Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z odzieżą

Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ...

Polecane posty

Gość mów do mnie jeszcze
hahahha pierwsza i podstawowa zasada biznesu: nikt komu dobrze idzie sklep z jakimś asortymentem nigdy nie bedzie sie wszem i wobec i to jeszcze w sieci chwalił jaki to super biznes i jakie to kokosy sie na tym zarabia.......takie wychwalanie na kilometr mi smierdzi hurtownikiem naganiaczem.....moze i jakis tam popyt na te drewniane zabawki jest ale napewno nie taki zeby sie z tego dobrze utrzymac i rodzine nakarmic....nie jestesmy swiadomym inteligentnym społeczeństwem...raczej jedny z głupszych i bardziej zacofanych gdzie ciagle jescze liczy sie przedewszystkim cena i promocja....patrz: ostatnie bankructwo Triady vel Sky Club.....gdzie w sieci mozna było znalezc wszystko o tych firmach a ludzie i tak powpłacali im kase bo TANIO!!! a TO ZE JEST SPORO SKLEPÓW O NICZYM NIE SWIADCZY...POLACY SA JAK LEMINGI JAK JEST MODA NA CIUCHLANDY TO ZAKAŁDAJĄ CIUCHLANDY, JAK NA AUTOMATY TO AUTOMATY...JAK CUKIERNIE TO CUKIERNIE....i nie wazne ze obok siebie jest kilka.....90% polaków to sorry....ale debile. Zyje z wynajmu kilku swoich lokali to wiem i widze......dzwoni byznesmen i mówi ze chce lokal na cukiernie.....mówie ze nie bo obok juz są 3......a on na to ze to nic bo im wiecej tym lepiej.......i jak tu oceniac takiegio matoła?...z ciuchlandami jest identycznie.......tak wiec ilosc o niczym nie swiadczy......nooo moze tylko o tym ilu nieudaczników dostało dotacje.

Gość huhuhu
hahahha pierwsza i podstawowa zasada biznesu: nikt komu dobrze idzie sklep z jakimś asortymentem nigdy nie bedzie sie wszem i wobec i to jeszcze w sieci chwalił jaki to super biznes i jakie to kokosy sie na tym zarabia.......takie wychwalanie na kilometr mi smierdzi hurtownikiem naganiaczem.....moze i jakis tam popyt na te drewniane zabawki jest ale napewno nie taki zeby sie z tego dobrze utrzymac i rodzine nakarmic....nie jestesmy swiadomym inteligentnym społeczeństwem...raczej jedny z głupszych i bardziej zacofanych gdzie ciagle jescze liczy sie przedewszystkim cena i promocja....patrz: ostatnie bankructwo Triady vel Sky Club.....gdzie w sieci mozna było znalezc wszystko o tych firmach a ludzie i tak powpłacali im kase bo TANIO!!! a TO ZE JEST SPORO SKLEPÓW O NICZYM NIE SWIADCZY...POLACY SA JAK LEMINGI JAK JEST MODA NA CIUCHLANDY TO ZAKAŁDAJĄ CIUCHLANDY, JAK NA AUTOMATY TO AUTOMATY...JAK CUKIERNIE TO CUKIERNIE....i nie wazne ze obok siebie jest kilka.....90% polaków to sorry....ale debile. Zyje z wynajmu kilku swoich lokali to wiem i widze......dzwoni byznesmen i mówi ze chce lokal na cukiernie.....mówie ze nie bo obok juz są 3......a on na to ze to nic bo im wiecej tym lepiej.......i jak tu oceniac takiegio matoła?...z ciuchlandami jest identycznie.......tak wiec ilosc o niczym nie swiadczy......nooo moze tylko o tym ilu nieudaczników dostało dotacje.

Gość do huhuhu
Oj , uważaj bo rzeczywistość może Cię zaskoczyć i żaden głupi biznesmen nie wynajmie od Ciebie lokalu .

Gość huhuhu
heheh mam lokale w dobrych lokalizacjach bo tylko w takie inwestuje i to ja wybieram komu i na co wynajmę bo ludzie są poprostu bezmyslni i dla nich nie ma znaczenia otoczenie itp...jak widza duży ruch pieszy to głupieją i nie dociera do nich ze rynek daną branża jest nasycony.....np obok jednego z moich lokali są 4 sklepy z ciuchami....i co? ...jak dałem oferte pół roku temu na wynajem to 80% tel było na ciuchy i bez znaczenia było ze obok juz są.......gadki typu " ja jestem lepsza"...." oni sie widać nie znają ja sie znam" ....czy też "spokojnie w pół roku ich wykosimy"...były na porządku dziennym....a zazwyczaj sie okazywało ze dopiero zaczynaja biznes.....a na moją propozyję ze skoro tak to biore czynsz za pół roku z góry...jakoś walcznosc i pewnośc siebie odchodziła......a jak przyjezdzam to widze tych profesorów "byznesu" od tych ciuchów jak cały dzień siedzą na krzesełku przed lokalem i faje jarają .....heheheh....

Gość do huhu
prawda!!!!

Gość milena 08
Slownika nie potrzebuje do polskiej szkoly nigdy nie chodzilam tylko za granica wiec moj polski jest i tak bardzo dobry...wy pochwalcie sie pisownia w innych jezykach jak jestescie takie zdolne...!ale oczym tu gadac ? jestescie tak tepe ze byle co wyprowadza was z rownowagi i te odpowiedzi na forum to chyba jednak z nudow...???ah dziekuje za uswiadomienie co do poszezenia choryzontow...niewiedzialam ze procz sklepow stacjonarnych niema nic..?dlatego wlasnie bez powodu jestem aktywna na takich forach jak to w kilku innych krajach za granica mimo ze w roznych jezykach robie minimalne bledy ortograficzne...ale tutaj to raczej mozna sie posmiac nizeli podyskutowac...

Gość obserwatorka007
Znów Katarzyna Kraska vel eurolifestyle mąci na forum, obraża innych i przechwala sie jak to sie jej dobrze sprzedają drewniane zabawki. Chyba exportuje je do Rosji ;) ehhh... chyba nigdy się jej to nie znudzi.

Gość qwertyeee
aja kupuję takie zabawki, włąsni drewniane. drewniane klocki, domki i gry, nie znaczy oczywście , że tylko takie. Mase pieniędzy wydaję na artykuły plastyczne dla dziecka, rózne druciki , bibuły, farby witrażykowe.Tylko z drewnianymi zabawkami to jest tak, że dziecku czasami trzeba pokazać jak sie nimi bawić, trzeba z nim spędzac czas, wieć to nie sa zabawki dla mam , które na to czasu nie mają. Moje dziecko bawi się wszystkim, ostatnio zażyczyła sobie bakugana i tez dostała na urodziny. Oczywiście, że dziecko chce to co inne mają, ale tak się składa, że na początku jego zycia ma rodziców którzy decyduja co mu kupuja i jak rodzić chce, żeby częśc zabawek rozwijała dziecko, to tak będzie.

Gość mala mii
Tak teraz ze dwie strony na forum bedzie o drewnianych zabawkach i jakie to kokosy sie na ekologi nie robi...?kogo to obchodzi..przyjda takie z tymi drewniakami i wkurzaja innych czysta prowokacja..ale to tylko z nudow..chore baby sprzedajcie dallej ta ekologie zamiast tu forum zanieczyszczac..

Gość do mała mii
co interesik nie idzie i się wkurzasz na kogo popadnie zazdrościsz innym

Gość mala mii
Oj nie idzie mi wcale a wcale ..buhaha chyba zaraz do opieki spolecznej sie wybiore! To tylko w polanskich nieudacznikach tyle jadu i nienawisci..durne polanskie krowy z drewniaka...tu nie miejsce dla was !!! Wstyd mi za was! Wiesniaki!

Gość kaczuszka09
do mala mii oj Kaśka, Kaśka...zmieniasz nicki jak rękawiczki ale tylko Ty umiesz tak pluć jadem:-) Wiemy, masz żal do życia, że ci sie nie udało ale kto powieział, że świat jest sprawieliwy.

Gość nie zmieniam ja nie muszę
nie zmieniam ja nie muszę i niestety pudło to wam się nie udało zamykacie sklepy jeden po drugim, padacie jak muchy, u mnie wszystko przeciwnie do przodu , właśnie kupuje drugie mieszkanie, pierwsze pójdzie pod wynajem,żeby mieć stałe dochody, a drugie do mieszkania, oprócz firmy heh i komu tu nie idzie ;)

Gość nie zmieniam ja nie muszę
i ja nie pluję jadem nie interesują mnie upadające pseudo sklepikary mam ważniejsze sprawy na głowie , sklep, urządzanie mieszkania, kupno drugiego i wiele więcej hehe kiście się dalej w swoim niedacznictwie :D sayonaraa babby

Gość Co wy na to???????????????
Znalazlem na forum pewnego Niemieckiego Zespolu Hurtowego głos Niemca proszacego o pomoc w informacji na temat jednej firmy z Polski od ktorej kupil towar i zapłacil a firma polska zniknela z ofert i facio zostal bez tego towaru. Ten facio wymienia nazwe firmy a firma znana ze zlej opini w internecie polskim. Zastanawiam sie czy nie zrobic tu wklejki z tego placzu tego niemca albo jakis link do tego bo trzeba reagowac gdy ktos psuje opinie polskim firmom za granicami potem tym uczciwym trudno cos sprzedac bo niemcy sie boja kupowac.

Gość a skąd wiesz ze Niemiec
mówi prawdę, ma wyrok sądowy, bo pisać to sobie może każdy o każdym co chce,bez wyroku sądowego to se można kłamać co się chce

Gość podaj linka
podaj linka chętnie poczytamy, może ktoś będzie umiał mu pomóc...

Gość do Katarzyna Kraska
Nie mów że przez te kilka miesięcy tak nakradłaś że sie dorobiłaś 2 mieszkań hehehe... już ci wierze... Z tego co wiem to jeszcze nie tak dawno wyrzucono cię z wynajmowanego mieszkania i w dodatku bez grosza w portfelu. Gdyby nie pomoc znajomego to spałabys pod mostem, druga sprawa kiedy w końcu wyrejestrujesz firmę z adresu na którym już od dawna nie mieszkasz bo cie z niego wyrzucono na bruk ?

Gość jak bede chciała
masz przestarzałe informacje , nic nie nakradłam nie uduś się to zazdrością że ktoś ma a Ty nie :D wygrałam parę spraw sądowych za pomówienia to mam, grubo zapłacili ci co chcieli napisać złe słowo i kłamstwa o mnie :D teraz każdy wpis na internecie o mnie, który mnie obraża, od razu kieruje do prawnika, tak się załatwia zawistnych ludzi , którzy chcą innym zaszkodzić złym słowem,

Gość jak bede chciała
przez rok się dużo zmieniło , ale nie mam zamiaru opowiadać jakiemuś zawistnemu babsztylowi gnijącemu w butyku nara duś się dalej swoją zazdrością :D

Gość jak bede chciała
A zapomniałam dodać ;) prawocnym wyrokiem sądu posługując się iż Pani Ewa Krysiak prowadzącą w firmę w Pułtusku , udzielająca się także na tym forum i mająca czelność obraża mnie i pozywać o pomówienie jej , w dniu 5 czerwca sąd wydał prawomocny wyrok w którym co nastepuje , musi zapłacić za to co nakradła, pokryć koszty sądowe wraz z odsetkami od grudnia 2009 roku za to co wzięła w komis i nie zapłaciłą, komornik już siedzi na plecach złodziejki. I tak będzie kończył teraz każdy kto spróbuje obrazić albo oszukać moją firmę . Kolejne pozwy juz w sądzie czekają , ja mam dużo czasu na składanie

Gość do Katarzyna Kraska
I bardzo dobrze że sąd ją skazał skoro ciebie oszukała. Ci wszyscy co wszędzie się użalają że ty ich oszukałaś poiwinni zrobić to samo czyli pójść na policję i do sądu...

Gość jak bede chciała
No niech idą skoro mówią prawdę dziwne ze nikt jeszcze tego nigdy nie zrobił, taka ich prawda jest, gówno prawda , czekam czekam i nikt prawdziwy sie nie zgłosił , sami kłamcy oszuści pomawiający. Jak na razie to tylko ja pozywam, kolejne sprawy wiszą już na wokandzie w epu.

Gość Znalezione w internecie niemie
http://394023.forumromanum.com/member/forum/entry_ubb.user_394023.1174433125.1113171932.1113171932.1.erfahrung_mit_firma_eurolifestyle-b2b_textilgrosshandel_modeforum.html Daje taki link choc to moze inna firma niz ta Pani sie tu oczekuje. Ale to przestroga dla nieuczciwych. Niech tacy wiedza ze internet daje mozliwosc kontaktu poszkodowanych w takich sprawach i potem zbiorowe pozwy zeby bardziej bolalo nieuczciwych. Jak jeszce cos trafie w internecie to tu podam.

Gość i co to mabyć wg Ciebie
i co to ma być wg Ciebie ktoś rzucił nazwę nieistniejącej firmy bez danych, wyroku sądowego ,tak to może sobie każdy o każdym napisać, zwykłe pomówienie

Gość Znalezione w internecie niemie
Chyba Pani nie zna niemieckiego a moze zle zrozumiala bo tlumaczyla na tlumacz-google. Moge dobrze przetlumaczyc na polski. Ta firma zrobila sprzedaz i wziela pieniadze a potem szybko usunela swoj slad na tej hurtowni. Nie ma tam mowy o tym ze to nie istniejaca firma. moge calosc przetlumaczyc jak znajde czas teraz wracam do pracy. Prosze nie bronic takich przypadkow bo to i o Pani zle swiadczy.

Gość i co to mabyć wg Ciebie
gdzie wyrok sądowy, faktura że coś kupili , dane ? tak to ja mogę napisać o każdym na świecie

Gość oni ten towar mają
oni ten towar mają sprzed paru lat to w końcu musza się wysprzeddać

Gość EKO 1
Jeżeli chcecie pracować na czynsz i zus to otwierajcie. Mogą się zdarzyć miesiace , że nawet na podstawowe koszty nie będzie pieniedzy.Handel odzieżą to chyba najgorsza branża. W tej branży radzą sobie importerzy i dobrzy producenci. Jestem w tej branży parenaście lat , ale po ostatnich podwyzkach żywności , prądu itd nie ma zbytu i trzeba niestety likwidować interes. Lepszy pomysł na mały biznes to sklep zoologiczny. Z kolei intratny dochodowy biznes to 1ha ziemi przy mieście min.30tys i drodze conajmniej krajowej i jeżeli uda się załatwić w DODP zjazd. Dalej to budowa centrum handlowego w srodku spozywka (z sieciówką) a w koło lokale pod dzierżawę.