Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rany 1

jest starsza o 17 lat

Polecane posty

Gość rany 1
nie znasz jej, sam byś wpadł po uszy

Gość *dziewuszka
ale pomysl jeszcze czy nie jst tak ze poprostu schlebie ci ze taka atrakcyjna kobieta ktora wzbudza zainteresowanie swoja osoba twoich rowiesnikow wybiera jednak ciebie? na ile jest to glebsze uczuccie a na ile zwykle lubienie i schlebianie meskiemu ego? ja nie chce cie osodzac to wszystko twoje zycie tylko badz wobec siebie szczery, bo na poczatku napisales ze nie jestes pewny czy to uczucie.

Gość galonos
widzę, że ty z tych co się lubią porozcvzulać nad sobą. Nic dziwnego, że szukasz mamusi ... z dziurką.

Gość asia_2
ło kurde Galanos, to ześ sobie napisal, to ze partnerka starsza, to nie znaczy, ze traktuje faceta jak dziecko, tym bardziej stara sie zeby czul sie przy niej mezczyzna przez duze M, a sam fakt, ze jest strsza sklania ją do bycia przy nim mala niewinna istotka do przytulenia. A duzo mlodych kobiet sprowadza faceta, nawet starszego do roli wiecznego chlopca, ktorym trzeba kierowac.

Gość rany 1
to prawda, bo nigdy o tym nie rozmawiałem, nie pisałem, teraz chyba wiem, bo wyobraziłem sobie, że jej więcej nie zobaczę , nie dotknę.... cholercia ona jest świetna... wpadłem po uszy

Gość *dziewuszka
skoro tak to tylko zyczyc powodzenia :)

Gość rany 1
ja mam matkę, też jest swietna, druga mi nie potrzebna. a tak na marginesie to od 30 lat nie noszę pampersów

Gość galonos
kobieta dla młodszego partnera nawet jeśli nie jest we wszystkim wyrozumiała to jest zawsze nazbyt wyrozumiała ... jeśli myślisz inaczej to znaczy, że młoda jesteś i nie znasz życia.

Gość *dziewuszka
galones a co ty rozumiesz prze nazbyt wyrozumiala? moze poprostu taka kobieta ma wiekszy dystans do wszystkiego i dlatego nie robi awantur o jakies drobnostki

Gość galonos
a ty chłopie to w ogóle nie znasz siebie ... widać, że jak panienka kierujesz się jedynie serduszkiem swoim.

Gość rany 1
wyrozumiałość to najsłabsza jej cecha, jest perfekcjonistką

Gość rany 1
ok no może nie tylko serduszkiem, mówiłem, że jej nie znasz

Gość *dziewuszka
galanos niezly jestes ty za to znasz go najlepiej hahaha bawisz sie we wrozke czy w psychologa :P

Gość asia_2
znam zycie, chociaz jestem mloda, bo po 30-tce, ale masz racje w tym, ze czasami jest nazbyt wyrozumiala, ale jesli zmusza sie do taiej wyrozumialosci, to znaczy, ze nie czuje sie zbyt pewnie, wtedy to i rownolatka bedzie robila rozne rzeczy zeby poczuc sie bezpiecznie i stabilnie.

Gość asia_2
masz racje *dziewuszka, pewnie za cicho by bylo w domu dla golonosa, kolega chyba potrzebuje dla swojego meskiego jestestwa wiekszych wrazen [walek, ciuchy za oknem itp] hahaha

Gość rany 1
wiecie co? ona chce być ze mna w związku, mnie chyba na tym zależy, bo jak pomyślę inaczej, to mi zal, więc jest OK nie jestem dzieckiem, ani chłoptasiem, DAM SOBIE RADĘ

Gość rany 1
IDĘ SPAĆ bo nie stanę jutro na wysokości zadania

Gość *dziewuszka
wiesz ale ty masz chciec tak samo jak ona byc w zwiazku a nie ze jest ci zal jak pomyslisz ze to koniec, moze gdyby ona nie dala ci tak dosadnie do zrozumienia ze zalezy jej na zwiazku moglbys bez zadnej presji sam dojsc do tego uczucica ze tez chcesz, bo chyba jak cos czujesz to juz nie musisz sie wtedy zastanawiac, moze poprostu nie spiesz sie z deklaracjami dopuki nipoczujesz pewnosci

Gość asia_2
dobranoc, ja musze siedziec buuuuu

Gość rany 1
nie mam zamiaru się deklarować, ale nie mam zamiaru odchodzić , zobaczę co sie urodzi, nie jestem głupi, ale chyba ja kocham , cholercia

Gość *pieprznieta
jedna rada : nie spiesz sie jezeli nie masz pewnosci a poza tym poprostu rozmawiajcie o tym co czujecie

Gość rany 1
jasne, nie dam sobie zrobić kuku, ale jej też nie , hej i kto tu jest pieprznięty

Gość *pieprznieta

Gość *dziewuszka
sorki to moje alter ego, zapomnialam zmienic nick :P

Gość rany 1
dzięki za rozmowę był miło i konstruktywnie dobranoc

Gość zboczenia się szerzą
w Polsce zastraszająco ... tutaj mamy drastyczny przypadek gerontofilii.

Gość moim skromnym zdaniem .......
Po pierwsze: Twoje wypowiedzi wskazują na wiek ..... 22 lata? Po drugie: różnica wieku jest bardzo duża a powodzenie takiego związku raczej małe. Po trzecie : życzę Wam żeby wszystko ułożyło się jak najlepiej jednak z małą wiarą w sukces ( i to z Twojej strony - bo jak widać z wypowiedzi kobieta już się zaangażowała a to ty raczej nie wiesz jak dalej się zachować)

Gość Penelopa Cruz
Itak ją stracisz, sama dojdzie do wniosku, że szkoda marnować czasu na takiego palanta jak Ty !!!! Zostaw ją dla faceta, który doceni co bedzie miał !!!

Gość a taka jest
Niby fajna i samotna ,ze musi zadawac sie z tyle lat młodszym facetem? Nie wierze ,ze atrakcyjna fajna kobieta jest samotna . Skad sie biora takie typy tyle lat róznicy siedzi to pisze tu głupoty chłopie ty jestes dzieciak przez duze D. Kochasz idz na całosc a nie pierdol

Gość może jest sama
właśnie dlatego, że do atrakcyjnych kobiet przyczepiają sie właśnie takie typy :(