Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J......

CO MYSLICIE O SPOTKANIACH SPONSOROWANYCH?

Polecane posty

Gość J......

ALE NIE CHODZI TUTAJ 1 NUMEREK, TYLKO CIAGŁE SPOTYKANIE SIE ZA KASE Z JEDNYM PARTNEREM

Gość nie opyla sie
za 1500 zł na każde życzenie, u niego, pozwala miec chłopaka, jeździ matizem - takie ogłoszenie znalazłyśmy w gazecie, dla zwały zadzwoniłyśmy. Kiepska oferta.

Gość J.................
ja tez mialam kiedys propozycje, facet tez matizem jezdzil, proponuje 3000zł, 3 spotk. w mies,

Gość nie opyla sie
nie możesz normalnie zarabiać????

Gość jennifer j
a ja tak się spotykam i wcale nie narzekam

Gość nie opyla sie
ale powiedzcie czy was nie obrzydza taki facet który płaci wam za seks??? nie czujecie sie zwykłymi dziwkami? sory za mocne słowa.jestem ciekawa

na szczęście zarabiam glową a nie cipką ale nie neguje takich ludzi kazdy preferuje taki sposob zdobywania pieniędzy jaki leży w ramach jego zasad moralnych........

Gość pkkil
opoiwedz cos o tym, jak sie zpoanliscie, czego wymaga on?

Gość płaci 3000 tyś za 3 spotkania
i matizem jeździ?-Takiego to co najwyżej stać na rosjanke przy drodze.

Gość taki se gość
a czym wy sie od tych rosjanek różnicie?

Gość nie opyla sie
Ale ja też nikogo nie oceniam, każdy żyje jak chce. Tylko wiem że samam bym tak nie mogła. Chociaż 3 patole z 3 numerki to nieźle. Ja bym musiała 3 miech pracować.

Gość to już moj koniec
a jak Ty przykładowo masz męża i uprawiasz z nim seks a on Ci daję na sukienke a to na buty to tez jesteś dziwką?ja nawet nie odczuwam że to za seks.przelewa mi na konto co m-ąc kaskę.seks z nim to przjemnośc zadbany wysoki po prostu przyjemny tylko że nie ma czasu poznac swojej drugiej połwy a pieniedzy ma za dużo więc mi daje na szkołe ciuchy kosmetyki co bym tylko chciała jest moim przyjacielem

Gość taki se gość
a skąd wiesz że twój przyjaciel ?

Gość nie opyla sie
jesteś tą samą osobą co j..... ??? To super masz. Ja bym jednak nie mogła i tyle

Gość to już moj koniec
to tak jakby mnie utrzymywał a panie które nie pracują tylko siedzą w domu i czekają na kasę od męzusia to też dziwki liczcie się ze słowami.a ja się nie puszczam z pierwszym lepszym tylko znalazłam sobie jednego wyjątkowego

Gość to już moj koniec
to się czuje że jest moim przyjacielem.nie spotykamy się tylko na seks potrzebuje rozmowy to dzwoni żebym go wysłuchała ja jak mam problem to też idę do niego

no coż nalezy przyjąć że ten facet Ciebie utrzymuje a Ty przeznaczasz te pieniądze na jakis rozsadny cel- ksztalcenie itp. i nie bedziesz skazana na bycie utrzymanką aż do momentu az nikt nie bedzie cie chciał. Niestety należy pamietać ze prostytucja jak i jej pochodne to najstarszy zawod świat- tylko ile taka kariera trwa?? Pozatym nie kazdy jest do tego stworzony - psychicznie np.

Gość pkkil
to juz moj koniec... ile macie latek? ile zwiazek trwa??? masz kogos na stale poza nim?

Gość to już moj koniec
nie wiem jak można nie byc stworzonym psychicznie?nie mam chłopaka to byłoby nie fair.z nim jestem ponad 2 lata ponieważ on ma dobrze płatną pracę to mi załatwił jako asystentka tylko że w innym oddziale chce znależć swojego księcia pomimo że on na zawsze zostanie moim przyjacielem

Gość pkkin
zazdroszcze... tez amm taka osobe ale ejst zonaty i zle miz tym, nie gadam z nim juz, a poza tym sie obrazil... :(

Gość zbulwersowana kobieta
nie wiem ale to naprawde jest juz twój koniec:(nic ująć nic dodać.Bosche czy ja dobrze czytam co ona wypisuje. Mam nadzieje że to moje trudności ze zrozumieniem tekstu.uf

Gość J..................
do jennifer: skad jestes i ile masz lat? mysle ze sie oplaca, sex to przyjemnosc a przy okazji kasa

Gość po co ta relatywizacja
kurwa - wulgarne okreslenie na kobiete uprawiajaca seks za pieniadze. nie zgodzisz sie z ta definicja? nic w niej nie ma o tym, czy klient jest brzydki i brudny, czy czysty i piekny. nic w niej nie ma, czy klient lubi pogadac, a moze i wysluchac swojej kurwy. nic w niej nie ma czy chodzi ciagle do tej samej kurwy, czy do roznych. nie zmieniaj rzeczywistosci! skoro jestes taka silna, to spojrz prawdzie w oczy! jestes prostytutka! sa rozne formy prostytucji, ale wszystkie maja jeden mianownik! jedyne czym mozesz sie chwalic to tym, ze prostytuujesz sie dyskretnie i przyzwoitych warunkach. wsrod kurew tez sa lepsze i gorsze! Ty jestes z tych lepszych.

to już moj koniec nie wiem jak można nie byc stworzonym psychicznie ? Można - ja nienawidze być zależna od kogoś finansowo!!!Nigdy nie pozwole sobie na luxus bycia uzależnioną finansowo od jakiegoś faceta. Gdy pokłóciłam się zMamą i przestała pomagac mi finansowo nie poprosiłam swojego faceta o żadne prezenty itp. gdy byłam na zakupach z kolezankami zaciskałam zeby i wiedziałam ze nie moge sobie pozwolic na wiele.Ale mam czyste sumienie i jestem niezalezna.Mam swoje mieszkanie(fakt dzieki rodzicom) ale w swojej karierze myłam podłogi i szorowałam gay ale teraz stać mnie na wiele.

Gość alex kava
a mnie jeden taki skurwysyn oszukał proponował 1500 zł pracował niby w niemczech ładnie pieknie tdzien rozmowy spotkanie miał fatalnie małego ptaszka ale niestety kasy nie zapłacił jest z lublina nazywa sie marek

Gość kurewstwo zwykłe
dobrze że jesteście kurewki 👄

Gość ładna komercja
Do To już mój koniec i Ja: dziewczyny, jak załatwiłyście sobie takich sponsorów? gdzie ich poznałyście? (klub, internet, anonse tow.?) Proszę, napiszcie, rozwazam możliwość dorobienia sobie w ten sposób, a zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać. PS. proszę niektórych komentujących: nie kamienujcie mnie zbyt pochopnie, nie straszcie ogniem piekielnym i ewentualnym postseksualnym obrzydzeniem do własnego ciała - nic nie wskóracie, ja po prostu lubię od czasu do czasu polecieć w dobrze płatny kosmos. Pozdr.

Gość ijhyiygi
załątwiłam kolezance w tym miesiacu dwóch sponsorów..raz tylko uprawiala sex..nikt nie wymagal..wyciagnela ok 1000zł,,trzeba dobrze trafić

Do to juz moj koniec : z tym mezem to kiepskie porownanie ...jesli maz mi daje pieniadze na cokolwiek to nie dlatego ze z nim sypiam ....malzenstwo a sponsoring to dwa rozne gatunki relacji .... sponsoring ...nie neguje tego ...kazdy postepuje zgodnie ze swoimi zasadami ... podoba mi sie w twoim postepowaniu to ze nie masz chlopaka ... ale pamietaj ...to ty decydujesz o swoim zyciu ....nikt nie powinnien miec do ciebie o to prtetensji ...:D

Gość ładna komercja
ijhyiygi, no właśnie, jak zalatwiłaś?, gdzie? możesz rozwinąć temat? pozdrawiam.