Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rabbit

kto nie był na swojej studniówce

Polecane posty

Gość a ja byłam i zajebiście
żałuję, że poszłam.Żałuję, bo mój ówczesny chłopak (wtedy dla mnie oczywiste że to = partner na stódniówkę) zupełnie się nie nadawał na takie imprezy. Może czuł się nieswojo, był sporo starszy. Nie wiem, może to moja wina, nie umiałam go wprowadzić w towarzystwo. Może się niedostatecznie postarałam. Ale wyszło w końcu tak, że ani on nie bawił się dobrze, ani ja, bo zależało mi żeby jemu było dobrze. I dlatego zamiast popieprzyć faceta siedzącego jak słup soli przy stole i pójść bawić się z przyjaciółmi - siedziałam z nim. Nawet prawie nie wypiłam, bo humor na zabawę szybko mi tak minął. A wyjść przed czasem nie wypadało... MORAŁ: nie iść, jak się ma chłopaka-nadąsanego buca. Bo wieczór i tak będzie do dupy

Gość sratytaty
do 100 to kolejna....------> ale moze tez tak byc ze nauczyciele nie sa tacy zli, a sukienke ma sie za 100 zl uszyta a nie na kole za 2000;) ja bylam na studniowce i nei zaluje, akurat mialam fajne towarzystwo, podoba mi sie odtanczenie tego calego poloneza bo to jest cos co nie powtorzy sie juz, jest jedyne w swoim rodzaju(najwyzej ze ty tanczysz poloneza codziennie to przepraszam:D), ja nie jestem na pewna pusta lala ale fajnie bylo mi tez nalozyc sukienke ktora bardzo mi sie podobala i uczesac sie inaczej niz zwykle itd. Nie moglam sie doczekac tej imprezy i mi sie podobalo to wszystko o czym wy mowicie ze jest beznadziejne i do d*** Nie rozumiem niektorych tutaj bo jestescie strasznymi pesymistami, wszystko jest zle, chociaz jakos od dawna wiekszosci pasowalo. Nie mowie tu o osobach ktore nie trafily na fajna klase i nie maja sie z kim bawic na takiej 100dniowce bo moja poprzednia klasa tez byla beznadziejna wiec rozumiem;)

Gość milosc to nie pluszowy miś
ja tez nie bylam i nie zaluje jestem zupelnie w innym klimacie i nie wyobrazalam sobie zeby bawic sie przy muzoli disco polo z nauczycielami , a fuj !!

Gość ani kwiatyani tez diabel roga
...ty hihi :) wiesz o tyle o ile muze da sie przezyc ... towarzystwa niektorych osob NIE ... pozdrawiam!!!

Gość myfyy
A ja mam swietna klase...ale nie ide z powodu braku kasy i nei chodzi o sukienke(bo ja moge spokjnie nawet pozyczyc-mam od kogo)-ale o sama studniowke i 300 zł:( Nawet mam chlopaka z ktorym (tak mysle) moglabym sie dobrze bawic-zaluje ze nie ide:( Ale coz takie jest zycie...:/

Gość spoon
Ja idę i już się nie mogę doczekać... No kasa rzeczywiście... Wsumie my płacimy 240zł za parę na 2 dni;) mamy w szkole...najpierw zabawa w ustrajanie, potem oficjana studniówka i następnego dnia dyskoteka!!!

a ja nie bylam bo akurat zmienialam szkole i mnie ominela ale pewnie i tak bym nie poszla, nie lubie szkolnych imprez, zabawy z nauczycielami to nie to samo co wypad z ulubionymi znajomymi ;)

Gość pojedz do gdanska glownego
nie pojsc na studniowkie swoja wlasna, toz to swietokradztwo, grzech wolajacy o pomste do nieba. Mialem na razie dwie, jedna w technikum, druga na polibudzie, kombinuje trzecia, ale to chyba juz jako widz u syna.

Gość niutkkka.s.
Miałam super studniowke, na bal maturalny mozna nie isc, ale na studniowke trzeba, bo inaczej po latach bedzie sie tego zalowac.

Gość jaktotak*
Ja byłam i żałuję do dziś :O

Gość a ja nie ja
ja nie byłam i nie żałuje...:) pozatym tydzień po mojej studniówce szliśmy z chłopakiem na wesele i tam wybawiliśmy się za wszystkie czasy!:) a co do studniówki-nie żałuje bo też miałam denną klasę,same lalusie z komórami za 3000zł i laseczki w różowych miniówach i szponami jak krogulce i ryjem z solarki...wyobrażacie sobie takie towarzystwo??masakra...

Gość nie byłam i nie żałuję
Miałam TRAGICZNĄ klasę i to nie było tak, że ja odstawałam. Po prostu nikt nie lubił nikogo, nie byliśmy zgrani, a 90% tych ludzi to była banda wrednych, cynicznych gówniarzy i pustych lalek obgadujących się wzajemnie. Nie byłam jedyną, która nie poszła. Z tego, co wiem, było raczej mocno kiepsko. Na końcu roku okazało się, jak dobrze zrobiłam. Nasz ostatni dzień w szkole wyglądał tak, że każdy wziął świadectwo i wyszedł. Nikt się nawet z nikim nie pożegnał. Wychowawczynię potraktowali tak, że nawet nie przyjęła prezentu na zakończenie (który zresztą kupili rodzice), a potem płakała w pustej klasie, jak już wszyscy poszli. Ostatni dzień szkoły był jednocześnie ostatnim, w którym miałam z tymi ludźmi cokolwiej wspólnego. Następnego dnia zapomniałam, że istnieli. Jestem przeciwna robieniu czegoś wbrew sobie, bo tak wypada.

ja też nie byłam:) też nie żałuję:) Pojechałam zamiast tego na skoki narciarskie do Zakopanego:) (nie, nie w wyniku tzw. małyszomanii, zawsze lubiłam skoki):))

hmm ok, ja rozumiem ze mozna nie miec kasy, ale nie wyobrazam sobie by mni emoglo zabraknac na mojej studniowie w 2004. klase mialam fajna, fajne kumpele z ktorymi zawsze bylo co robic, o dziwo nie pilismy po kiblach a i tak zabawa byla super :D mielismy studniowke na auli szkolnej, bo moje LO bylo szkola z tradycjami i jedna z nich bylo to ze studniowki sie odbywaja w szkole. i stwierdzam ze studniowka jest JEDNYM z tych dni ktore nigdy sie nie powtorza i sa warte wydania kasy. takie jest moje zdanie. o czyms swiadczy przeciez fakt, ze sukienke ta studniowke kupuje sie raz, ale za to jaki RAZ :D szanuje tych ktorzy nie poszli ale nie sadze, byscie nie mieli chociaz jednej chwili, w ktorej zalowalibyscie tego ze ominal was ten dzien.

Gość nie byłam i nie żałuję
Tak się składa, że właśnie nie miałam ani jednej takiej chwili, w której bym żałowała :) Ale tego nie zrozumie ktoś, kto miał normalną klasę i fajnych kolegów.

Gość
ja byłam ale nie tańczyłam poloneza XD