Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skomplikowane to wszystko

kocham ich obu...

Polecane posty

Jeju dziewczyny ja tez mam ten sam proble..Jestem ze swoim chlopakiem juz 7 lat ale poznalam pewnoego chopaka ktory mnie tak zauroczyl ze masakra.Nie moge przestac o nim myslec.!!!!!!!!!!!!!Nikomu ne radze przez to przechodzic.Naprawde!

Gość a ja nie radzę wam przechodzić
przez to, gdy wasi partnerzy kopną was w tyłki :)

Gość wyborowa
Nikt nie powiedzial, ze zycie jest proste. Rozumiem co przezywasz mimo ze nie jestem w takiej sytuacji. Wiem tez, ze ludzie, ktorzy cie krytykuja malo jeszcze w zyciu przeszli a moze je ono jeszcze niezle zaskoczyc. Kazdy z nas ma przed soba pewne wybory co nie znaczy ze trzeba ich dokonywac i ze mozna ich dokonac. Ja zawsze czekam na to co czas przyniesie bo sama mam kilka trudnych wyborow do podjecia a mowiac szczerze nie chce ich podjac.

Gość zapewniam cię wyborowa że
wiele przeszłam i zapewne jestem starsza od ciebie :p dlatego radzę im dojrzeć emocjonalnie, bo same nie wiedzą, czego chcą w życiu! Bawią się uczuciami innych!

Gość wyborowa
do tak wlasnie maja suki Jak juz wspomnialam moje wybory nie dotycza mezczyzn ani seksuwiec z jakiego powodu nazywasz mnie suka

Gość kijanka1111111111111111
Ja kiedyś tak miałam. Żaden nie okazał się mnie wart :)

A ja zgodze sie z Wyborową. Nie moge czytac tego generalizowania... Jesli nikt z Was nie byl w podobnej sytuacji to ciezko jest mu to zrozumiec. Fakt jest cos takiego jak empatia, ale u niektorych widze ze za bardzo sprawnie nie dziala;) Uwazam ze czasami zdrada jednak nie jest az tak przesiaknieta tym zlem i brudem. Czasami ludzie wchodza w taki uklad wlasnie z zagubienia i choc jest w tym cos dla nich pieknego, to jednak wiecej jest bolu, sponiewierania swoich wartosci i nienawisci do siebie... To nie jest piekne i takie ekscytujace jak sie niektorym wydaje. Jednak czasami robi sie taki krok, czasami w przepasc, a czasami cos nam to uswiadamia... Najgorszy jednak pomimo wszystko jest bol ze sie kogos rani... Zycie jest zaskakujace, czasami bardzo negatywnie... Niestety. Nie jestem jednak w stanie tak potepiac ludzi, jak niektorzy z Was... Niektorzy po prostu dostaja w zyciu za duzo milosci i trudno sobie z tym im poradzic. Pozdrawiam i zycze jednej, wielkiej i wiernej LOVE:) P.S Mysle ze nie mozna kochac obu, swoja drogą, ta miłość partnerska jest jedyna, ale czasami trudno ją odróżnic od miłości przyjacielskiej, granica jest minimalna.

Skomplikowane, zapytaj czy i przyjaciel i narzeczony, mają jakieś kobiety, do których mają też jakąś ochotę, zamieszkajcie w 5 osób, załóżcie grupę partnerską. Oczywiście wyrazisz na to zgodę i nie będziesz im nic miała za złe prawda?

Gość skomplikowane...
dzieki nie tylko za idiotyczne komentarze :) ani razu nie powiedzialam ze to co robie jest dobre. Chchialabym to w jakis sposob zakonczyc ale nie moge! no i jedna mala roznica do dziewczyn ktore mialy faceta a poznaly kogos nowego i sie zauroczyly.. ja najpierw poznalam przyjaciela, potem w moim zyciu pojawil sie obecny narzeczony... wiec o krotkotrwalym zauoczeniu nie ma co mowic :=)