Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda07

44-latki obu płci

Polecane posty

Gość kup se wibrator
Kup kup a bedzie ci weselej :D

Ruda ja wiem że nie o seks ale trzeba najbardziej niesmaczne insynuacje obrócic po prostu w żart ................ czy mi sie to udaje??????????????staram się :) Po co wyprowadzac na siłe z blednego mysleni:P

Gość kup se wibrator
Tez tak myślę, dlatego nie robie nic na siłe z wami. A co do blędnego myślenia, to chyba jedbak musisz zweryfikowac swoje podejscie, bo to ty masz doła a nie ja. Może taki sposób myslenia cie do tego doprowadzil....

cierpliwa fakt jak komuś tylko jedno w głowie. Niech tam. w końcu jest anonimowy więc może się wygadać. Tylko może powinien wskoczyć w inną tematykę?

Gość kup sobie wibrator
Jaki? Jakis skuteczny :D. Co prawda jestem wylewna ale zeby az tak to nie.

Jak chce pogadać o seksie czy też dawać rady w tej materii to niech zajrzy na strony erotyczne. Może tam jej opinie znajdą poklask

Gość kup sobie wibrator
Ruda i cierpliwa mieszkaly w jednym domku, Nie miały wibratora, wzdychały po Romku. Aż przyszła taka pora, pora na Telesfora Kiedy obie kupiły osobistego wibratora. I luzik zapanował w całej okolicy...

klup se wibrator Wiesz problem w samy Twoim nicku;) Bo wiesz jak ktos szuka uczuc to wibrator ich nie ma:( a nie zawsze potrzebny jest w takich chwilach seks a normalne pogadanie jak ma cie kto przytulic otoczyc cieplem............. ale co ja tam będe Tobie tłumaczyc ................masz inny Swiatipogląd:)

kup se wibrator masz poczucie humoru. I dobrze. Ale wiesz przychodzi mi tu jedno na myśl: głodnemu chleb na myśli, więc może to Ty powinnaś się zaopatrzyć w ten wibrator?

Gość kup sobie wibrator
rozczulasz sie i uzalasz nad soba.

Gość kup sobie wibrator
hahahaha, no pewnie ze glodnemu chleb na mysli - pytalyście o rade to jest rada, a tu zle. eeeeee

hahahahahahahahahahahahahahahah kup se wibrator bravoooooooooooooooooooooooooooooooo masz jeszcze talent literacki oprócz........................... No nie zazdroszcze Twojemu facetowi;) Ruda wiesz chyba zamrozone ma ta osobniczka tkanke mozgową jak wracala z kosciola zmroziło :P

Gość kup sobie wibrator
nie umiecie byc szczesliwe, a szkoda. ide sobie , a wy dalej celebrujcie swoje nieszczescia. a fe. ps i tak kupicie wibrator :)

nikt się tu nie użala nd sobą. Powiedziałam już jestem sama, ale nie samotna i nie mam problemu ze swoją seksualnościa. A cierpliwa ma rację to Ty masz problem Kup se wibrator no i odpowiedziałaś sobie sama. Jeśli w ten sposób musisz sobie radzić to albo coś z Twoim facetem faktycznie nie tak, albo z Tobą Cierpliwa to nawet nie talent literacki, nie wiem jak to określić

Gość kup se wibrator
Nie dziwi mnie, ze nikt z toba nie wytrzymuje. Zgorzknialy babsztyl. Bleeee

Ruda widzisz sama że dla niektorych założebie topiku wiąże się tylko z jedną myslą i ciebie ona tak podsumowała widocznie takie są jej pragnienia a nich tam ma wibratorek jak chce;) JA tez nie jestem samotna a to że sie wpisze bo chcialas sobie tak o pogadac to nie widze sprawy uffffffffffffff intruz odszedł:)

Gość Nie wiesz jak określić
bo jesteś głupia.

Ruda nie martw sie głupi to Ci ktorzy widza czyjąś głupote a swojej niezauważają.POnadto nasuwa mi sie tylko jedna sentemnncja Chamstwu przeciwstawiaj sie siłom i godnościom osobistom-to z kabaretu;)

Gość kup se wibrator
Rozumiem dlaczego dodalas "to z kabaretu". Glupia moglaby nie kapnąć.

nie cierpię chamstwa i góralskiej muzyki a tego jak widzę tu nie brakuje Cierpliwa to nie do Ciebie

kup se wibrator wiadomo że ta wypowioedz zawiera wypowoiedziana w ten spsób błędy ortograficzne dlatego napisalam że z kabaretu Sama tez od czasu do czasu popełniam błędy ortograficzne ale nie az takie:) A tak nawiasem mowiąc zakopac ten topór:) wszak kazda z nas ma prawo na inne spojrzenie w danym temacie :) nawet jeśli dotyczy to wibratora

Gość kup se wibrator
lubie cie cierpliwa - fajna z ciebie babka, otwarta. ale ruda ma problem. jest jakas spieta i nadmiernie agresywna. a góralska muzyka jest OK. Jak i wibrator.

kup se wibrator zmień nick na normalny................bo ten jest żenujący albo ja jestem pruderyjna:) no i wiesz na czarno lepiej wygląda:)

kup se wibrator A gdzie tu agresja? a problemy ma każdy i nie opowiadaj bajek, że Toje zycie to sama słodycz

Ruda gdzie sie zapodziałas to Twój topik a Ty nic................

Pisałysmy w jednym czasie ale numer....................... ale miło że jesteś:) A o wibratorke chociaz do konca nie wiadomo czy to on czy ona nie musimy sie matrwić gdzies tam po erotyki pokrązy i wroci:P

Gość kup se wibrator
Przynajmniej nie siedze i nie biadole i nie życzę żle nawet obcym kolezankom. Przestan sie martwic i zacznij żyć. Niewazne czy z wibratorem czy bez.

a tak grzecznie prosiłam o czarny nick..............czyzbys miala cos do ukrycia????????a my siedzimy ale nie biadolimy................... raczej wymieniamy z tobą nasze poglądy.............przynajmniej tak mi sie wydawało:)