Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda07

44-latki obu płci

Polecane posty

Gość zgłaszam się na rozkaz
:P

Gość chcica
ruda skąd jesteś?

Gość a ja mam 43 może być

Gość ja też mam 44 niestety
to o czymbędziemy rozmawiać?

Gość cheer
A jak troszke mniej to też może być? I dlaczego ktoś pisze "niestety".Najważniejszy młody duch!:D.A o czym chcesz gadać?Jest ci smutno czy co?

Gość a ja mam 43 może być
Ruda, zaczęląś, więc do ciebie należy wybur,szukasz kogoś do pogadania, reszta chyba też, ale łatwiej odpowiadać na pytania, niż samej zaczynać jakiś temat. Jesteś z Będzina to już wiemy, ja z Bielska B.

Może być i 43 i 45 i każde mniej i więcej. A o czym chcę pogadać? Jestem po rozwodzie i próbuję sobie ułożyć życie na nowo . Niby coś mi tam wychodzi ale... No właśnie podpowiedzcie jak wrócić do normalności.

Gość kup se wibrator

Ruda 07 Ciężko sie wraca do normalności.................świat legl w gruzach pozostaja rany nie do zagojenia i ciągle poczucie winy czego sie nie zrobiło aby nie rozpadl sie nasz długoletni związek.No widzisz ja musialam sie niestety leczyć przeszlam odpowiednia terapie i sądze że uratowala mi ona zycie samam bym tego nie osiągnęła. A teraz juz wiem że to nie jest proste ale nie zbieram wszystkich nieszczęść tego swiata do swojej psychiki -i tak tego nie zmienie-ponadtto jak mam zły nasrtój włączam ulubioną muzyke rozmawiam z dziecmi zapraszam zanjomych ale tylko takich ktorych naprawde lubie oglądam tylko filmy lekkie i przyjemne .Ale wiem napewno chodzi Ci o zycie uczuciowe .Tu nie jestem az taka mądra. Wiem że do zycia potrzebny jest drugi człowiek ale jak go znależć tego Ci nie powiem zapewne to rzecz przypadku.Tylko trzeba w to wierzyć a stanie się:) 🌼🌼🌼

Gość kup se wibrator
w kwestii życia uczuciowego to kup se wibrator

kup se wibrator Smiem Ci zwrocic uwage że zycie uczuciwe to nie życie erotyczne. Powinieneś albo powinnaś wiedzieć.O boże jacy Ci ludzie nienormalni Ruda 07 po takich rozmowach jak ta lepiej wróć do swoich znajomych ktorych darzysz sympaią bo tu....................... może cie co niektora osoba tylko zdołować.

cierpliwa - masz rację. żyję, nie poddaję się i jest mi w miarę niexle. Przychodzą jednak takie chwile, że sama nie wiem co ze sobą zrobić.

kup se wibrator jeśli to miał być dowcip to był bardzo płytki.

Ruda 07 Wiem ale zle nastrojr to normalne u czlowieka ma na to wpływ pora roku pogoda a także drobne nieporozumienia wynikające z codziennego życia nazywamy to potocznie..........chandra Radzić sobie możesz jak napisalam w pierwszej wypowiedzi ale sa inne sposoby dobra książka aromatyczna kapiel jak masz z kim pograć w kary albo w eurobisnses .Wiesz jak jest inna pora roku niż zima brrrrrrrrrrrrrrrr dzis -20 to jest basen spacer etc. 🌼🌼

Gość kup se wibrator
No kochana jak ty rozdzielilas uczucie od sexu to nie dziwota, ze cie mąż zostawil. Rany jaka wstrętna jędza a do tego stara!

Gość kup se wibrator
To nie był dowcip, do tego plytki, tylko rada, do tego głęboka !

kup se wibrator nie da się rozdzielić uczucia i seksu. A co do mojego związku to uwierz życie z alkoholikiem to nie bajka. To ja odeszłam.

kup se wibrator No chyba z Toba cos nie tak. Kto cos pomylił piszesz żeby kupiła sobie wibrator a my o ukladaniu zycia uczuciowego chyba nastepstwem tego jest seks a nie odrwotnie................no tak zapomnialam Ty najpierw sie bzykalaś a potem się dopiero zakochalaś rozumiem kazdy jest inny;)

Gość kup se wibrator
Al wy pruderyjne jesteście. A życie z alkoholikiem to rzeczywiście nie bajka. A tak swoją drogą więcej luzu. A ty jak będziesz taka niedotykalska, to ci zarośnie. :D

kup se wibrator Pyskata jesteś i zaczynam cie lubieć:P Wiesz to nie ma nic wspólnego z nietykalską:) Ale wolnośc interpretacji:P

Gość kup se wibrator
prawidlowy odruch. i schowajjęzyk bo ci zmarnie na mrozie.

Cierpliwa masz szczerą rację. Ale każdy z nas inaczej podchodzi do życia. Trudno tylko na łóżku opierać związek bo to do niczego nie prowadzi. Zresztą łóżko bez odrobiny uczucia czy choćby akceptacji drugiego człowieka... Kup se wibrator to nie pruderia. Ale uprawianie sztuki dla sztuki mnie nie interesuje.

Gość kup se wibrator
Akurat. tralala.

Ruda wracaj na rozmowe ............przy kawusi mam nadzieje między kuchnią a komputerem;) kup se wibrator nie jest przynajmniej smutno a może i Ruda troche rozweselilaś:)

no pewnie, że mnie rozweseliła. jestem sama, ale nie samotna więc nie mam problemu i nie muszę kupować wibratora. Ale nie seks mi chodziło.