męskich centymentrów marnować...

Gość to ile Ty masz
wzrostu ? dobre z tym marnotrawstwem :)

Gość wysoka kobitka
180 :) serio serce pęka jak idzie taki 196 i pod reka dziewczę 163.....no wszystko opada..

Gość to ile Ty masz
mi sie podobaja niskie dziewczyny sam ma 180 i nie mam nic przeciwko jesli kobieta jest nizsza ale co ciekawe zawsze trafialem na wysokie - powyzej 170 :) moze te niskie do mnie nie lgna ? chociaz podobaja mi sie dlugie nogi , a szczegolnie ladne lydki - a jak tego doswiadczyc u niskiej dziewczyny ?;)

Gość kicia...
niskie 164 to chyba nie niskie , są takie które przy takim wzroście mają długie nogi , ej to chyba żart , 164 i długie nogi :D:D:D to jest TO :D

Gość to ile Ty masz
kicia...---------> chyba ze jest glowonogiem to wtedy moze miec przy 164 dlugie nogi ;) zartowalem przepraszam panie o wzroscie 164 wszystkie :)

Gość kicia ...
mam 164 i długie nogi , nie jestem`głowonogiem - jestem zgrabną kobietką :D ;) dobranoc ;)

Gość wysoka kobitka
jasne Kiciu że możesz mieć ładne zgrabne nogi, ale ponad 100cm one nie bedą miały, jak np moje :) ale ludzie się powinni parować własnie fizycznie, przecież jak wygląda wysoka kobieta z facetem metr pięć?! no przecież to śmieszne...

Gość patrick.bateman
Pytanie jest jak najbardziej na miejscu i nie zgadzam sie z tekstami typu: bo wystarczy ze spojrzy na nia z gory wladczym wzrokiem a ona juz siedzi cicho jak trusia. To napisal chyba ktos, kto nigdy nie byl w prawdziwym zwiazku albo byl, ale w takim, w ktorym dominuje model z serii pimp daddy + bitch.. Tak czy inaczej bzdura kompletna; drobne kobiety maja taki sam charakter jak te wieksze, czasem nawet ostrzejszy zwlaszcza jezeli obecny partner jeszcze nie wyleczyl ich z kompleksow powodowanych rozmiarami; gdybym zrobil cos takiego, dostalbym kuksanca w brzuch i byloby po wladczych spojrzeniach. Ja zawsze uwielbialem male kobietki i wszystkie, ktore mi sie podobaly mialy ponizej 160 cm. Aha, moja obecna lepsza polowa i przyszla zarazem ma 1,58 (wazy 48kg), idealnie pasuje do moich 1,85 (84kg). Pozdrawiam

Jak juz ktosik tam powiedzial. Małe jest piekne :) Sam mam 190cm wzrostu a mam przepiekna dziewczynke co ma 160cm. Jest idealna pod kazdym wzgledem :) Czy powiedziec ze milosc jest slepa? Jest ale nie do takjego stopnia. Widze zalety i wady ale sex do wad nie nalezy :) I nie tylko na wietraka :D A wracajac do pytania. Moze to siedzi w naszej meskiej naturze od momentu gdy jeszcze chowalismy sie w jaskiniach przed wiekszymi drapieznikami. Moze to dlatego wolimy nizsze kobiety. Kiedys chodzilo o dominacje ale teraz? Czy jest ona konieczna? Sadze ze nie! Teraz w gre wchodzi kompromis.

Gość jasna cholera
taaak... jasne. I rozmowa.

Gość 416516516

Gość do wysokiej sfrustrowanej kobi
wysoka kobitka tyle ile masz wzrostu tyle głupoty w twoim mozdzku,wychodzi na to ze wiele.nie rozumiem jak mozna zazdroscic małym kobietkom wysokich facetow.Tzn ze nie liczy sie milosc tylko chec pokazania sie z facetem wyzszym od ciebie.TO CHORE!!!!ja mam meza 192 a ja mam 160 ,on szaleje wrecz na moim punkcie i wlasnie to mu sie we mnie podoba ze jestem mala i słodka.Zawsze mi opowiada ze jego byle te wysokie to takie klody w łozku a małe figlarne i całusne.od 5 lat codziennie mowi mi jak mocno mnie kocha i szanuje.tego mi zazdrosc a nie centymetrow mojego misiaczka .Dodam ze wazy 105kg a ja 58:-)

Gość raczej wysoka
Ja mam 1,73 i sie zdolowalam :( Czy naprawde nie ma facetow ktorzy wola wyzsze dziewczyny?

Gość hehehahahihi
załoz topik dlaczego faceci wola wyzsze kobietki to zobaczysz jak sie zleca zwolennicy:-)

Gość 164....
ja mam 164 i jestem szczęśliwa , lubię wysokich facetów , z całym przekonaniem stwierdzam że wysocy mężczyzni , lubią małe kobietki :D;)

Gość hehehahahihi
zdradliwa suka ....czy to zle ze mialas zawsze facetow? ,bo nie kumam

Gość podejrzliwa
Moze faceci boja sie twoich super ladnych dlugonogich kolezanek, moze ich oniesmielaja .

Gość wysoka kobitka
ech, źle mnie zrozumieliście po pierwsze napisałam, że KIEDYŚ tak mówiłam i to w żartach, przecież logiczne jest że miłość nei wybiera. Chodziło mi tylko o to, że skoro tylu wysokim mężczyznom podobają się małe kobitki no to mało kto interesujący zostaje wyższym dziewczynom. po drugie, wcale nie chce mieć wyższego faceta tylko dlatego, żeby się z nim pokazywać, zwyczajnie lepiej się czuję w towarzystwie wyższego od siebie mężczyzny, czy to źle? po trzecie, nikomu nie odbieram racji, co do udanych związków z dużą różnica wzrostu chciałam tylko pokazać swój punkt widzenia z przymrużedniem oka, ale widzę tu wszyscy dosłowni..

Gość Totalna porażka
A ja mam 145 cm ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-(

Gość no to
fajnie, mozna z Tobą niezłe akrobacje robić:)

Gość JAJKUUU
MADONNA MA 154 A CO ZROBIŁA Z FACETAMI HIHI

Gość podejrzliwa
Ale twoj facet spotyka sie z tobą chyba nie tylko po alkoholu? Wiadomo ze na imprezach podrywaja takie dziewczyny co do ktorych maja wieksza pewnosc ze ich nie wysmieja.