Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Endi

RUBY ROSE - cienie

Polecane posty

Gość Endi

co o nich sądzicie? jakie kolory są w paletach? nadają sie do pracy czy na dyskoteke?

Gość hej ka
czesc, ja kupiłam palete 48 ceni i palete 18 cieni . sa bardzo bardzo trwałe .zawsze uzywałam inglota a teraz inglot wymieka przy nich .sa rozne kolory i zestawy palet w roznych kolorach. nadaja sie do pracy i na dyskoteke

Gość hej ka
a czy ktos ma tusz tej firmy??ponoc tez zajebisty???

Gość Endi
Dziewczyny znalazłam fajną strone na temat wszystkich tych kosmetyków z Ruby Rose Wpiszcie tylko ruby rose i wejdzcie w napis na samej górze tam znajdziecie dokładne ilustracje opisy juz spodobało mi sie kilka rzeczy tam te mozna je zamówic ale najpierw poszukam na bazarach wydają sie fajne i są tanie a wiele pozytywnych opinii słyszałam na ich temat piszcie......co wy na to

Gość hej ka
ja zamawiałam z allegro .....

Gość weela
zawsze byam bardzo zadowolona z RUBY ROSE, po pierwsze sa to tanie cienie,a po drugie trwale i naprawde ładne:) polecam w odcieneiach złota i brązów.

Gość taaaak
złote i fioletowe cienie w tych paletach sa sliczne. i musze przyznac ze naprawde długo sie utrzymuja i sa tanie

Gość taaaak
sa dostepne na bazarach rynkach na tych soiskach z tanimi kosmetykami - one sa z nich w sumie najdrozsze ( choc w porównaniu do markowych kosmetyków najtańsze) i sa naprawde swietne!!! jak juz pisałam polecam fiolety :D

to musze sie przejsc po bazarkach, chyba warto sprobowac tych cieni :) jak do tej pory nie zawiodlam sie na Inglocie

Gość taaaak
a jak z cenami cieni inglota??

Gość endi
hej dziewczyny! napiszcie prosze czy te cienie Ruby rose sa dobre tez w kremie bo fajne widziałam na Allegro np. łezki, kulki?

gdy kupilam paletke ruby rose, odstawilam ingloty, ale teraz znowu mnie skusiły dwie mapki inglota (salon mi w mieście otworzyli, chyab nie mogę tam chodzić:) ) generalnie różnica jest taka : ingloty mają bardziej intensywne kolory. RR są raczej delikatne, ale dzięki temu świetnie nadają się na dzień. no i RR są raczej perłowe, a czasem lubię użyć matowego cienia... plusem RR jest niska cena, ale bez inglotów chyba bym się nie obeszła:)

Są świetne, najtrwalsze jakie miałam. Używam dużych palet, po 48 kolorów już któryś raz, a kupuję na targu, bazarze. Siostra też używa i również jest bardzo zadowolona. Lubię je też ze względu na to, że są perłowe i mają naprawdę fajne odcienie :P Bardzo polecam :)

Gość endi
dziewczyny które cienie z Inglota sa najlepsze? (chodzi mi o nazwe) bo jest kilka odmian dzięki

Gość endi
Dzięki za odpowiedz Calineczko jak wypróbujesz Ruby odezwij sie i podziel wrazeniami.... pa pa

rozprowadzily sie super, wygladaja bardzo ladnie, walnelam sobie fioletowy makijaz, ide dzis na randke... ciekawe czy mi ten cien za szybko nie spadnie :D

Gość olussssssssssssssssssss
sa bardzo fajne mialam z nimi stycznosc przez dwa miesiace jak pracowałam w sklepie gdzie były te ciebnie.. są fajne i niedrogie do tej pory mam palete ktora dostalam w prezencie i bardzo fajnie sięnoszą tera zide na kolejny podbuj grantau i fioletu

Gość qwertas83
ja mam te cienie i to są jedyne które najdłużej trzymają się na moich powiekach 8h spokojnie, na allegro są drogie ,na bazarze kupicie tanio bo w sklepach również ceny zawyżone, polecam jak najbardziej

widac jak rozne moga byc odczucia po uzyciu tego samego produktu...dla mnie cienie ruby rose poza kolorami-niektore sa ladne- nie przedstawiaja soba zadnej wartosci. nie mialam jeszcze tak szybko znikajacych z powiek cieni jak RR (a uzywalam roznych, i tych najtanszych i drozszych). radze najpierw wyprobowac przed zakupem- np od kolezanki- jesli masz tzw. ciezkie powieki to prawdopodobnie po minucie znikna z nich...

Gość Gda
Czy ktoś mi może podpowiedzieć gdzie w Trójmieście a najlepiej w Gdańsku sprzedają kosmetyki tej firmy?????????? Bardzo proszę o odpowiedź...

Gość kama2626
no nie,no taniocha i tandeta te cienie rr

Gość no tak oczywiście
Kama- w Polsce istnieją jeszcze takie miejsca gdzie wszystko co tanie od razu określane jest jako tandetne.Jestem pewna, ze gdybyś dostała cienie w opakowaniach testowych, bez nazwy i ceny byłabyś z nich zadowolona. Niestety w Polsce istnieje przekonanie, ze tylko drogie produkty z logo znanej firmy mogą być dobre. Poza tym uważam, ze te cienie naprawdę są świetne, długo się utrzymują, mają super paletę barw, każdy znajdzie coś dla siebie, poza tym cena jak marzenie- w cenie potrójnej palety inglota można mieć 30 odcieni rr. A wg. mnie wcale nie odstają jakością. Szkoda tylko, ze nie ma matowej palety RR, a może jest tylko o tym nie wiem?

Gość Gda
Żadna z Was nie wie gdzie można je kupić w Trójmieście?

Gość Gda
Może teraz któraś z Was mi odpowie...

Gość 19alcia91
Hej powie mi ktoś gdzie moge dostać te cienie w zabrzu lub okolicach?

Gość ala/bielskobiała
hej ja wczoraj kupiłam cienie RR w nowej drogerii w centrum Bielska-Białej, cienie są faktycznie rewelacyjne i ta cena szok za 54 kolory dałam 19 zł wow , naprawde trzymaja się 8 godzin spokojnie. pozdrawiam Ala

Gość mekka
ja mam czarny matowy cien inglota i jak dla mnie nie wart byl wydania 20 zł...chwile sie trzyma a potem sie rozmazuje..chyba ze ja mam jakies dziwne powieki :P