Myrtle Gordon 35 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Polska jest w Azji? Palcem po mapie… z Libedem.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 97 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: prosisz o uwagę, więc masz Gruba, ale to ty zaczęłaś o mnie pisać, ledwo weszłaś Tak że pamiętaj, grzecznie w temacie wagi hejterko, bo zdjęcie monstrum na ławce może się znaleźć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 285 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Nie kłam, grubciu Jesteś wielka, wręcz monstrualna w niektórych partiach Tak że radzę nie wyzywać szczupłych kobiet jak Krejzi od grubasek, bo mogą się znaleźć jakieś zdjęcia... Weź tabletki, połóż się spać i wołaj gapę, bo mam do pogadania Pozdrawiam i lecz obsesję. Oraz pogodź się z tym podręczna, że są tutaj fajniejsze laski od ciebie, ty druga żono, bo zaraz będzie 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Zawsze mogła wieść twoje życie przegrywa z blokowiska, a ona postanowiła nauczyć się biegle języka i zostać obywatelką Europy Nie przesadzaj wystarczy mieszkać powyżej 5 lat za granicą, aby posługiwać językiem stopniu komunikatywnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 97 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Polska jest w Azji? Wezmę to za żart, a nie że zwyczajnie jesteś głupia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 35 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Weź tabletki, połóż się spać i wołaj gapę, bo mam do pogadania Pozdrawiam i lecz obsesję. Oraz pogodź się z tym podręczna, że są tutaj fajniejsze laski od ciebie, ty druga żono, bo zaraz będzie 3 Forumowy związek. To prawie jak w Simsach.. symulacja życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 285 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Ojej, wysoka sztuka z Ciebie! Nie wiedziałam. Ale 64 kg przy tym wzroście to niewiele. Normalna baba jestem i niczego sobie. Znowu ma atak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 97 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie przesadzaj wystarczy mieszkać powyżej 5 lat za granicą, aby posługiwać językiem stopniu komunikatywnym. A jednak ty mieszkasz w blokowisku, na nic cie nie stać, a twoje życie to składak i niekochana gruba żona, czyli też mogłeś coś zmienić, ale jednak nie udało się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Wezmę to za żart, a nie że zwyczajnie jesteś głupia Widocznie masz autyzm, a do tego mentalność wsiowej parweniuszki jeśli Francja to dla Ciebie jakiś cud świata i osiągnięcie. Masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 35 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Normalna baba jestem i niczego sobie. Znowu ma atak Czuję się niska przy Tobie. Ale obcas założę i się wyrówna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 97 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Weź tabletki, połóż się spać i wołaj gapę, bo mam do pogadania Pozdrawiam i lecz obsesję. Oraz pogodź się z tym podręczna, że są tutaj fajniejsze laski od ciebie, ty druga żono, bo zaraz będzie 3 Wiesz, no można być sporą babą, ale jednak biodra i zad jak u monstrualnie otyłej Afroamerykanki... 50 latka z definicji nie jest laską, jest starą Grażyną pogrążoną w urojeniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 285 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Czuję się niska przy Tobie. Ale obcas założę i się wyrówna Nie musisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 97 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Widocznie masz autyzm, a do tego mentalność wsiowej parweniuszki jeśli Francja to dla Ciebie jakiś cud świata i osiągnięcie. Masakra Nie będę tłumaczyć podstaw jak sformułowanie "obywatel Europy". Ponadto to Krejzi została zaatakowana. Ponadto zawsze najwięcej ma się do powiedzenia z perspektywy brudnej wiochy z kościołem, co nie, Iskra? Edytowano 3 godziny temu przez KróliczekZły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Palcem po mapie… z Libedem.. Nie rób jaj, Paryż to takie samo miasto jak każde inne, a Francja niczym nad ojczyzną naszą nie góruje, żeby w ogóle nad tamtymi się pochylać. Zresztą, gdzie by kto nie był w swoim życiu, to śmieszne jest w tym upatrywać jaki powód do dumy, szczególnie w XXIw. Ludzie...! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 285 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Widocznie masz autyzm, a do tego mentalność wsiowej parweniuszki jeśli Francja to dla Ciebie jakiś cud świata i osiągnięcie. Masakra Odpaliłaś właśnie bombę I tak całe popołudnie będzie, a ja musze do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 35 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Nie rób jaj, Paryż to takie samo miasto jak każde inne, a Francja niczym nad ojczyzną naszą nie góruje, żeby w ogóle nad tamtymi się pochylać. Zresztą, gdzie by kto nie był w swoim życiu, to śmieszne jest w tym upatrywać jaki powód do dumy, szczególnie w XXIw. Ludzie...! Przede wszystkim jest przereklamowany, wcale nie jest taki cudowny jak się tak nad nim spuszczają. Dużo bardziej wolę Rzym, jak już mowa o romańskich miastach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, KróliczekZły napisał: A jednak Ja się dogadam w 4 językach nauczę cudzoziemcòw mòwic po polsku wystarczy 3 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 35 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Odpaliłaś właśnie bombę I tak całe popołudnie będzie, a ja musze do pracy Szkoda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Nie będę tłumaczyć podstaw jak sformułowanie "obywatel Europy". Ponadto to Krejzi została zaatakowana. Ponadto zawsze najwięcej ma się do powiedzenia z perspektywy brudej wiochy z kościołem, co nie, Iskra? Skoro najwiecej ma się so powiedzenia z tej perspektywy co wymieniasz, widocznie tam bylaś i jesteś nadal. Ale mentalnie, bo wieś nie jest tak głupia i zła, jak ta łatka wsiowa jej przypisana, to stan umysłu np Twój Szkoda czasu na takie osoby infantylne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 285 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Przede wszystkim jest przereklamowany, wcale nie jest taki cudowny jak się tak nad nim spuszczają. Dużo bardziej wolę Rzym, jak już mowa o romańskich miastach. Cudownie to jest w Barcelonie lub w Alpach austriackich ale zimą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 97 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: a ja musze do pracy Czasem tak mi cie żal, że wiedziesz takie życie niewolnika, wyrobnika bez kasy, że niemal chwilowo zapominam, kim jesteś i że nie zasługujesz na współczucie A ja jedyne, co muszę, to śniadanko i całus dla męża Miłej pracy, grubciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Przede wszystkim jest przereklamowany, wcale nie jest taki cudowny jak się tak nad nim spuszczają. Dużo bardziej wolę Rzym, jak już mowa o romańskich miastach. Oczywiście, historycznie architektonicznie i klimat nie do porównania, ale to też nadal miasto jak miasto, nie wyprawa na księżyc. Może w średniowieczu, to tak.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 35 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Cudownie to jest w Barcelonie lub w Alpach austriackich ale zimą Och, albo Milano… nie zapomnę jak mnie tatuś zabrał w 2015. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 3 godziny temu Ja się dogadam w 4 językach i nauczę polskiego w 3 lata obcokrajowcòw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 285 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Czasem tak mi cie żal, że wiedziesz takie życie niewolnika, wyrobnika bez kasy, że niemal chwilowo zapominam, kim jesteś i że nie zasługujesz na współczucie A ja jedyne, co muszę, to śniadanko i całus dla męża Miłej pracy, grubciu Trzymaj się złodziejko cudzych mężów, uzależniona od cudzej kieszeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 285 Napisano 3 godziny temu Uzależniona baba od faceta, który jest po rozwodzie, w dodatku z alimentami, chce by Widmo robił mu loda (pisał na forum) nie znając kogoś, pisze o cudzej sytuacji materialnej w dodatku sama nie pracuje, bo kto z takim charakterem ją przyjmie, jak mąż pozyskany z forum kopnie w płaski tyłek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 35 Napisano 3 godziny temu (edytowany) A se walnę shota….witaminowego Edytowano 3 godziny temu przez Myrtle Gordon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 35 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Uzależniona baba od faceta, który jest po rozwodzie, w dodatku z alimentami, chce by Widmo robił mu loda (pisał na forum) nie znając kogoś, pisze o cudzej sytuacji materialnej w dodatku sama nie pracuje, bo kto z takim charakterem ją przyjmie, jak mąż pozyskany z forum kopnie w płaski tyłek? Jednak cieszę się, że przy swoim wzroście ważę 57 kg, przynajmniej tyłek mam. A simsy niech będą szczęśliwe na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 285 Napisano 2 godziny temu Paradoks I ten wieczny jazgot. Ciekawe, czy ma poty pisząc te hejty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 35 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Paradoks I ten wieczny jazgot. Ciekawe, czy ma poty pisząc te hejty? Konwulsje Hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach