Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z odzieżą

Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ...

Polecane posty

Gość to te 2 tysiace
no mysle ja mam 50 metrow mieszkanie i place 300 stowy :D

Gość czarodziejka_mała
a ja placę 360 zl :-)

Gość daj foto
Czarodziejka daj foto swojego domu bardzo lubię oglądać domy i ich wnętrza.

Gość ja mam mieszkanie
100 metrów i płacę 350

mieszkanie 70 metrów 120 zł za 2 miesiące i komputer chodzi około 14 godzin na dobę, ale zaznaczę, że żarówki tam gdzie nie trzeba mamy z małą mocą, ale to też zależy od ilości domowników, u mnie są tylko 2 osoby

Gość xxyyy
A ja mam 30m2 i płacę 160zł bo grzeję sobie plecy farelem jak siedzę przy laptopie :D Mam zajebistą kawalerkę w starym wieżowcu, cały jeden pokój i stare drzwi, do tego sąsiad alkoholik i mohery które umierają a po tygodniu tak śmierdzi że dopiero służby porządkowe się o tym dowiadują i zwożą te świętej pamięci mohery windą, wali potem pół roku, ale windy mamy nowe, zajebiste, a co- nie ma to tamto- srebrne i z lustrami, są tak zajebiste że chcę tam urządzić moje przyjęcie urodzinowe :D i co, zazdrościcie mi? :D Zazdrośccie! ;) Czarodziejka- daj fotkę domu, jak już wspominałam architektura wnętrz i ogólnie architektura to moja pasja! p.s. Nie przesadzajcie że 400m2 dom to tak dużo, wg mnie to taki akurat jest :)

Gość xxyyy
''Z giełdy mamy około 2 tyś na mc'' Nawet jak będę mieć gorączkę 39st to jadę na giełdę w niedzielę :D

Gość to te 2 tysiace
polopiryne sobie weź starą dobra ja miałam rano goraczke wzielam teraz dwie i juz nie mam

Gość xxyyy
Nie mam Polopiryny, mam tylko Scorbolamid, witaminę C, Orofar tabletki na ból gardła, Xylożel do nosa na katar i grzane wino. Tym się szprycuję od zeszłego weekendu ale zamiast coraz lepiej to czuję się coraz gorzej, wczoraj bardzo mnie klatka piersiowa bolała, dziś już mniej... Załatwiłam się bo pojechałam sobie na basen i poszłam na solankę, sęk w tym że solanka jest na dworze (basen odkryty) i trzeba przejść ok 5m w samym bikini :/ No i mnie to załatwiło.... Jak znacie jakieś domowe sposoby na mocne przeziębienie to piszcie, skorzystam. Jeszcze dziś muszę jechać na miasto do wpłatomatu a jutro rano do hurtowni po stół handlowy, pewnie mi to nie wyjdzie na zdrowie...

Gość to te 2 tysiace
ja biorę tylko zwykła polopirynę , i robię zimne oklady na głowę, opcjonalnie weż na maksa gorąco kąpiel , posiedz w parówce, zawiń sie w pare warstw ciuchów i kocy i idz spac, to tez pomaga

Gość xxyyy
Nie mam niestety wanny (czego często żałuję), zaraz idę wziąć gorący prysznic a potem ubiorę się na cebulę. Na razie leżę pod kocem i piję herbatę Rooibos z miodem. Trzeba jakoś wypocić chorobę chyba. Zimny okład na głowę to tak średnio, mam gęsią skórę na myśl o tym ;) Gorączka już mi prawie zeszła, mam 37st, może leki trochę pomagają albo co... Dzięki za rady !

Gość to te 2 tysiace
no to siedz pod prysznicem ja tez nie mam wanny, siedze pod prysznicem goracym , zatykam , tyle ze je mam dość głeboki a ja jestem mała wiec sie mieszcze jak wannie ;)

domowy prosty sposób to czosnek, ale problem taki, że jutro mogą nie chcieć z Tobą rozmawiać ;P ale czosnek jest naprawdę bardzo skuteczny

Gość xxyyy
Mmm czosnek bardzo lubię :) Do wszystkiego go jem :) Inni mają problem :D Z prysznicem mam problem bo mam bardzo płytki brodzik a sama jestem wysoka więc niestety... :( Nawet jak się dłużej myję to mi woda wycieka na płytki i mam pół łazienki zalane :/ Jak się tu wprowadziłam to była wanna, głupia byłam że się uparłam na prysznic... A marzę o takiej długiej kąpieli z bąbelkami... Niestety marzenie ściętej głowy bo np w hotelu czy u kogoś brzydzę się wejść do wanny. Ech... A teraz przerobić prysznic na wannę to masa roboty...

Gość eurolifestyle
u dzizes dzielnicowy był, kocham polską policję , i kolejna sprawa do kosza ;)

Gość xxyyy
Tak, a czemu był u ciebie dzielnicowy? Znowu kogoś oszukałaś? I czemu sprawa do kosza? Dałaś łapówkę czy umówiłaś się z dzielnicowym na randkę? Zresztą... Zawsze myślałam że to sąd decyduje o zakończeniu sprawy, a nie dzielnicowy :D OT: Marzy mi się... http://dom.money.pl/pobierowo,zachodniopomorskie,oferta,sprzedaz,domow,37499704.html

Gość eurolifestyle
nie , pan dzielnicowy był przepytać mnie w charakterze świadka, i powiedział że sprawa do umorzenia wsytarczy to co powiedziałam, notatkę służbową sporządził, kawkę wypił i paszoł won ;)

Gość xxyyy
Mam nadzieję że dzielnicowy to czyta i przyjdzie jutro do ciebie ci wychłostać dupala służbową pałką :D W jakiej sprawie jesteś świadkiem panno niewinna ?

Gość eurolifestyle
a znów jakiś klient coś chciał , i pultał się ze nie doszło , oczywiście pan dzielnicowy mnie na początku straszyl i pouczac chcial wiec mu powiedzial daruj se pan paragrafy corka policjanta wie niech pan gardla nie zdziera, kawki sie pan moze napije , dalam mu kwitek pogadalismy, i poszedl sobie , z umorzeniem , kocham polska policję ;)

Gość eurolifestyle
dobrze ze dokumenty mam nie zmienione na nazwisko i adres rodziców, wiec od razu wiedza kto zacz , i rozmowy nie ma , dziekuje , dowidzenia, to pani tata, no , i od razu inna rozmowa ze swoimi ;)

Gość xxyyy
Gdybym była świnią to bym cię podpieprzyła gdzie trzeba, ale nie jestem i szkoda mi czasu na takiego pasożyta społecznego jak ty :)

Gość eurolifestyle
a co chcesz podpieprzyć że kawkę z panem dzielnicowym pije ;) to mow komu chcesz , z bogiem ;) mnie i tak nic nie zrobią hehhe ;)

znowu....nie wydaje się Wam, że ona to specjalnie wypisuje bo obawia się o sprawę betiny? że niby ktoś był, że sprawa do kosza...

Gość eurolifestyle
no wiesz co dzielnicpowy ma taka ciezka prace, zawracaja mu dupe ciagle sprawami ktore i tak sie umarza, pisać musi, czytać tre bzdury to chcialabym byc miła żeby sobie odpoczął od głupot ;)

Gość eurolifestyle
pani maciejowa, ja sie nie mam czego bac, mozesz zadzwonic na moj komisariat ile spraw mam umorzonych sprawdzic co za problem, chcesz adres ;) mnie to ogolnie bawia takie wizyty policji , jeszcze jak wyciagne dowod z nazwiskiem ojca, i szczeka im opada ;) to mam ubaw po pachy

Gość hmm jak dostaniesz z sądu
wezwanie to juz ci sie geba przestanie smiac :P w sadzie z kawka nie wyjdzie ...i nazwiskiem tatusia

Gość retytyty
wezcie juz z nia nie dyskutujcie.......

Gość dajcie
dziewczyny spokój nie odpisujcie jej bo nie ma sensu, było trochę spokoju i niech tak zostanie, wiadomo w naszym kraju za kawałek chleba cie wsadza a za grube przekręty to tacy właśnie śmieją się w głos policji, ona sam zginie bo niedługo nikt już nie zamówi, przecież betina to była setna osoba oszukaną.