Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rachela

GINEKOLOG BIAŁYSTOK

Polecane posty

Witam a wiec nie bardzo mi pasuje ta diagnoza bo mam regularne okresy, nie mam nadmiernego owłosienia ani nie jestem otyła. Cera też w porządku. Poza tym jeszcze jedna rzecz mi sie nie spodobala a mianowice ze P. Doktor wysłała mnie na badania a nie powiedziała kiedy dokładnie powinnam je zrobić tzn w którym dniu cyklu a jak się dowiedziałam w labolatorium to bardzo ważne i ma duże znaczenie. Po drugie niestety nie powiedziała mi w jakim stanie tak naprawdę są moje jajniki. Po trzecie wyłała mnie na badania do najdroższego labolatorium w Białymstoku ( róznica między tym do ktorego mnie poslala a ty w którym to zrobiłam jest naprawdę ogromna). Poza tym skoro wystawia mi ewentualne podejrzenie tej choroby to uważam że powinna mi coś o niej powiedzieć a niestety mimo tego że pytałam nie dowiedziałam się nic.

Gość kjhuyjnj
witam, orientujecie się, gzdie doktor Pietrzycki przyjmuje na NFZ?

Bylam raz u dr Pytko, mialam podobnie, zdiagnozowala policystyczne i od razu dala anty lol tragedia nie kobieta mialam wrazenie ze tylko kasa ja obchodzi. A badania? sama jej wskazalam na jakie hormony powinnam sobie zrobic a ona tak tak to tez mozna - czy to jest godny polecenia lekarz? tez nie wskazala dnia cyklu itp itd a tak na marginesie to na przyszlosc, przydaloby mi sie info dotyczace jakie u nas laboratorium robi w miare tanio te wyniki hormonalne, dzieki.

Witam See You a chociaż jej diagnoza ci się potwierdziła?? Ja osobiście polecam ci labolatorium diagnostyka . Mają dobre ceny. Mieszczą się na antoniukowskiej. Bardzo miłe Panie a dodatkowo udzielą informacji kiedy powinnaś zrobić prawidłowo badania. Plusem jest też fakt że wyniki są przeważnie już na drugi dzień. Pozdrawiam

Witam Nicka5 Czy diagnoza sie potwierdzila? W sumie tak, tyle ze z tego co ja juz sie dowiedzialam bardzo wiele kobiet na to choruje czy ma ten zespol, czasami sa to incydentalne miesiace zaburzenia rownowagi hormonalnej, mam wrazenie ze dla lekarzy jest to pewnego rodzaju furtka, stwierdza zespol, ida na latwizne- przepisuja anty-tabletki hormonalne- o zgrozo czesto bez wynikow testow hormonalnych... wiem cos o tym jestem swiezo po wizycie u wielkiego specjalisty u nas pana prof Wolczynskiego. Ten to mi przepisal anty w ogole nie zlecajac badan, niczego. Dziekuje Ci za informacje dotyczace laboratorium, gdyz za 2 miesiace bede musiala wykonac badania na wlasna reke chyba, jesli nie znajde jakiegos rzetelnego ginekologa.

Witam Se You Ja teraz wybieram się na wizytę do doktor Nesterowicz na Królowej Rodzin. Różne są o niej opinie ale znajome mi ją polecają bo chodzą od niej od lat. Plus to też że ona przyjmuje na NFZ. Ale wcześniej idę jeszcze zrobić badania na LH i FSH. Testosteron robiłam i jest w normie. zobaczymy jak będzie dalej. A co u ciebie wskazywało na PCO? Tylko usg czy miałaś np nieregularne miesiączki? Lub jakieś inne typu nadmierne owłosienie?? Pozdrawiam

Witam u mnie na pco wskazywalo usg, ale tez i nieregularne cykle, owlosienie rowniez. tyle ze testosteron mam tez w normie a ponoc to od niego zalezy i badz madry. Na razie biore te hormonalne i 2 opakowanie i zero poprawy, tym razem okres mialam nie 2-3 dni a 1 :|ale coz ponoc tak ma byc, co mi to da pozyjemy zobaczymy. Co do polecanych lekarzy ... taka mam tylko teraz uwage ze z tymi polecanymi to te roznie bywa, Wolczynskiego tez mi polecano jako och ach a w moim przypadku okazal sie ... podobnie moja byla -obecna pania gin Ewe Nowak - moja kolezanka chwali (teraz nastepuje pytanie, za co chwali, bo jak rozmawialam to chyba za to ze nic zlego sie nie dzialo w ciazy) ja natomiast nie bylam z niej zadowolona i nie jestem ale na cytologie chodze bo chyba tam juz nie ma co spieprzyc przy takim badaniu :D

Witam Julka 3 a więc jaka ta pani doktor jest to szczerze powiem że jeszcze sama nie wiem. Polecają mi ją moje znajome i dlatego mam zamiar skorzystać z jej usług. Podobno robi wszelkie badania itp. Wiecej na jej temat będę mogła powiedziec za dwa tygodnie. Mojej jednej znajomej prowadziła ciąże i była ona bardzo zadowolona ale wiesz jak to jest jednej to pasuje innej nie. Pozdrawiam a po wizycie napiszę jakie są moje odczucia.

See You a mialaś robione badania na LH i FSH?? Jak tak to co powiedziały wyniki? Pozdrawiam

Gość iqohe
czy to endokrynologa trzeba mieć skierowanie, gdzie w białymstoku takowy-dobry sie znajduje????

Gość julka3
Dzieki za odp i czekam na Twoja opinie o Pani Dr.Pozdrawiam

Gość nikitkaa
moim zdaniem najlepszym jak narazie ginekologiem w Białymstoku jest dr ELZBIETA OLECHNO-PEŁSZYŃSKA Przyjmuje na ul.Wyszyńskiego 8wizawi Biedronki pozdrawiam i nakłaniam aby pojsc do niej PS a wy co o niej myslicie?

Gość sexanddrugssss
@nikitkaa potwierdzam bardzo dobry jest ten ginekolog ,ma ładny gabinet i ogólnie lubie do niej chodzic na badania ;) Pozdro czekam na Wasze wypowiedzi...

Mialam robione lh i fsh itp wszystko w szeroko pojetej normie. Dziewczyny a czym zachwycila was ta wspaniala pani doktor? bo samo stwierdzenie wasze niewiele mi mowi, rzecz wzgledna jak sie czesto okazuje.

A jaki stosunek miałaś See You LH do FSH bo ja właśnie odebrałam wyniki i stosunek mam 0,72 a na pco wskazuje stosunek 1,5. Prawidłowy stosunek to 1 i około 1. Moj to sama nie wiem do czego zliczyć. Pozdrawiam

Święc jest niemiły, niedelikatnie wykonuje badanie. Liczy sie jemu tylko kasa. Nawet w szpitalu na dyzurze wzial jak za wizyte w gabinecie 150 zł. Polecam dr Jarockiego.

nicka5 u mnie stosunek byl 1,09 Słyszal ktos cos o dr Marri Gacuta?

Gość Anianola2
Dzewczyny wrócimy do pani dr Olechno-PEłszyńskiej ,mam zamiar isc w slasnie do niej prosze Was o opinie o pani doktor ; * Słyszalam wlasnei ze jest dobra w swoim wachu ...

Gość eliksir milosci ;)
polecam dr olechno chodzily do niej moje kolezanki i ja , ale wracajac do niej gabinet ma dobry, obsluga dobra wszystko na tip top ; ) sama dobrze mnie bada jestem zadowolona czekam na was dziewczyny co o niej sadzicie ? piszcie prosze ;)

Nie polecam Olechno-Pełszyńskiej, byłam u niej w tym roku, cztery razy jak mieszkałam przy ul. Mieszka. Raz przepisywała mi leki na stan zapalny nic nie pomogły kasa tylko wydana niepotrzebnie, innym razem tabletki antykoncepcyjne źle dobrane, normalnie dramat. Wystarczy przyjść pod gabinet - zero pacjentki i to tego jak zadzwonicie się umówić z rana po 8:00 to już możecie na 9:30 przyjść na wizytę czyli nikt się praktycznie do niej nie zapisuje.

Gość ulabrzydula2
ehem Kamilo idz i to wyjasnij z tymi tabletkami ze nie dzialaja. a co do tego ze idziesz na 8 i ze nikogo nie ma to nie prawda po prostu pacjentki sie nie zapisuja na 8, 9.30 ,bo pracuja tylko na póżniejsze godziny . naprawde dziewczyny polecam a co do odpowiedzi Kamili to sie nie zgadzam...

Gość kurczak_kurczakowy
Czasem się zastanawiam czy takie pytania na forum w ogóle coś dają. Nie dość, że niektórzy lekarze sami sobie wystawiają opinie (bo chyba każdy zdaje sobie z tego sprawę), to każda opinia i tak jest subiektywna. ulabrzydula2 zachwala dr Olechno, a ja mam do niej mieszane uczucia; ja z kolei byłam zachwycona dr Pytko, ale po wypowiedziach widzę, że nie każdy podziela moje zdanie; co do dr Pytko: spodobało mi się, że gabinet jest duży i czysty, że dostałam spódniczkę i kapcie (i nie musiałam świecić tykiem jak w niektórych gabinetach!) i pani była bardzo miła. Ale byc moze trafiłam na jej dobry humor i dlatego tak to wyglądało. Teraz chciałabym pójść do kogoś innego, żeby mieć porównanie - tyle tylko, że nie ma lekarza godnego polecenia. O każdym lekarzu są i pozytywne opinie, i negatywne.

Gość kurczak_kurczakowy
I jeszcze jedno: radzę uważać na aktywistki, które słodzą niektórym i dopisują: podaj mi meila, to Ci wszystko dokładnie opiszę; dwa razy skorzystałam z takiej propozycji i dwa razy dostałam dwie identyczne słodkie laurki na temat kliniki arciszewskich, od "różnych" uzytkowniczek.

O dostałaś spódniczke i kapcie to coś nowego bo ja niestety nie dostałam u tej samej pani doktor. I tak jak mowisz nie dość że na skarpetkach to i goła pupą. pozdrawiam

Gość kurczak_kurczakowy
Nicka5: a kiedy Ty u niej byłaś, że nie dostalaś spódniczki? bo ja byłam w tamtym miesiącu z głupim zapaleniem mieszka włosowego, które wyglądało jak guzek;/ teraz śladu po nim nie ma na szczeście:) a teraz chcę iść do kogoś, żeby mi zrobił cytoogię, zbadał piersi i ogolnie stwierdził, czy jestem w pełni zdrowa i oczywiście NIE MAM POJĘCIA GDZIE PÓJŚĆ;/

Ja byłam też około miesiąc temu wiec mniej więcej w tym samym czasie co ty.

Gość kurczak_kurczakowy
No co Ty! a ja myślałam, że to u niej standard! Tym bardziej się zdziwiłam, bo miałam tunikę, więc i tak nie byloby najgorzej - tylko rajstopy mnie przerażały, bo musiałabym chodzić boso; a jak w ogole wyglądała Twoja wizyta? bo u mnie bylo szybko i miło; poszłam, powiedziałam co i jak, ona mnie zbadała, powiedziała, że to nic strasznego i nie ma się czego bać, dała takie globulki i maść, po ok. tygodniu było po wszystkim:) z tym że ja wtedy poszłam tylko z tym mieszkiem, wiec za dużo pracy przy nim nie było:) a teraz jestem w kropce, bo muszę zrobic cytologie i takie tam

hej ,ja chodzę do Żebrowskiej na ul.słonim skiej. na pierwszej wizycie kobieta mnie zbadało i ost się dowiedziałam że miałam od razu robioną cytologię o czym nawet nie wiedziałam i wszystko wyszło ok. poprzedni lekarz nawet mi cytologii nie robił

Ja teraz byłam u doktor Nesterowicz na Królowej Rodzin na NFZ i jestem zadowolona z wizyty. Przynajmniej teraz. Miło zostałam potraktowana i na wszystkie moje pytania pani doktor odpowiedziała. Pierwszy raz byłam na wizycie tego typu że tak powiem na totalnym luzie ponieważ wchodząc do gabinetu atmosfera jest tam taka że człowiek przestaje się stresować. Badania na NFZ a nie za wsio trzeba płacić. Myślę że ta pani doktor jest warta polecenia. Aczkolwiek każdy indywidualnie musi się przekonać czy ma taki samo zdanie co ja. Pozdrawiam