Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karawana

O POLSCE I POLAKACH SŁÓW KILKA...

Polecane posty

Gość karawana

Wkurza mnie to ciagle narzekanie Polakow!! mam tego dosc!! Wszyscy siedza na dupie i narzekaja jak to zle jest w naszym kraju, jaka bieda, jakie bezrobocie, itp...dziwne tylko ze coraz wiecej ludzi stac na wymarzone wakacje, na nowe auto, na mieszkanie...a moze to dlatego ze ci ktorych na to stac wzieli sie do roboty? Ja wiem, ze w Polsce mozna do czegos dojsc, mozna duzo zarabiac, trzeba tylko chciec i wziasc sie do roboty! A nie narzekac jak wiekszosc naszych rodakow [zły]

Gość AAA RRR
A czy wiesz, że już ponad 120 osób zamarzło tej zimy? A tysiące biednych dzieci cierpi z głodu! Są tysiące bezdomnych... Ale ty wolisz podziwiać tych, którym sie powodzi.

Gość a może Ty mi dasz pracę
ja bardzo chętnie będę zarabiać na te luksusy tylko od pół roku nie mogę znaleźć pracy, a skończyłam dwa kierunki, mam zagraniczne praktyki i co ?? nic to nie pomaga

do AAA-----> nie, lepiej sie dolowac i siedziec z tylkiem , uzalajac sie nad wlasnym losem!! :o , Mysle ,ze zle zrozumialas autorke postu.To ,ze mozna byc troche bardziej pozytywnie nastawionym do zycia nie oznacza ,ze mamy obojetnie przechodzic obok cudzego nieszczescia. Tez uwazam ,ze Polacy marudza nic nie robiac w kierunku polepszenia swojego bytu....Cokolwiek by nie bylo i tak jest zle...Troche wiecej samozaparcia i optymizmu nie zaszkodzi 🖐️

chujnia, Ty to zawsze powalisz mnie na kolana swoja euforia :classic_cool:

a może Ty mi dasz pracę -> oczywiście, mam dla Ciebie propozycję, napisz do mnie na maila :)

dzięki zarabiam juz "kokosy" w avonie

bo są pewne różnice między Avonem a Ori, wierz mi, ja też od paru lat \"zarabiam\" w Avonie, hahaha :D a w Oriflame jestem od 2 miesięcy.... bez porównania. przede wszystkim nie jestem sprzedawcą, który musi dźwigać kilogramy kosmetyków itp. - buduję swoją grupę konsultantek, wiadomo, że 10 osób sprzeda więcej niż 1. a mi przysługuje premia od ich obrotu, w ciągu 2 miesięcy wskoczyłam na drugi próg premii... a jeśli ktoś chce tylko sprzedawać, to przynajmniej ma gwarancję, że nie będzie się natykał na każdym kroku na konkurencję w postaci konsultantki Ori, jak to bywa w Avonie. ani na taką ilość skarg i narzekań, że to badziewie, że zatrucie w fabryce, że nie przyszła paczka z prezentami na Święta, że są braki itp.... tu mam ten komfort pracy, bez afer, którymi raczy nas Avon od pewnego czasu. ale masz rację, nie próbuj, po co? siedź w domu i patrz na swoje 2 dyplomy... :P

myślisz, żę siedzę i na nie patrzę?! Wiesz ja zdrowa jestem...

Gość hahhaaa
do autorki: ogladałaś dzisiaj program na TVP2? dokładnie to samo powiedziała inna osoba, nie sciągaj cudzych opinii :P

to była przenośnia :P ale siedzisz na forum, chwalisz się nimi i narzekasz, że nie możesz znaleźć pracy, podczas gdy inni w tym czasie zarabiają... wybór zawsze należy do Ciebie. ja za rok będę mogła powiedzieć przyszłemu pracodawcy, że kierowałam grupą kilkunastu osób, których obroty wynosiły kilka czy kilkanaście tysięcy zł miesięcznie (ale to tylko teoretycznie, bo pracę mam świetną i nowej nie szukam, ale na wszelki wypadek warto mieć takiego asa w rękawie ;) ). Ty za rok powiesz, że przez ten rok szukałaś pracy...