Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ULIKA

co to jest zajecza warga?

Polecane posty

Gość ULIKA

jak to poznac na twarzy? czy jest to dysfunkcja dziedziczna? (tzn. jak jedno z rodzicow ma taka ceche to czy ew. dziecko tez moze nabyc?) czy takiej wadzie towarzysza jeszcze inne?

Gość alga
Zajęcza warga jest widoczna od razu.Nie wiadomo skąd się bierze ,jednak czytałam,że palenie papierosów,nadmiar witaminy A może mieć wpływ.Jest to rozszepienie wargi górnej,które może ale nie musi obejmować rozszczepienie podniebienia.Operuje się to u niemowlaków.Dziedziczność ma wpływ np:jeśli rodzice mieli rozszczepenie to dziecko też może mieć.www.rozszczepy.prv.pl

zajęcza warga najczęściej jest przyczyną niedoboru kwasu foliowego w pierwszych miesiącach ciąży. Ale nie zawsze.

Gość alga
Palenie papierosów przez matkę i nadmiar wit.A spożywany przez matkę w ciąży.

Gość Karenira
Oliwiaa, zajęcza warga jest raczej wynikiem, a nie przyczyną braku kwasu foliowego u kobiet w ciąży...

Gość Rozs
Pewna asymetryczność nosa,blizna na wardze,tuż pod nosem,może być widoczna bardziej lub mniej,wszystko zależy jak mocny był rozszczep i jak została wykonan operacja,znaczy dobrze czy gorzej(zależy od speca)

Gość eleczek
mam pytanie czy wieku 2/5 roku moze sie ukazac zajecza warga??? wiem ze to smieszne pytanie a le zalezy mi na szczerych i fachowych odpowiedzi PROSZE

Gość jesli rodzic był niewidomy
i odzyskal wzrok , to i owszem

Gość Pigmentacja wargi zajęczej

Cześć dziewczyny!
Jeśli jesteście niezadowolone ze swojego wyglądu i pragniecie to zmienić, mamy dla Was rozwiązanie tego problemu! Serdecznie zapraszamy chętne dziewczyny na zabieg pigmentacji na Targach Beauty Forum, które odbędą się 9 marca w Warszawie. Dzięki niemu wyrównany zostanie kształt Waszych ust. Poprawiony też będzie ich koloryt.

Oczywiście do każdej modelki podchodzimy indywidualnie. Przed zabiegiem zostanie wykonany tzw. rysunek wstępny i dopiero po jego zatwierdzeniu (odpowiedniego kształtu i koloru) rozpocznie się cała procedura.

Wszystkie chętne osoby zachęcamy do kontaktu pod nr tel.: 662 013 014 w celu ustalenia szczegółów.