Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z odzieżą

Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ...

Polecane posty

Gość wszystko zależy od tego jakie
masz klientki jesli jeszcze w ogole nie wyczylas co kupuja to teraz wez po trochu z roznej bizuterii i obserwuj co schodzi, a potem przywoz tego typu cozeszly, mysle, ze nie jest to bardzo skoplikowane aby podpatrzec w jakim stylu bizuteria najbardziej podoba sie klientkom

Gość frogs wife
Faktycznie, wezmę po prostu wszystkiego po trochę i będę testowac... Tak naprawdę to nigdy nie miałam dużego wyboru - biżuterię traktowałam tylko jako dodatek do ciuchów. Widzę jednak że jest zainteresowanie biżuterią, więc muszę poszerzyc swoją ofertę. Dzięki... Moje klientki są raczej w wieku 30+

Gość tylko wlasnie wez wszystkie po
zeby nie bylo na jedno kopyto wszystko i pamietaj tez ze nie wszystko co sie tobie podoba spodoba sie klientkom i odwrotnie :) wazne zeby bylo duze zroznicowanie, wtedy najlepiej bedzie ci zobaczyc czego oczekuja, a to co nie zejdzie przecen, trudno najpierw musisz zainwestowac, ale miejmy nadzieje, ze to zaowocuje

Gość czarodziejka_mała
Moje klientki mają przeważnie 18 lat, na pewno mam zupenie co innego niż Ty w sprzedaży i nie sprzedaję tego codziennie. Napiszę szczerze, że gdybym miała sklep stacjonarny to nie bardzo wiedziałabym co kupić z biżuterii. Jest duży wybór wszystkiego.

Gość frogs wife
Dzięki za radę. Zaraz będę szukac w necie w którym miejscu są fajne hurtownie biżuterii w Ptaku, bo nigdy jeszcze nie udało mi się obejsc wszystkich hal chodząc za ciuszkami, a co dopiero za biżuterią... Do tej pory ograniczałam sie tylko do Laury Laudi i Twojego Stylu ale najwyższy czas poszerzyc horyzonty ;)

Gość frogs wife
Kobietki... mam jeszcze pytanie z innej beczki: czy robicie w swoich sklepach przeceny towaru - a jeśli tak to czy są to obniżki wyłącznie sezonowe czy np. macie jakiś osobny wieszak, na który wywieszacie wybrane do przeceny ciuchy. Nie wiem jak to zrobic żeby było dobrze i zarazem estetycznie. Nie chcę robic przeceny całości bo bardzo często dodaję nowy towar, ale mam sporo ciuchów które wisza i wiszą miesiącami i wolałabym żeby zeszły nawet po kosztach. Nie wiem czy lepiej przygotowac w tym celu osobny wieszak, czy przecenic tą odzież i zostawic między resztą ciuchów - odzież mam posegregowaną na wieszakach: osobno spódnice, osobno bluzki itd. , ciuchy nowe produkcji polskiej. Narazie na próbę wydzieliłam osobny wieszak ale "reszta" rodziny się wydziera, że wygląda to jak w lumpeksie. Ciekawa jestem, jaką Wy macie strategię...

Gość taka jedna co sobie podczytuje
czy nie sadzicie,że eurolifestyle to ta sama osoba xxyyy, prześledziłam pare stron do tyłu i zawsze piszą razem jedna po drugiej

Gość bylabym sklonna
sie z tym zgodzic,tez mi to pasowalo ...ale xxyyy dala link do sklepu na allegro-tam sa dane jej firmy a euro ma inne dane wiec nie pasuje.....

Gość mnie sie wydaje ze jakas
totalna sciema jest ale jeszcze nie wiem o co dokladnie chodzi :)

Gość buhahahaaaa
psychoza maniakalna ze schozfrenią to u Was mało powiedziane boże co żałosne debilki , aż się zygać chce , normalnie chyba nie macie własnego życia , że tak się tym interesujecie, do pracy sie weźcie obiboki lepiej

Gość i to tez euro pisala
tylko niech sama nie zapomina ze nie jest anonimowa w internecie i za debilke mozna jej sporo wstydu narobic

Gość buhahahaaaa
otwórz lodówkę jeszcze głupia pizdo to też tam zobaczysz pewnie kretynka

Gość trzymaj swoje emocje
na uwiezi tylko ty masz tu takie slownictwo i wszyscy wiedza od kogo te badziewne posty, wstyd normalnie

Gość buhahahaaaa
myślisz kretynko że tu zakaz wstępu i kółko różańcowe wszedłem się pośmiać z takich wieśniar i prostaczek :P

Gość jesli sprawi ci to przyjemnosc
to sie smiej, radzilabym lepiej ogarnac swoja kulture osobista bo, nazywasz nas prostaczakim a klniesz jak bys mieszkal w rynsztoku, sloma z butow wystaje nic wiecej nie mam do dodania Ps. widze ze euro zmienila płec, to nawet interesujace

Gość xxyyy
Jeśli ktoś ma schizofrenię lub manię prześladowczą to zapraszam do zapoznania się z moją firmą, jest podany NIP i REGON, osoba odpowiedzialna za firmę Eurolifestyle robi ze mną interesy ale znajduje się w Gdańsku, moja firma mieści się w Szczecinie. Mój sklep to Tutti Frutti Style : http://tutti-frutti-style.otobiznes.pl/ http://tuttifruttistyle.dbv.pl/news.php Można sobie też w mapy google wpisać nazwę firmy i Wam adres wyskoczy. Jakiś problem ? Tutti Frutti Style to Tutti Frutti Style, a nie Eurolifestyle. Tym bardziej że zajmujemy się czym innym i nawet nie znamy się osobiście !

Gość do xxyyy
nie musisz juz tak pani euro wybielac publicznie i tak nikt u niej nic juz nie kupi to ze tobie sie fartnelo i wszystko przebiaglo jak trzeba to powinnas sie cieszyc jedna jaskolka wiosny nie czyni, i mnie tu nawet nie chodzi o to, ze przesylki zginely czy nie i czyja byla wina - nie dociekam w ten temat, ale o to, jak ta pani traktuje klientow

hahah nie przesdzajcie dziewczyny :) xxyy - oby udało Ci się wszystko sprzedać, albo żebyś potem nie miała problemu z oddaniem tych rzeczy. Po takich akcjach jakie robi tu euro(..) ja bym od niej nie wzięła nawet jakby preznty za darmo rozdawała. I żeby była jasność nie osądzam nikogo o winie za jakieś paczki itd, oceniam teraz sam brak kultury i sposób w jaki pisze. ps.Nie odpowiem jeśli euro(..) zaraz się oburzy. Wszyscy i tak znają jej poziom. co do przecen to można przecież zrobić osoby wieszak, który nie będzie wyglądał jak w lumpeksie, jeśli ubrania są czyste, uprasowane i ładnie wiszą na wieszakach to czemu ma to być podobne do lumpka? nie rozumiem :)

Po co wywołujecie znów wilka z lasu ...**** jeśli to forum ma stać na lepszym poziomie proponuję zmienić temat a nie ciągle to samo... by tylko drażnić Euro(...)

Gość nowa tu...
Dokładnie muflon,mi się wydaje że niektorych to jara no bo jest cisza a za chwile ktoras mądra znowu szuka zaczepki...zenada

Gość olga0831
popieram muflon i nowa tu. To co dzieje się na tym forum to jakiś cyrk a przecież można rozmawiać normalnie pomagać sobie współpracować po to chyba zostało to forum stworzone a nie na wylewanie swoich żali pretensji i frustracji Bądźmy dojrzali pozdrawiam

Gość obłoczekmały
Weszłam sobie tu poczytać i jestem zniesmaczona atmosferą . właściwie to nie powinnam oceniać włascicieli biznesu ciuchowego , bo jestem tylko ekspedientką , ale mam dzisiaj wolne za sobotę i szefowa zaproponowała mi współpracę na swojej działalności od nowego roku. Zgodziłam się wstępnie , znam realia ,bo parę lat w tym sklepie pracuję. To co tu czytam to dla mnie nowość ,jakby inny świat ,same problemy . Tak się zastanawiam czy gdy już przejdę na współpracę i u mnie na niekorzyść się wszystko pozmienia . Moja szefowa ma kilka takich sklepików i co jakiś czs otwiera nowy i jakiś oddaje na współpracę. Z tego co widzę to źle się nie dzieje, wszyscy zadowoleni . Teraz jak was tu czytam to zaczynam mieć obawy czy sobie poradzę. Pozdrawiam

Gość ja dorzuce
a doczytalas co mialo wplyw na te atmosfere...poczytaj to bedziesz wiedziala...

Gość czarodziejka_mała
Nie co, a raczej kto... zasadnicza różnica :-)

Gość czarodziejka_mała
Znalazłam bardzo fajne opaski do włosów, tylko nie wiem czy jest sens kupować, czy to ktoś kupuje? Jak do tej pory to nie sprzedawaliśmy jako takich ozdób do włosów. Czemu oddaje sklepy na zasadzie "współpracy"? Na czym to polega?Jakie są zasady?

Gość xxyyy
Ja nikogo nie bronię, po prostu opisuję swoje doświadczenia, to zasadnicza różnica. Niech się wypowiadają ci, którzy mieli z tą firmą interesy. Bo reszta może gadać i bezpodstawnie oskarżać- a to nie jest zgodne ani z prawem, ani z moralnością. Co do opasek- ja je biorę do swojego sklepiku. Lubię te z kokardami i z diamencikami (dzieci je uwielbiają).

Gość obłoczekmały
Ta współpraca to coś w rodzaju franczyzny ale oparta na komisie .Moja szefowa dorobiła się kasy i nie lubi zatrudniać pracowników ,woli współpracować z firmą . Otwiera sklep ,rozkręca go na maksa i jak jej się trafi pracownik odpowiedni to przekazuje go jemu i żyje z małej marzy ,ale na iluś tam sklepach to wychodzi w sumie dobrze. Ja samodzielnie to bym nie mogła sobie takiego sklepiku otworzyć ,ale z tego co rozumiem,to nie ryzykuję i żyję z marży .Muszę też pokryć wszystkie koszty lokalowe i inne. Panie które już tak działają pocieszają mnie że jest znacznie lepiej niż jak były na etacie ,ale ja tu czytam,że u was kryzys handlowy .Boje się ,że po nowym roku i mnie dopadnie i nie starczy mi z tej marży na czynsz i inne świadczenia. Do tej pory szefowa miała wyczucie co do towaru i ze zbytem nie było problemu ,ale czy się to nie zmieni jak otworze swoją firmę ,co zrobię jak mi zabraknie na koszty albo na moją wypłatę.

Gość malamimoza
Hej dziewczyny:) Jesli poszukujecie odziezy typu outlet t goroąco polecam sklep internetowy www.outleciki.pl maja świetne rzeczy duzo tansze niz na allegro. warto zobaczyc!

Gość spodnie po 100zł
spodnie po 100zł w hurcie ty uwazasz ze to tanio i bluzy po 54?

Gość spodnie po 100zł
przecież te bluzy są po 59 zloty na alegro, rozumiem ze robisz sobie reklamę ale trochę rozumu