Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joko98

z blondu na braz??

Polecane posty

Gość joko98

doradzie jak tego dokonac mam rozjasniane wlosy chcialabym zmienic na czekoladowy braz...jaka farba bedzie najlepsza? czy ktos robil podobnie?? z jakim efektem??

Gość joko98
????????????

ja robiłam, ale u fryzjera, który położył najpierw na włosy specjalny podkład pod farbę, ale i tak farba bardzo szybko mi się wypłukała, tak się dzieje na rozjaśnianych włosach. później sama zafarbowałam włosy kilka razy i dopiero farba się utrzymała.

ja też byłam u fryzjera i bez problemu wyszedł kolorek-czekoladka. większym problemem jest przefarbowanie z ciemnego na jasny bo muszą wtedy zastosować dekoloryzację .a z jasnych na ciemny ?zawsze wychodzi.

ja zrobiłam dokładnie to samo - z blondu na brąz - bez problemu. Tylko faktycznie kolor z rozjaśnianych włosów szybko schodzi. Ja używałam Diacolor, Luo color i color touch. Wszystkie farby dostepne w hurtowniach/sklepach fryzjerskich. Do tego 50 ml 3% wody utlenionej. Farby bez amoniaku, włosy w dużo lepszej kondycji niż przy blond.

Gość Sport girl
TYlko błagam nie farbujcie sie same w domu moja kumpela sama nalozyla brazowa facrbe na blond wlosy(a wlsciwie to ja jej pomoglam) i wygladala coz skonczyla sie dwudniowym chodzeniem w kapturze i reanimacja wlosow u fryzjera

sportgirl ----> to kolezanka jakas nie halo jest chyba :D ja juz drugi raz farbowalam wloski sama w domu wlasnie z blondu na braz i za kazdym razem mi pieknie wychodzi i nie musze latac do fryzjera na zadne podklady itd grunt to dobra farba ja polecam zdecydowanie PALETTE mimo ze mowia ze jest zla to najlepiej chwyta, pokrywa wszystkie blondy i szybko sie nie splukuje :D

Gość mercunia
Teoria a powiedz mi jaki masz ten braz jasny czy ciemny?tez bym chciala z jasnego blondu na braz.

Gość mercunia
mozesz podac mi nr tego palett?i kolor.:):)

ostrzegam przed Palette, nałożenie ciemnej czekolady skończyło się dla mnie posiadaniem włosów w kolorze kruczej czerni :/ a czerń usunąć nie jest łatwo, pozostaje tylko dekoloryzacja, która bardzo niszczy włosy.