Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkującaaa

DO PIJĄCYCH CZERWONĄ HERBATĘ.......

Polecane posty

Gość początkującaaa

Cześć dziewczyny! Mam do Was kilka pytań odnośnie czerwonej herbaty 1) Biore tabletki antykoncepcyjne i ciekawi mnie czy ta herbata nie obniża ich skuteczności. Wiem, ze nie jest ona przeczyszczająca i spala tłuszcze, więc myśle ze nie, ale zapytac nie szkodzi:) 2) Ile nalezy saszetek wypijać dziennie, aby dała ona efekt 3) Po jakim czasie jej picia widoczne są efekty A moze jest wśród Was jakaś która mimo, ze ją piła nie przyniosło to zadnych rezultatów. A moze jeszcze jakies macie uwagi odnośnie tej herbatki?

Gość ja to nigdy chętniej
nie zniechęcam, ake smakuje jak... błoto ;) chyba, że na kiepską trafiłam ;)

Gość początkującaaa
Ja wiem jak ona smakuje:) Wcale nie najgorzej.... Czekam jednak na odpowiedzi na pytania

Gość bella206
Witam:) wiez apropo tej herbaty to nie masz sie oco martwic ja tez biore tabletki antykoncepcyjne i pije taka herbate nie codzien lecz z 3 razy w tygodniu, po jednej saszetce, ale zalewam tylko pol szklaneczki. to dla lepszego samopoczucia, ale dla ekektu rano i wieczor.i w zaden sposob nie obniza to skutecznosci tabletek. pozdrawiam

Gość czerwna herbata
ma smakować jak błoto, taki jej urok i dlatego tez ma takie walory zdrowotne. Polecam czerwona earl grey firmy bioactiv. Tylko jje nie wolno słodzić!!! A co do walorów zdrowotych, to spala tylko nadmiar tłuszczów, więc osoby szczupłe nie maja sie czego obawiać(ja po niej mam lepszy apetyt), po za tym poprawia trawienie i podnosi cisnienie krwi. Jesli chodzi o dobre rady, to po pierwsze nie słodzcie jej, po drugie nie kupukjcie ekspresowych ni granulowanych bo najzdrowsza i najskuteczniejsza jest lisciasta, powinnyscie ją pic po jedzeniu najlepiej i nie zaparzajcie jej wrzaca wodą, inna sprawa ze w ciagu dnia możecie ja zaparzać 2-3razy cały czas ta samą.

nie obniża skuteczności pigułek. należy ją pić 3-5 razy dziennie, po każdym posiłku. u mnie efekty były widocznie po ok. mies.

Gość początkującaaa
Justa... piszesz o efektach po miesiącu... ile schudłas?

Gość początkującaaa
A to po miesiącu tak waga szybko spadła czy dopiero po miesiącu zaczęla w jakims odstepie czasu powoli spadac?

Ja w miesiąc pijąc tą herbatkę i stosując racjonalna dietę (ograniczyłem tłuszcze, jadłem praktycznie wszystko gotowane, dużo owoców) schudłem 9 kilogramów. W pierwszym tygodniu gdy ją spożywałem spadło mi jakieś 4 kilogramy. Wiem, że za szybko ale to była nowość dla mojego organizmu ... Niestety po kilu miesiącach stosowania organizm przyzwyczaił się ... I teraz choćbym ją pił hektolitrami nic już na mnie nie podziała. Dlatego ją odstawiłem ... O ile pamiętam powinno się ją pić 3 razy dziennie. Nie więcej ponieważ w większych ilościach może wypłukiwać składniki mineralne z organizmu.

Gość początkującaaa
Hmmmm..... chyba sie skusze na tą herbatke:) To co piszecie brzmi obiecująco

Gość JAR
WITAM WSZYSTKICH POPIJAM CZERWONĄ HERBATKĘ CHĘTNIE, OSTATNIO NABYŁAM SOBIE O SMAKU WANILIOWO-CYNAMONOWYM Z NUTKĄ MIETY.... JEST TO REWELWCYJNA HERBATA BARDZO SMACZNA, IDEALNA DO CODZIENNEGO PICIA ... POLECAM WSZYSTKIM SMAKOSZOM POZDRAWKI DJ

Gość początkującaaa
Ja raczej ją jesli bede piła to dla schudniecia. Nie jestem jakas otyła. Znajomi mówią ze jestem szczupła, ale ja chciałabym ze 4 kg zrzucic. Onecnie waze 57kg przy wzroscie 164

Gość początkującaaa
No ... własnie pije pierwszą szklane herbatki :) Bede pic po 3 dziennie. Pierwszy łyk najgorszy, a potem ujdzie..... Bede przeszczęsliwa jak zlece ze 3 kg

Gość mercunia
ja tez pije i jest super i musze powiedziec ze tez chudne pije ja 3 razy dziennie.A jeszcze ograniczylam slodycze.

Gość magda ze slaska
Ja taka herbatke pije juz od jakiegos czasu, nie dlatego ze chce schudnac ale poprostu lubie :] Czerwona herbata dziala nie tyle przeczyszczajaco co moczopednie. A wiecie ze wypijajac 2 szklanki herbaty dziannie (jakiejkolwiek) zmniejsza sie ryzyko zachorowania na raka piersi? Pozdrawiam i smacznego zycze :]

Gość saszetka
ja ja pije codziennie tak 3- 4 razy dziennie i nie musze sie zmuszac bo ja uwielbiam :) wlasciwie pije tylko czerwona oraz zielona zadnej innej . Czerwona herbata pozwala naprawde schudnac noi utrzymac stala wage jedzac nawet troche wiecej :P wlasnie teraz tez sobie zaparzylam mniamm

Gość zmniejsza się ryzyko
zachorowania też na inne nowotwory pijac czerwona herbate, zielona działa podobnie, natomias czarna już takich własciwości nie ma

Gość magiena
ja tez pialm herbatkie czerwona jadlam chipsy pilam piwo jadlam slodycze i nie pamietam ile czasu to trwalo ale pilam duzo i schudlam ale przestalam i zaszlam w ciaze i wiadomo ze przytylam teraz tez znowu zaczelam pic ale nie jem chipsow slodyczy bardzo zadko piwo i czekam na efekty :)

Gość csccsa
ja pije juz od kilku lat i nic nie schudlam :) wiec moim zdaniem nic nie daje a ja ja pije bo lubie;P

mam do was dziewczyny takie pytanie ,czy ktoras pila herbate schudla a jak przestała to miala efekt jojo ?

Gość gibon mozesz powiedziec
cos wiecej o swojej diecie ?? co jesz, czego juz nie ...jak wyglada twoj dziec co do posiłków itp itp

Gość karlaKolumna
ja ta herbate pijedobry rok zaczynajac pic schudłam 7 kilo ale do tego cwiczylam teraz to uzaleznilam sieod tej herbaty i nie tyje a jej dosc sporo dwa to robiłam sobie przerwy w piciu herbaty i w tym czasie nieprzytyłam:)

Gość hop hop .....hop hop
up up up

pije czerwona herbate, tak srednio około 4 szklaneki dziennie, juz od paru lat bo po prostu mi smakiuje...ale nie schudłam ani grama, wrecz odwrotnie; wiec to ze sie sie chudnie tylko od picia czerwonej cherbaty to moim zdaniem mit; herbata ta zapewne działa odchudzajaco ale tylko w połczeniu z racjonalna dieta i ćwiczeniami... to tak na podstawie mojego doswiadczenia....

Gość Karusia_Z
Ja kilka lat temu piłam pu ehr, taką liściastą, prasowną w kostki. Schudłam bez diety ok 5 kg w około 2 m-ce. Póxniej przestałam bić bo po pierwsze miałam straszne niedobory żelaza, prawie anemia a po drugie przestałam chudnąć. Teraz znów zaczęłam pić ale uzupełniam swoje żelazo tabletkami, bo boję się sytuacji z anemią.

Gość gość
Jak się nie wie, to lepiej nic nie pisać, zamiast płodzić głupoty. Czerwona herbata nie podnosi ciśnienia, tylko je obniża. To zasadnicza różnica. Dlatego osobom z niskim ciśnieniem, jeśli planują pić ją w dużych ilościach może być czasem nawet słabo. Sama mam niskie ciśnienie i na początku bywało różnie. Teraz już po czterech miesiącach picia, nie mam z tym problemu. Widocznie organizm się przyzwyczaił.