Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eewwaa

falowana twarz po wyleczonym tradziku

Polecane posty

co robicie ,zeby była gładka bez grudek?? peelingi to chyba tu wiekszej różnicy nie robią... stosował ktos jakieś zabiegi u kosmetyczki? i ceny mniej więcej jakie?

Gość nikt nic nie wie
??????????

Gość nikt nic nie wie

Gość liliiiii
nie ma tu żadnej kosmetyczki żeby pomóc kobietce?:)

Gość jenny26
hej, po czyszczeniu twarzy kosmetyczka polecila mi kwasy, ktore rzeczywiscie sprawiaja ze twarz jest wygladzona. nie jest to zabieg jednorazowy (w zaleznosci od cery), kosmetyczka powinna doradzic ile serii bedzie potrzebnych. cena okolo 95zl

miałam kwasy dawno ,ale potem tradzik wrócił i teraz dopiero sie z tego wyleczyłam ,mam nadzieje na zawsze:) ,tylko te blizny.. stosował ktoś krem z tej perły?

Gość jenny26
a jak go ostatecznie wyleczylaś? bo ja jakoś nie moge sie go pozbyć.

Gość sweterka
Ja chodzę na kwasy do dermatologa.Kwasy usuwają blizny,nierówności,drobne zmarszczki,przebarwienia,zwęża i spłyca pory,buzia jest po nich piękna i gładka,tylko pierwsze parę dni po mocniejszych kwasach nie wygląda się najlepiej...Cena zabiegu 150 zł. Zaczęłam od kwasow 30 %,teraz 40% ,za miesiąc 50% zacznę.Kwasy powinno się robić zima,póżną jesienią,bardzo wczesną wiosną bo od słońca można dostać przebarwień.

Gość sweterka
Kwasów nie można robić jak się ma trądzik(pojedyńcze krosty można ominąć ale nie jak cała buzia jest zajęta),kwasy wlaśnie po trądziku są dobre.Moim zdaniem to najlepszy sposób.Zależy też jakie kwasy miałaś,są rózne i mają różne stężenia.

Gość krakrakra
no tez slyszalam ze kwasy sa swietne ale podobno przez tydzien wyglada sie jakby sie mialo poparzenia 3-go stopnia na twarzy :O prawda to? az tak strasznie to wyglada?

Gość sweterka
Zależy po jakich kwasach,po 30% glikolowym to śladu nie było,teraz po 40%pirogronowym to przez 4 dni wyglądałam średnio:)miałam jakby poparzoną brodę i policzki(skóra zrobiła się w niektórych miejscach brązowa lekko),skóra była bardzo sucha i się złuszczała.Jednak wychodziłam z domu,bez przesady z tymi poparzeniami 3 stopnia:)To zależy też od cery...jednak po 4 dniach wyglądałam świetnie.Najgorsze były dwa pierwsze dni.

Gość sweterka
Można robić na weekendy,w które nigdzie się nie wychodzi:)Ja robię kwasy raz na miesiąc więc da się przeżyć.

no wiecie co te kwasy niby dobre ,ale nie kazdemu pomagają ja mialam 4 serie i skóra zrobilam mi się bardzo wrazliwa;/ poza tym jest to bardzi drogie :( i tez nie takie trwale:( ja wylęczyłam tradzic tabletkami anty , bralam pol roku ,teraz nei biore juz 3 miesiące:) i pryszcze mam tylko jak jest okres:) odpukac niech jzu gorzej nie bedzie

chodzi ci o perle inkow? ja wyleczylam tradzik ale po tej masci mi wrocil.jest dobra na blizny ale nie na te na twarzy. ja smaruja nia noge i rozstepy.a na blizny i slady na buzi pomogl mi brevoxyl.

brevoxyl na blizny??!!??!!??!!??! :O pierwsze słysze ;)tak o perłe inków hodzi ,miałam to i naprawde dobry krem to jest ,ale drogi :( wszytko jest drogie ;( i doszłam do wniosku...ze wszytko dobre puki się tego uzywa...

Gość nikt nic nie wie
..

Gość nikt nic nie wie