Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona do reszty

MOJA KOLEZANKA WYCINA SOBIE ZEBRO BY MIEC TALIE OSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zdziwiona do reszty

Jacy ludzie są głupi!!!! Co jej odbiło? Namawialam ja i namawialam, ze to nie sredniowiecze, bez przesady! ale ta nic, jak grochem o sciane! martwie sie o nia... to moja najlepsza przyjaciolka... czym grozi cos takiego? ;/ wycina sobie po jednym zebrze po kazdej stronie... ktos cos wie? moze przekonam ją jakimis argumentami... podajcie jakies :(

Gość a moj kolega
a moj kolega to tez sobie wycina, ale po 2 zebra z kazdej strony, po to zeby moc sobie samemu loda zrobic. tez mu to odradzam, ale uparty jest

Gość fifka22
ona pewnie chce miec latwiejszy dostep do swojej malej!

Gość zdziwiona do reszty
no wezcie, to nie zart!!!!! Jakie sa tego konsekwencje?!

Gość powiedz jej
Ze i tak nikt tego nie zauważy, będzie ją boleć, a jak komus powie to ją wyśmieją. jak te argumenty nie poskutkują to niech buli kupe kasy i ma nauczkę.

Gość a moj kolega
a ja tam nie wiem jakie konsekwencje sa... niech do Cher moze napisze i popyta...

Gość powiedz jej
to jest normalna operacja, z póxniejszą rehabilitacją. kto przy zdrowych zmysłach robi coś takiego w kraju gdzie przez 9 miesięcy jest zimno i tak nie ma gdzie tej talii pokazć

Gość zdziwiona do reszty
A ja slyszalam, ze od tego sie szybciej umiera... myslicie ze to prawda? No i co ją bedzie bolalo, skoro nie bedzie miala zebra? :/

Gość zdziwiona do reszty
To bedzie widac... to bardzo pieknie wyglada szczerze mowiac no ale to i tak jest chore! A sa jakies konsekwencje zdrowotne??

Gość Zęby ją będą bolały od
ogryzania żeber. Zeberka się ogryza ale są tuczące.

Gość powiedz jej
może po pewnym czasie to nie bedzie jej bolało, ale jak masz operację to po wybudzeniu wszystko Cię boli, ciągnie itp. zanim się zagoi to będzie cholernie bolało.

Gość powiedz jej
sie w sumie nie znam, ale przy czymś takim to chyba z miesiąc wyjęty z życiorysu, nie ma jakiejś szkoły, czy pracy ta Twoja koleżanka???

Gość zdziwiona do reszty
Ma dosc bogatego meża :/ teraz wszystkie dziewczyny wariuja, chca sie upodobnic do mandaryny, a ta niewiem, do pameli anderson? juz lepiej gdyby nosila gorset... chociaz gorset tez jest niezdrowy... ehh... ale dreczy mnie nadal to pytanie - czy wtedy szybciej umrze? a jak z kondycja fizyczna?

Gość powiedz jej
generalnie żebra chyba są po to by osłonic narządy wewnętrzne, jak brakuję jakiejs pary to cos pewnie jest bardziej narażone na urazy itp. szybciej pewnie nie umrze (patrz Cher) nie wiem czy pamiętasz Hanne bakułe i to co mieała po operacji plastycznej, zawsze jest ryzyko, że lekarz będzie partaczem, alebo źle się będzie goić, no a co z bliznami??? nie boi się skaz na skórze??