Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 3 godziny temu Nie pisz mi więcej o matce to zamknięty temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie pisz mi więcej o matce to zamknięty temat będzie katowane non stop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 136 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, yeya napisał: Kiedyś nad tym się zastanawiałam... co jeśli nie jest się ani jednym ani drugim : ) i w takim przypadku jak to się ma do testów na inteligencję... o to już nie pytałam. : ) ChatGPT powiedział: Jeśli ktoś nie jest ani „umysłem ścisłym”, ani „humanistycznym”, to wcale nie znaczy, że „nie jest żadnym”. Ten podział jest uproszczony i nie obejmuje wielu typów myślenia. Możliwe określenia: 1. Umysł interdyscyplinarny Osoba, która łączy różne sposoby myślenia – trochę analizy, trochę intuicji, trochę kreatywności. 2. Umysł praktyczny (pragmatyczny) Ktoś nastawiony na działanie, doświadczenie, rozwiązywanie realnych problemów, a nie teorie. 3. Umysł artystyczny / kreatywny Jeśli bliżej mu do tworzenia niż do analizowania czy interpretowania tekstów. 4. Umysł techniczny Nie zawsze „ścisły” w sensie matematycznym, ale sprawny w działaniu, konstruowaniu, obsłudze narzędzi. 5. Umysł intuicyjny / społeczny Silny w relacjach, empatii, odczytywaniu emocji, komunikacji. W praktyce większość ludzi nie mieści się czysto w jednym typie. Ten podział (ścisły vs humanistyczny) jest raczej szkolny niż psychologiczny." Dobranoc dobranoc Marusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 3 godziny temu a jak jeebałeś sztuczną pizzde w spodniach siostry to po podmywaniu czy przed podmywaniem matki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, fekalne pazuzu napisał: będzie katowane non stop. To będzie ignor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, fekalne pazuzu napisał: a jak jeebałeś sztuczną pizzde w spodniach siostry to po podmywaniu czy przed podmywaniem matki? Po śmierci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: To będzie ignor bardzo dobrze, wtedy jestem dla ciebie niewidzialny a to dla mnie najlepsza pozycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Po śmierci z martwą matką w pokoju obok ruuchałeś pizzde? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, fekalne pazuzu napisał: będzie katowane non stop. Ja swój kredyt hipoteczny splacilem w 17lat tak to widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 21 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Po śmierci Po co odpowiadasz zyebowi daj spokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 3 godziny temu Taka była umowa ja chciałem się wynieść na 18 matka żebym został do jej śmierci to da mieszkanie. No i dotrzymala słowa. Niepotrzebnie w naszom umowę wtracal się tylko system ale nic nie wskoral bo matka była honorowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: matka żebym został do jej śmierci to da mieszkanie chyba zaczynam się domyślać dlaczego twój stary został alkoholikiem i się powiesił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, fekalne pazuzu napisał: chyba zaczynam się domyślać dlaczego twój stary został alkoholikiem i się powiesił. No bo ja nie wiem to mi powiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, JajaWywalone napisał: Po co odpowiadasz zyebowi daj spokoj A mi wszystko jedno i tak jestem do przodu zawsze 3 kroki niech się cieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: A mi wszystko jedno i tak jestem do przodu zawsze 3 kroki niech się cieszy To 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: No bo ja nie wiem to mi powiedz no tak ci napisze - to co matka zastosowała wobec ciebie to był szantaż. jeśli w ten sposób traktowała wszystkich dookoła to byłą wyjątkowo toksyczną rurą. twój stary miał prawo tego nie znieść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, fekalne pazuzu napisał: z martwą matką w pokoju obok ruuchałeś pizzde? Matka zmarła w szpitalu a po telefonie stypuara druga chciała mi oblodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 105 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, yeya napisał: Kiedyś nad tym się zastanawiałam... co jeśli nie jest się ani jednym ani drugim : ) i w takim przypadku jak to się ma do testów na inteligencję... o to już nie pytałam. : ) ChatGPT powiedział: Jeśli ktoś nie jest ani „umysłem ścisłym”, ani „humanistycznym”, to wcale nie znaczy, że „nie jest żadnym”. Ten podział jest uproszczony i nie obejmuje wielu typów myślenia. Możliwe określenia: 1. Umysł interdyscyplinarny Osoba, która łączy różne sposoby myślenia – trochę analizy, trochę intuicji, trochę kreatywności. 2. Umysł praktyczny (pragmatyczny) Ktoś nastawiony na działanie, doświadczenie, rozwiązywanie realnych problemów, a nie teorie. 3. Umysł artystyczny / kreatywny Jeśli bliżej mu do tworzenia niż do analizowania czy interpretowania tekstów. 4. Umysł techniczny Nie zawsze „ścisły” w sensie matematycznym, ale sprawny w działaniu, konstruowaniu, obsłudze narzędzi. 5. Umysł intuicyjny / społeczny Silny w relacjach, empatii, odczytywaniu emocji, komunikacji. W praktyce większość ludzi nie mieści się czysto w jednym typie. Ten podział (ścisły vs humanistyczny) jest raczej szkolny niż psychologiczny." Dobranoc To ja mam jakby 1 i 5 zmieszane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, fekalne pazuzu napisał: no tak ci napisze - to co matka zastosowała wobec ciebie to był szantaż. jeśli w ten sposób traktowała wszystkich dookoła to byłą wyjątkowo toksyczną rurą. twój stary miał prawo tego nie znieść. Ciekawa teorii ale oni nie byli razem od mojego poczecia Już rozwod byl i ostati sexik i matka wtedy zaszla On mial drugom zone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 3 godziny temu Uprzedzajac to bylem planowany siostra chciala brata matka go upila i ujezdzila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ciekawa teorii ale oni nie byli razem od mojego poczecia Już rozwod byl i ostati sexik i matka wtedy zaszla On mial drugom zone pewnie kolejną pojeebuske, nie mogłeś wyrosnąć na zdrowego psychicznie z taką rodziną jak opisujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Uprzedzajac to bylem planowany siostra chciala brata matka go upila i ujezdzila skąd to wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, fekalne pazuzu napisał: pewnie kolejną pojeebuske, nie mogłeś wyrosnąć na zdrowego psychicznie z taką rodziną jak opisujesz. Radzę sobie bez pomocy kogokolwiek ze wszystkimi sprawami i jeszcze pomagam ciotce z jej, nie lecze się też psychicznie bo nie mam na co Najmocniejszom to mam własne psyche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, fekalne pazuzu napisał: skąd to wiesz? Pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Pamiętam pamiętasz jak cię starzy robili? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 3 godziny temu Takie jak ty to spíerdalajom przedemnom z dyskonta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Radzę sobie bardzo średnio sobie radzisz jak czytam z twoich opisów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 21 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Uprzedzajac to bylem planowany siostra chciala brata matka go upila i ujezdzila I marnie skończyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 21 Napisano 3 godziny temu Nudne dialogi ritardzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, fekalne pazuzu napisał: pamiętasz jak cię starzy robili? No wszystko pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach