Gość bbbbbbbbbbbb Napisano Grudzień 28, 2010 do D87 a ja wrecz przeciwnie nie polecam dr BAGAN . Byłam jej pacjentka 3 lata , kiedy zaszłam w ciąże bedac w 7 tc zaczełam plamić poszlam do niej --wypisała recepte zwolnienia nie chciała .Mimo ze pracuje jako nauczyciel WF ( jej słowa to ciaża to nie choroba) co sie okazało dzwonie do niej ze moj stan sie pogarsza i tonie jest juz plamienie a mocno krwawie to ona ze w piatek juz nie przyjmuje bo ma wykorzystany limit pacjentów rzadnej porady .Od tamtej pory juz sie u niej nie pojawiłąm . Co sie okazało mogłam poronicć!!!!!!!!!!!!!! Szybko do szpitala i na podtrzymanie dotałam leki wtedy to zmieniłam lekarza .Fakt chodze prywatnie ale mam znakomitego Gin którego uważam za super specjaliste .Ze zwolnieniem tez nie mam problemów ... A pózniej lezac w spzitalu lezałam z dziewczyna która tez była prowadzona przez dr Bagan ,,,, jedno dziecko wąlsnie przez nia poroniła ... drugie donosiła ( ale co z tego???? ) jak sie dobrze cuzła to i donosia a jak sie coś dzieje to umywa rece A kolejki????????????? Lepiej nic nie mowić .Jak sie pracuje to problem zeby przyjela. Nawet na głupia recepte trzeba odczekać swoje 3 godziny !!!!!!!!!11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bbbbbbbbbbbb Napisano Grudzień 28, 2010 dziewcyzny na grzybice polecam Natymacyne ...... chyba ze ona tez wam nie pomaga .Ja wciązy czesto łapałam toświnstwo ...wczesniej nigdy nie miałam z tym problemów .Ale leki mi pomagał praktycznie po 2 dniach rzyjmowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonikaa258 0 Napisano Grudzień 28, 2010 hej dziewczyny! czy któras z was moze mi powiedziec co to dokladnie jest ta przychodnia studencka, gdzie jest i czy naprawde moga zgłaszac sie tam tylko studenci? chodzi mi dokladnie o dr oniszczuk, bo chyba zgłosze sie do niej po przeczytaniu waszych postow ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość D87 Napisano Grudzień 29, 2010 Dziękuję za opinię ws dr Bagan. Na szczęście ja narazie nie miałam wielkich problemów z nią. Współczuję tej dziewczynie której się to przytrafiło;( Troszke mnie przeraziłaś!!!!Nie rozumiem w dalszym ciągu tego że nie mogę doprosi się zwolnienia.......Kiedy naprawde mój organizm ciężko znosi ciąże, a praca, stres i dojazdy(nie mieszkam w Białymstoku-przez co nei ma mnie jakieś 11-12 godzin dziennie w domu) pogarszają mój stan. W poniedziałek do nej idę i postawje jasno sytuacje. Jeśli dalej będzię kręcic nosem to pójde do innego. Mogłabyś napisac do kogo obecnie chodzisz? A może znacie państwowego lekarza który będzie miał więcej serca:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość D87 Napisano Grudzień 29, 2010 Drogie panie a czy ktoś miał do czynienia z dr Pietrzyckim, na innych forach czytam same pozytywy o nim!!!Czy długo się do niego czeka aby przyją na nfz?? i czy są tam zapisy na godziny, jak kolejki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonikaa258 0 Napisano Grudzień 29, 2010 dziewczynki, czy ktoras odpowie mi na moje pytania dotyczace dr oniszczuk????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julka3 Napisano Grudzień 30, 2010 Witam!Czy ktoś poleca przychodnie Napromedice?Do kogo lepiej iść a kogo omijać(oprócz dr.Wasilewskiego)?Mam tam blisko ale jeszcze nie miałam okazji odwiedzić a bardzo bym chciała trafić na dobrego lekarza.Z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bbbbbbbbbbbb Napisano Grudzień 30, 2010 do D87 ja bardzo chwaliłam sobie dr Kurzatkowskiego ( robi wszystkie badania , wypisuje zwolninie , i wogóle dba o kobiete w icazy) ale najgorsze jest to ze trzeba płacić panstwowo nie polece Tobie nikogo ......Do BAgan juz nie pojde ......( przerwałam na etapie 7tc ( i ma to zaznaczone w karcie) a teraz mam panstwowego lekarza aale nie polecam bo do niej ide tylko po recepte ( bezbadan wypisuje) a jak coś mi trrzeba powazniejszego to ide własnie do Kurzatkowskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mrowkan5 Napisano Styczeń 4, 2011 czy ktos moze powiedziec cos o napromedice i lekarzach tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia150 Napisano Styczeń 4, 2011 dziewczyny polecacie dr makowska z ul. kretej? chce isc do niej na nfz, kolejki nawet nie sa tak długie bo dzwonilam do przychodni, wiec chyba na plus. ale jaka jest, czy robi badania bez problemow zadnych itp? doradźcie mi prosze, bo myslalam,zeby sie do niej wybrac :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszol9870 Napisano Styczeń 5, 2011 Hej, w Białym mieszkam od niedawna i potrzebuję namiarów na dobrego ginekologa. Płeć bez znaczenia, oczywiście wizyta prywatna. Chcę sobie zrobic wszystkie możliwe badania. Proszę o pomoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszol9870 Napisano Styczeń 5, 2011 Dodam tylko, że mam 23 lata i beznadziejne doświadczenia z lekarzami z innego miasta. Żaden z nich (były to prawie same kobiety) nie zrobił mi nigdy badania piersi, a na wszelkie problemy, np z baaardzo bolesnym okresem (miałam ostry stan zapalny) proponował tabletki antykoncepcyjne!! Oczywiście bez żadnej analizy hormonalnej itp. Zależy mi na kimś normalnym, wyrozumiałym i kompetentnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość black.velvet Napisano Styczeń 5, 2011 A co dokładnie chcesz zrobić? tzn jakie badania? I tak profilaktycznie czy Ci coś dolega? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszol9870 Napisano Styczeń 5, 2011 Oooo - jaka szybka reakcja:) jestem zdrowa (to znaczy nie mam żadnych symptomów choroby), ale chcę zrobić profilaktykę - mammografię, cytologię, wszelkie usg czy co tam jeszcze trzeba; chcę po prostu wiedzieć, że jestem zdrowa - bo mam nadzieję, że jestem. Nie mam tu nawet żadnej koleżanki, bo mieszkam dopiero miesiąc, więc nawet nie mam się kogo poradzić;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia150 Napisano Styczeń 5, 2011 haloooo? odpowie któraś na moje pytanie ? ;-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszol9870 Napisano Styczeń 5, 2011 chcialabym Ci pomóc , ale jak sama widzisz - jestem w białym od niedawna; w rankingach np znanylekarz.pl ta pani ma całkiem dobre noty, ale wiesz jak to z rankingami bywa;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość augustynka.wert Napisano Styczeń 5, 2011 Ja też mam podobny problem - szukam jakiegoś ludzkiego lekarza, najlepiej kobietę;/ jakoś nie mogę się przemóc żeby pójść do faceta;/ a szkoda, bo większość moich koleżanek mówi, że mężczyźni ginekolodzy są bardziej wyrozumiali i ogolnie tacy bardziej sympatyczni:) może z tego wyrosnę:P pozdrawiam wszystkie "czekające na odpowiedź" PS. A może zrobimy sobie tutaj mały ranking, tak, żeby wiedzieć który lekarz jest dobry i żeby następne dziewczyny nie musiały czytać 50 stron. Co Wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bojabojaboja 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Dziewczyny ja juz pisałam tutaj raz, ale mogę jeszcze raz. Ja chodziłam do dr Pytko sporo czasu, chyba ponad rok, ale oprócz cytologii i badania ginekologicznego na fotelu nigdy nie miałam żadnych innych. Z tym, że muszę przyznać, że z grzybicy i to takiej paskudnej wyleczyła mnie skutecznie, bo raz na zawsze. Ostatnio jak u niej byłam to płaciłam 60 zł, wcześniej 50. Na każdej wizycie byłam badana na fotelu. Rozmowa była krótka, czasem miałam wrażenie, że jestem zbywana Jak to Wam odpowiada to mogę polecic, bo to dobra specjalistka. Mi słabo to wszystko odpowiadało. Teraz jestem u dr Synorackiej, płacę różnie, jak tylko jestem po recepty to 20-30 zł. Jak miałam pełen zestaw badań, to nie nie pamietam dokładnie, ale zapłaciłam 60-70 zł. I w tym było badanie piersi, usg dopochwowe, cytologia, miałam też zmierzone ciśnienie i dostałam skierowanie na badanie krwi (morfologia, krzepliwość, próby wątrobowe) i to wszystko bez dopytywania. Natomiast jeszcze mogę zdecydowanie odradzić dr Ewę Nowak, bo tak lekceważaco jeszcze żaden lekarz mnie nei potraktował. Jak na razie zostaję u Synorackiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość augustynka.wert Napisano Styczeń 7, 2011 Do bojabojaboja: Mi zależy na takim "ogólnym" badaniu na fotelu, bo mam jakieś dziwne białe naloty, a gdzieniegdzie coś w rodzaju małych krosteczek. I trochę się boję, bo to moja pierwsza wizyta. Wymieniłaś dwie panie dr (dziękuję :) )Słyszałam (i nawet na tym forum parę razy czytałam), że dr Pytko jest bezkonkurencyjna w grzybicy, więc chyba pójdę do niej. O Synorackiej czytałam, że komentuje i "docina" pacjentom - to mój pierwszy raz u gin., więc nie chcę dodatkowych atrakcji:) dziękuję Ci za odpowiedź:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nielica Napisano Styczeń 7, 2011 witam forumowiczki :) szukam dobrego ginekologa (najlepiej kobietę) w białymstoku, u którego można bezproblemowo dostać tabletki antykoncepcyjne. mówiąc bezproblemowo oczywiście nie mam na myśli że od ręki i bez badań, chodzi mi nastawienie lekarza :) doradzicie? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poszukującaaa Napisano Styczeń 11, 2011 Hej dziewczyny,poszukuje dobrego ginekologa-kobiety,wyrozumialej,bo mam juz troszke lat a bedzie to moja pierwsza wizyta i strasznie sie krępuję:O Wyczytałam,ze często polecana jest dr Kulczyk??Moze ktos sie orientuje,bo nie jestem z B-stoku,czy moge wtedy isc na badania refundowane przez NFZ w b-stoku?Albo pojde prywatnie,tylko niech mi ktos wskaze jakas fajna pania ginekolog,plis:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulka81 0 Napisano Styczeń 13, 2011 W listopadzie 2010 byłam u doktor Kluczyk przy okazji cytologii zapytałam czy nie ma przeciwwskazań zebym teraz zaszła w ciąże odpowiedziała mi wtedy: jajniki pani ma, macice pani ma, pochwę pani ma to znaczy że nie ma, jakby nie wyszło to po roku miałby się przebadać mąż przestaliśmy się zabezpieczać i wyszło zaszłam w ciążę jestem w ok. 5tc wczoraj byłam na wizycie u doktor Kluczyk, SERDECZNIE ODRADZAM TEGO LEKARZA jedyne czego się dowiedziałam to że nie możemy z mężem współżyć do 4 miesiąca ciąży i mam wrócić do niej za miesiąc CZEGO NA PEWNO NIE ZROBIĘ, nie poinformowala mnie o profilaktycznym przyjmowaniu kwasu foliowego, nie kazala zrobic zadnych badan powiedziala ze ciaza jest niepelnowartosciowa - bo wczesna i nie ma zarodka i na razie mam czekac poszlam wiec prywatnie na parkowa - zrobili mi usg i dali skierowanie na badania - mam wrocic z wynikami za 2 tyg na drugie usg nie rozumiem jak mozna tak olewac sprawe jak pseudo doktor Kluczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Baśśś Napisano Styczeń 13, 2011 Witam.Szukam bardzo wyrozumiałego lekarza.jestem dziewica,a mam 21 lat na karku i slyszalam że lekarze roznie na to reaguja bo to jednak problem.wiem ze powinnam sie przebadac.. czy mogłaby mi tu jakas dobra dusza doradzic dobrego lekarza w Białym?najlepiej z NFZ. slyszalam o Mirosławie Koladzie w poliklinice,że jest ok.tyle ze tłumy do niego walą.niewiem co robic. z gory dziekuje za odpowiedz. Basia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mrowkan5 Napisano Styczeń 14, 2011 Do dr Kolady nie ma duzych kolejek-zadzwon tam i sie umow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mrowkan5 Napisano Styczeń 14, 2011 Czy ktos się leczył u dr Pietrzyckiego i może cos o nim powiedzieć? Czy jest dobrym specjalistą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghkgk Napisano Styczeń 16, 2011 do zulka81 wiem co to za lekarka dr Klczyk ..Jest beznadziejna .Ja chodze do niej tylko i wyłacznie po recepte .Ogóle również nie polecam tego lekarza .Nie robi wogóle badan!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghkgk Napisano Styczeń 16, 2011 do nielica własnie tak drkluczyk wypisuje recepty na prawo i lewo .Bez badan i bez niczego . poszukującaaa absolutnie nie idz do tej kobiety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem gdzie to czytałas ze tak ja polecaja .Ogóle jest okropna kobieta , która nie robi badan!!!!!!!!!!!!!!!! Ja polecić mozna tylko dla tych osób które bez problemu chca recepte i na NFZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aroniowy sok Napisano Styczeń 17, 2011 Kurcze, chyba łatwiej wytypować lekarza, do którego lepiej nie chodzić, niż wskazać jakiegoś godnego polecenia. Błagam niech jakaś dobra kobietka poradzi mi lekarza z powołania, który jest naprawdę ok. Chce po prostu trafić na takiego, który będzie mnie prowadził na długo. Jest to dla mnie szczególnie ważne, bo planuje ciąże, wprawdzie dopiero za około rok - ale chcę się do tego przygotować i zrobić wszystkie niezbędne badania. Nie chcę, żeby przez moje zaniedbania dzieciaczek miał jakieś problemy;// do tej pory studiowałam w innym mieście i chodziłam do akademickiej, a tam bylo beznadziejnie;/ proszę pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonikaa258 0 Napisano Styczeń 17, 2011 wiecie moze czy u dr. makowskiej na ul. kretej wchodzi sie o tej godzinie, na ktora ktos jest umwiony ? oczywiscie pomijam ew. przesuniecia, bo to moze sie zdarzyc, tylko chodzi mi o to czy to nie jest tak, ze kilkanascie pacjentek na ta sama godz. jest umowionych i sie siedzi w ogromnej kolejce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghkgk Napisano Styczeń 17, 2011 do aroniowy sok panstwowo niestety nie znam dobrego żadnego lekarza . Ja jak planowąłam ciaze to poszłam prywatnie( mam bardzo zaufanego) wydawałam dużo kasy bo za kazda wizyte a pzóniej prowadzenie ciazy tez kosztowało i prywatny poród .Ale nie żałuje i kolejna ciazerónież u tego samego planuje . A do dr Kluczyk chodze tylko i wyłacznie po recepty .Wszytskie inne badania robie włąsnie u swojego . Takze jezeli szukasz kogoś na NFZ niesttey ale nie pomoge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach