Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NadzorcaShenk

Roszczeniowa postawa!!!

Polecane posty

Nie macie pojęcia na temat kobiet. Posługujecie sie tylko schematami - kobieta spędza czas plotkując przez telefon i wydając pieniądze ciężko zarobione prze facetów. Pewnie jesteście samotni i w ten sposób się usprawiedliwiacie.

Gość Samotny21_
Jak mam być z kimś dlatego, żeby być albo na pokaz, to wole singlować. Sorry,ale nie chce żeby zarzucał mi ktoś,że go ranie... DO miłości się nie zmusze...

Gość Nadzorca Szenk
to powiedz mi olka czym samotne kobiety się usprawiedliwiają??? Niestety punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ale wam trudno zauważyć, że macie mentalność pasożytów..

Gość upuupupupup

Gość davorka
a dla mnie tylko : -mógłby więcej zarabiać - musi za mnie płacić - powinien o mnie zabiegać

Gość Wielkopolska
Dla mnie i moich kumpli byłabyś zwykła blacharą, tylko do wyra i nic więcej. Musi to człowiek "kupe" reszte to może.Jak bym płacił za dziewczyne zawsze to uznałbym, że to moja własność bo w dzisiejszych czasach tak to wygląda.Skoro płace to wymagam.

nadzorca - tym samym tylko \"w druga stronę\"! Sa same, bo: - są niezależne, - są zbyt inteligentne, a mężczyźni wolą idiotki, - mają silny charakter i facet czuje się zdominowany, - zarabiają więcej i facet czuje się niedowartościowany, - szukają związku partnerskiego, a facet woli sprzątaczke, kucharke i praczkę zamiast sam się postarać. Masz rację, że wszystko zależy od punktu widzenia. Znam wiele kobiet, które nieźle zarabiają, płacą za siebie i na nikim nie pasożytują.

Gość ZULU GULA
POLSKA KRAJ DZIWNY KRAJ!!!!!!!

Gość arrrr
a co ja mam powiedzieć jestem kobietą i mam stałą pracę zarabiam 800 na rękęa mój M jest niezadowolony i mówi gadaj o podwyżkę musisz, musisz, musisz

Gość hhehehehehe
no wlasnie wielkopolska pokazales kto tu jest prawdziwym blacharzem, nawet do lozka sie nie nadajesz z takim podejsciem do kobiet, jakis ograniczony debil z ciebie i pierdolisz takie zenujace rzeczy ze az mi sie glupio robi ze facet w ogole moze byc takim debilem.

Gość Wielkopolska
Z takim podejściem do kobiet to poprostu jeszcze nie zbankrutowałem. A do łóżka idą ze mna te które naprawde coś do mnie czują , bo wiedzą, żę na sponsornig nie mogą liczyć :D PS. Jaka kochanie twoja cena wolisz w dolarach czy wolisz w PLN-ach???

Gość nadzorco
" może za bardzo idealizuje związek , w moim przekonaniu nie ma tam miejsca na takie sprawy jak pieniądze, zdobywanie kogoś itp Ja wierze w obustronna miłość która niczego nie wymaga...." Zobaczymy czy jak założysz rodzinę też tak będziesz myślał.

Gość Zwariowana...
Najważniejszy to "złoty środek"...