Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona zona

POMOCY

Polecane posty

Gość zrozpaczona zona
no włąsnei i one są szcesliwe a ja ma wszystko (dobra materialne ) faceta i nie jestem ;(((((((((9 a pragne w koncu byc bo juz dostaąłm od zycie po dupie... wiec czemuciagle mam pod górke //

Gość zrozpaczona zona
no włąsnei i one są szcesliwe a ja ma wszystko (dobra materialne ) faceta i nie jestem ;(((((((((9 a pragne w koncu byc bo juz dostaąłm od zycie po dupie... wiec czemuciagle mam pod górke //

Gość zrozpaczona zona
jestem nie normalna i nei mam jaj

Gość zrozpaczona zona
ja wiem że mam problem z samoakceptacją, ale nie wi chyba mój maz o tym któremu non stop to mówie, probuje wstrzyanc kłótnie, ciezkei kłutni eby zauważył moje problemy a on nic odsuwa sie...

Gość zrozpaczona zona
wiem ze mam tylko jego, a jednak to na nim sie wyładowywuje, nie nawidze sie

Gość zrozpaczona zona
łatwo mowic, terminysa okropne nie wiem wogole do kogo sie udavc bo tak jak móiłam byłam i tpo nicnie dało... tylko sie zawiode

Gość asia_2
A Ty ciagle nie umie i nie umie, ja tez nie umialam, ale kogo to obeszlo nikogo. Jesli masz swoje pieniadze kup sobie tego psa. Szczesliwe zwiazki, nie tylko partnerskie polegaja na tym, ze ludzie nie uzalezniaja sie od siebie, sa razem, wzglednie mieszkaja pod jednym dachem, ale zyja tak naprawde swoim zyciem tylko z milosci daja drugiej osobie z siebie cos co uwazaja za dobre. To juz jest problem drugiej osoby dlaczego ona nie chce tego przyjac naprzyklad. Albo inaczej, zobacz kiedys gdzies Cie ten facet wypatrzyl, sicil wzrok, potem cieszyla go rozmowa z Toba, czyli Twoja osobowosc i to go pociagalo, bo byas odrebna nieodkryta, tajemnica dla niego, a teraz jak wisisz mu karku, nic nie robiac w kierunku szlifowania swojej osobowosci, to co go ma do Ciebie przyciagac seks ? seks sie znudzi ak tabliczka czekoladek. Naprawde pierwsze co, to postaraj sie wyluzowac, a zaraz potem znajdz innego psychoterapeute.

Gość asia_2
wiesz po przeczytaniu wszytskiego moglabym zawzec to w trzech pkt: 1. bez meża ani rusz, od niego uzalezniam kazda moja nowa mysl doba czy zlą. 2. z góry wiem co sie stanie czy niestanie, co moge a czego nie moge 3. zamartwianie, wole dostac gotowe rozwiazanie niz przyjrzec sie probemowi z boku i ocenic samej jego wage i jesli mi laikowi to sie wybija jako glowny probem, to dobry psychoterapeuta Ci pomoze w mig. Zreszat swoja droga, nie chce obrazac Twojego faceta, ale moze trafilas na jakiegos takiego, ktorynie kieruje sie dobra wola tylko swoim meskim ego, ale nawet jesli tak by bylo, to i tak relacje mozesz z nim poprawic poprzez zmiane swojej postawy, zycze powodzenia i ide na sniadanko, [bo dopiero z pracy przyszlam po dyzurze] ktore sama musze zrobic, bo nikt mi do lozka np. go nie poda i nie przytuli buuu. Naprawde powodzenia dziewczyno, weź sie w garsc, niech Cie ciesza na poczatku malutkie sukcesy, pozniej przyjda wieksze. czesc.

Gość asia_2
ale nie jeszcez Ci musze cos napisac. Masz racje, ze nam sie latwo pisze gorzej zrobic, ja sie miotalam ze soba pare lat, kiedy inni mi radzili po dobroci, potem bardziej tak szyderczo, a na koncu machneli reką. Dopiero jak juz sama nie dawalam rady, nawet juz uzalanie nie pomagalo, postawilam wszystko na jedna karte i poszlam do psychoterapeuty i nawet w trakcie nie wierzylam, ze mi pomorze, ale ja jestem z natury wytrwala, ze dawalam mu kolejne szansy i pomalu zaczelam zauwazac zmiany, teraz mam tyle planow niczym nie zakloconych, mowie Ci to tylko decyzja.

Gość zawodowy podbijacz topików