Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dan-s

???DLACZEGO MEŻCZYŹNI WOLĄ MAŁE KOBIETY???

Polecane posty

ostatnio facet mi powiedział że byłabym dla niego za mała, żal mi się go zrobiło, skoro tylko tym się kieruje, ja mam 159, miałam kiedyś faceta 183 i nie miałam z tym problemu, on też nie

Gość małe 164 ...
...małe i śliczne :)

Gość małe 164 ...
sugerujesz że faceci którzy lubią małe kobietki , mają małe penisy . to bzdura . to rzecz gustu nie małego penisa :)

Gość małe 164 ...
czyli cynik z Ciebie hehe , z zamiłowaniem do ciasnych , czy małych :)

hihi Kobitki wolą wysokich facetów bo mają podobno duże fujarki, może więc mężczyźni lubią małe kobietki bo mają wąskie szparki? :P Ale jak się okazuje i w jednym i w drugim przypadku nie ma gwarancji :P...

Gość e tam..
Zawsze znajdzie sie powod, zeby ze soba byc mimo wzrostu. Milosc na przyklad!! Ja mam 168 cm, wiec juz nie zaliczam sie do tych malych i slodkich. Moj przyszly maz ma ze 2 cm mniej niz ja.. zalezy w jakich butach jestesmy :P czasem roznica jest mniejsza. Wcale moj mily nie chcial malej kobiety :) Cale szczescie nie znosze butow na obcasie, wiec nie musialam z nich rezygnowac.

Gość e tam..
bo sa poreczni ;) lubie MOJEGO malego mezczyzne, a innych..?? Nie zwracam na nich uwagi.

Gość e tam..
no bez przesady!! Az tacy malutcy nie jestesmy :D okna nie sa tak wysoko.. radzimy sobie :)

Gość renienawidze...
ja mam 1,67 a moj misiek 1,90... sama w sobie mala nie jestem, ale przy nim, w plaskich butach czuje sie bardzo malutka:D

O wysokich kobiety się bardziej martwią bo są słabsi i bardziej chorowici (serce musi mocniej pracować -duże odległości). W wojsku na strzelnicę prowadził nas kapral ok.165cm)-pierwszy raz w życiu zrozumiałem co to znaczy \"ołowiane nogi\",ale najgorzej mieli ci wysocy z 1 kompani;zdarta skóra z pięt ,nawet jakieś wrzody.!

Gość 27-latek-z -wawy
jest to takie proste .ja mam 198 a moja laska 156 i można się dobrze wyżyć seksualnie na takiej malutkim obrotnym wiatraczku

Gość STEFAN 58
oj prawda

Gość a ja mam
193, wczesniej chodziłem z dziewczyną 176, a teraz zakochałem sie w 164 - wzrost nie jest az tak bardzo wazny

Gość małe 164 ...
mmmm......bajka .......hehe :)

Gość ja mam 161 i mialam roznych
facetow. Takich 190 i takich 170. obecnie moj facet jest wyzszy o 10 m ode mnie i ciesze sie ze jestem rozmiaru kieszonkowego bo moge byc z kazdym i sie nie przejmowac ze smiesznie to wyglada. jak jestem z wysokim to zakladam szpilki ;) Zreszta w poziomie wszystko sie wyrowna ;)

Gość podobno
to wlasnie wysokie dziewczyny są ciaśniejsze ponieważ niskie szybciej dojrzewają dostają okres bardzo wczesnie rosną im piersi (rozwija się cipka)czesto te niskie maja duze piersi natomiast wysokie mają małe piersi i mniej rozwiniete cipki tzw bułeczki(jak u dziewczynek)no i ciaśniejsze...

Gość podobno
podobnie jest u facetów ci mali maja czesto o wiele wieksze penisy niz ci wysocy:P

mali mają wieksze penisy??? :D tylko optycznie, bo mają krótkie nózki :D :D :D

Gość jjjjjppp
mowcie co chcecie : krótkie nogi- duży penis szersza szpakrka

Gość Catel
mówcie co chcecie ,długie nogi ,szczupła i 164 :)