Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawełek-diabełek

Co zrobić ludziska???

Polecane posty

Gość Pawełek-diabełek

Witam wszystkich tu obecnych. Mam na imię Paweł i mam 25 lat.Otóz zakochałem się w pięknej dziewczynie.Ma twarz Aniołka,piękne,duże oczy,długie rzęsy,łądny i biały uśmiech.Cera gładziutka,opalona.Ma tylko małą wadę.Ma nadwagę.Nie wiem,jak mi znajomi zareagują jakbym zaczął się z nią spotykać,bo mam powodzenie u kobiet.Ale ona jest zadbana,ładnie ubrana,piękne włosy,usta twarz.Tylko te zbędne kilogramy.Co byście zrobili na moim miejscu?Spotykalibyście się z Nią czy nie?Poza tym ma fajny charakter i dużo gadamy przez neta i telefon.To jest kumpelka mojej siostry.

Wygląd to rzecz 2 rzędna, jeśli Ci się podoba i dobrze Ci się z nią rozmawia, to co stoi na przeciw? Co z tego że dziewczyna ma nadwage, kogo to obchodzi... Wygląd nie jest najważniejszy :/ Nie wiem czemu przejmujesz się opinią innych, szukasz dziewczyny po to aby zaimponować innym?? To jesł wasze błędne męskie myślenie....

Jasne, że się z nią spotkaj!!! A jesli od samego początku nie będziesz się jej wstydził, Twoi znajomi nawet nie zwrócą na to uwagi. Ale jak zobaczą, że sie tłumaczysz, mogą polecieć jakieś komentarze. Asertywnie. Ona ma się podobać tobie a nie im. To Twoje sczęście. Zresztą te przesadne kanony...najważniejsze, żeby była fajna i seksowna.

Gość kutasiek
stary , mysle ze masz problem , musze sie nad nim gleboko zastanowic

Gość boze co za frajer
jak to nie jest prowokacja to koles, który założył temat jest kompletmym idiotą....a ty jestes idealny??? nie masz wad?? jestes wspaniały , gładki mądry i nieskazitlny ??? jak w ogole mozesz wyjechac z takim idiotycznym pytaniem czy nie głupio bedzie ci przed znajomymi....co za kretyn.

Gość bronekk
mezczyzna nie musi byc ladny

Dżizus!!!!!!!! NIE SPOTYKAJ SIĘ Z NIĄ !!!!!!!!!!!!! POD ŻADNYM POZOREM!!!!!!!!!! DAJ JEJ SPOKÓJ, NIE RÓB JEJ TEGO !!! na pewno znajdzie normalnego chłopaka!!!

Gość a gdzie jest kurde
tomek? Tomek gnoju, długo jeszcze mam czekac ?////////////