Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emalka89

Logest, Clearblue

Polecane posty

Gość emalka89

mam małe wątpliwości do sposobu użycia testu ciążowego clearblue compact. na ulotce pisze ,że najlepiej byłoby zrobic test w pierwszym dniu miesiączki. ale czy mogę go zrobić przy zażywaniu tabletek? biorę Logest, pierwsze opakowanie, wczoraj wziełam ostatnią tabletke i dzisiaj nie biorę (zaczynam siedmiodniową przerwę). jeżeli okres ma pojawić sie w tej przerwie , mniej-więcej 2,3 dzień przerwy( tak mi mówiła ginekolog) mogę zrobić test już dziś? czy lepiej poczekać na okres i dopiero wtedy zrobić test? z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Gość załamka totalna_
ojejku, tak trudno czytać ze zrozumieniem? :o z reguł na testach (podejrzewam, ze na Twoim też) jest napsiane, ze najlepiej wykonać test w pierwszym dniu SPODZIEWANEJ miesiaczki. no bo kurde, jak dotanie się okres to po kiego czorta test? :o a już test wtedy, kiedy dostanie sie okres w przerwie przy stosowaniu tabletek to jakieś totalne nieporozumienie :o czy Ty ie wiesz jak działają tabletki? że jak masz krwawienie z odstawienia to ciąży na 100% nie ma?

Gość emalka89
nie wiem czy słyszałeś/słyszałaś kiedyś, ale kobiety w ciąży przez pierwsze miesiace ciąży mogą mieć krwawienia. ale dzięki za odpowiedź...

Gość Bananova
jasne... nie dosc ze bierzesz tabletki (no chyba ze nie bierzesz regularnie, zazywasz ostre leki itp.), to jeszcze myslisz, ze podczas krwawienia mozesz byc w ciazy :O Chyba sie nabijasz :0 Poza tym, to nie jest OKRES tylko krwawienie z odstawienia...

Gość załamka totalna_
a ja nie wiem czy wiesz, ze jak bierzesz tabletki to krwawienie = brak ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!! krawawienia w ciąży w pierwszych miesiącach zdarzają się, to wiem, ale nie jak się bierze tabletki!!!