Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z odzieżą

Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ...

Polecane posty

Gość do wszystkich
ta "osoba" jest nieuleczalna, najlepiej więc ją ignorować i nie odpowiadać na zaczepki, wtedy szybciej jej się znudzi proponuję wszystkim zgłosić jej wpisy z bluzgami do usunięcia moderatorowi :)

Gość agniesia0588
Zaleciało mi hejterem:D

Gość do evveee
myslę, że to nie tak, tylko popatrzcie na swoje wpisy mam obrotu terax 7 tyś za 3 dni i dla mnie to mało , ale jestem przed dostawą . trochę czasu i zdrowia mnie kosztowało żeby dojść do tego. ona ma racje , może trochę to napisane po chamsku ale ma rację, jesli czytacie takie wpisy to zastanowcie się nad nimi . Handel to bardzo cięzki kawalek chleba , niestey nie dla wszystkich. Jeśli u evaaaaa nie sprzedaje się jej towar to powinna zmienić lokal lub przejść na coś innego bo chybai nie czuje sie na silach walczyc z konkurencja. Evaa popatrz czego oni nie mają, zmień cos, pomysl, popytaj, pojeździj po inych sklepach, miastach . Pieniadze są czasami na ulicy ale trzeba umiec po nie sięgać. zalożenie: przywizoę 5 torebek i 20 bluzek - juz się nie sprawdza !!!!! może gdyby to byly lata 90 te to tak ale nie teraz. nie liczcie na zysk z obrotow po 200 czy 500 zł. evaaa nie zwalaj winy za porazkę na konkurecję za swoj biznes odpowiadasz ty,nie oni.

Gość do eveee
do eveee nie wysilaj się one i tak nei zrozumieją, zamawiają te 3 torebki i 5 bluzek i licza na 300% zysku zal.pl

Gość kto ma
kto ma faktycznie obroty1500 zł/dzień to niech się wypowie na tym forum, i jeżeli jemu ktoś kiedyś pomógł to niech on teraz pomoże takim postem innym, ja kiedyś robiłem takie i dużo większe obroty, ale w tej chwili także mam kryzys i myślę nad zamknięciem jednego sklepu i powrotu do pracy

Gość takatamona
O już wpisu nie ma, ale screeny i zabezpieczone IP jest przekazane na policję Twoje, heh szybko teraz działa kafe się boją pozwów :D

Gość O Jezuuu
jak się wszyscy ciebie boimy, aż trzęsiemy portkami :))))) Nie wciskaj takich bzdur, bo i tak nikt w to nie uwierzy. Za to twoje wpisy jak najbardziej nadają się do sądu, tylko kto by sobie takimi głupotami głowę zawracał....szkoda czasu i nerw

Gość nie rozśmieszaj mnie Kaśka
heheehehe... napisz może tu co tobie się w życiu udało ? Czego można ci zazdrościć ?

Gość Czy nie możemy
normalnie ze sobą rozmawiać . Przykro się robi , że człowiek dla człowieka jest tak chamski .

Gość nie jest dobrze
"kto ma faktycznie obroty1500 zł/dzień to niech się wypowie na tym forum, i jeżeli jemu ktoś kiedyś pomógł to niech on teraz pomoże takim postem innym, ja kiedyś robiłem takie i dużo większe obroty, ale w tej chwili także mam kryzys i myślę nad zamknięciem jednego sklepu i powrotu do pracy" Niestety dobrze nie jest, dla mnie to najgorszy rok jak dotąd, a z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej. Tak więc nie za bardzo wiem, co doradzić początkującym. To jest ciężki temat w tych czasach...

Gość takasobieanna
Z Kaśką niestety nie da się normalnie porozmawiać, niestety wraca na to forum co jakiś czas żeby się powyżywać na innych. Widocznie życie jej się nie układa i chce się wyładować na innych,

Gość takatamona
W przeciwienstwie do Was ukłąda mi sie zajebiscie stare pudernice zazdrośnice nieudacznice :D

Gość a więc jednak
to ty Kasieńko, a tak się zapierałaś na początku :)

Gość takatamona
ja mówiłam odnośnie tamtych dwóch innych nicków nie siebie

Gość takatamona
A zazdrość tylko się nie udław, mam dwa mieszkania i trzecie po dziadkach teraz wynajmować będę je . W styczniu z mężem ruszamy z nową inwestycją, ja na razie nie pracuje, i nie wiem czy będę pracować , bo na razie mi się nie chce i nie muszę , odpoczywam sobie

Gość madziaraw11
Witam mam pytanie Wólka w sobote jest otwarta?Chcę jechac z piątku na sobote w nocy,pozdrawiam

Gość buhehehehehje
Przecież ty męża nie masz a mieszkanie wynajmujesz i w dodatku nie na czas płacisz najem hehehe...

Gość do evvee
mieszkania, mężów sobie pozostawcie na prywatną wymianę zdań, temat dotyczy butików z odzieżą Dla mnie jest to najlepszy rok , ale ile pracy i nerwów mnie to kosztuje . Można zarabiac, ale ciągle trzeba się rozwijać i szukać czegoś z czym się można przebić jeszcze.

Gość to podpowiedz coś innym
"mieszkania, mężów sobie pozostawcie na prywatną wymianę zdań, temat dotyczy butików z odzieżą Dla mnie jest to najlepszy rok , ale ile pracy i nerwów mnie to kosztuje . Można zarabiac, ale ciągle trzeba się rozwijać i szukać czegoś z czym się można przebić jeszcze." To podpowiedz coś pozostałym, zwłaszcza początkującym, bo ja zewsząd słyszę same narzekania. Dobrze by było dla równowagi posłuchać/poczytać kogoś, komu się dobrze wiedzie. Może kogoś zainspirujesz do zmian :)

Gość do evvee
co mogę podpowiedzieć. na pewno nie poddawać się , nie patrzeć na konkurencję - jesli chcecie zarabiać. :-) dlugo szukałam czegoś na co jest zbyt , akurat mi się udalo trafić i w cenę i w towar, mam super miejce zakupów, ale cały czas dokładam coś innego i prawie co wieczór internet i poszukiwania czegoś nowwweggooo. patrzcie co konkurencja ma obok , jakie macie klientki. sama nie sprzedaję, nie potrafię nic sprzedać :-0

Gość a handlujesz
tańszym, czy droższym towarem?

Gość do madziaraw11
Tak jest otwarta z tym że po 12-tej w sobotę niektórzy hurtownicy zaczynają się zamykać a po 14-tej to już mało kto jest.

Gość do evveee
sprzedaję droższe lub w średniej cenie rzeczy tanio. Nie mam dużej marży, wręcz min. tandety nie sprzedaję. Trafilam na bardzo dobrą hurtownię, co jest ważne sprzedawczynie z niej same dużo mi doradzają lub odradzają równiex. Zawsze można się uratować, jakimś produktem, coś dodac, zmienić, poszukać innej lokalizacji. na pewno jak widzicie że jest cos nie tak to działajcie. bardzo mi się podoba hasło marty: powoli do przodu

Gość takatamona
Macie nieaktualne informacje, od roku jestem już na swoim , pierwsze mieszkanie kupiłam w lipcu rok temu.

Gość do eveaaaa.
to sobie pomogłyście....... Za co ona jest tutaj znienawidzona ?

Gość ona nie jest znienawidzona
tylko wszyscy mają dość jej wynurzeń, bo to osoba, która leczy swoje kosztem innych, obrażając wszystkich dookoła

Gość ona nie jest znienawidzona
leczy swoje kompleksy - miało być

Gość evvee
"do evveee sprzedaję droższe lub w średniej cenie rzeczy tanio. Nie mam dużej marży, wręcz min. tandety nie sprzedaję. Trafilam na bardzo dobrą hurtownię, co jest ważne sprzedawczynie z niej same dużo mi doradzają lub odradzają równiex. Zawsze można się uratować, jakimś produktem, coś dodac, zmienić, poszukać innej lokalizacji. na pewno jak widzicie że jest cos nie tak to działajcie. bardzo mi się podoba hasło marty: powoli do przodu" Już nie rozumiem, pisałaś, że dużo czasu i nerwów cię to kossztuje, ale skoro masz dobrą, sprawdzoną hurtownię, w której ci jeszcze doradzą co kupić, to co cię tak stresuje? I czasu też chyba za wiele nie trzeba, gdy się wie co i skąd kupować?

Gość do eveaeee
tak, tylko sklep musi się rozwijać jak chcesz mieć zyski, odpuscisz miesiąc dwa i po interesie. naprawdę to jest ciężka praca - jeśli chcesz zarabiać!!!! mam stała hurtownię , ale też ciąglę kupuję z innych źródeł. wprowadzam, testuję różne rzeczy. w sklepie musi cos się dziać nie wiem jak ci to wytłumaczyć

Gość evvee
a jak długo prowadzisz sklep?