Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HappySad

Napuchnięta buzia, ogromne policzki! Jak wyszczuplić?

Polecane posty

Mam 180cm wzrostu i waże 60kg więc jestem szczupła, ale niestety nie na twarzy :( Mam bardzo szeroką buzię, policzki jak (dosłownie) u noworodka, zero zarysu kości policzkowych! Nie mówieąc już o bardzo tłustej brodzie... Nos też jest tak jakby spuchnięty, szeroki i nabrzmiały. Co mam z tym zrobić? Bo nawet jak próbowałam schudnąć (doszłam do wagi 55kg) to buzia i tak była tłusta. Co mam zrobić?

Gość tyka
Moż epo prostu taka Twoja uroda? Moja przyjaciółka wygląda podobnie do Ciebie- w sensie- wysoka, szczupła, a na buzi chomiczek :) Może to po prostu zostaw :)

hmm jest krem wyszczuplający do twarzy dax cosmetics ale nie wiem czy działa naprawde, w kazdym razie do tego jest przeznaczony

Dobierz odpowiednia fryzure. Makijazem raczej tego nie zalatwisz ;) chociaz podobno, zeby nos wydawal sie wezszy trzeba go ciemniejszym pudrem musnac po srodku, ale ja nigdy nie probowalam bo nos mam wrecz za waski? mozesz tez ewentualnie modelowac twarz różem ale to niewiele da... zaakceptowac siebie... chyba lepiej byc taka miłą pyzunią niz miec pociagla smutna twarz :P :)

Gość a moze masz cos z tarczyca
a poza tym kto powiedzial ze na twarzy maja byc zaznaczone kosci policzkowe?

Gość pu
Dax Cosmetics Model Bioenergia Krem wyszczuplający twarz, szyję i podbródek

Gość wersacze
Pokombinuj z fryzurą , makijażem , to troche pomoże - ale rysy sąjakie są , więc to zaakceptuj. Ja mam ostre rysy i chciałabym być bardziej pyzata , bo to tak sympatycznie wygląda :)

Gość a moze masz cos z tarczyca
hmmm.. a spalas na lekacjach bilogii?:P niedoczynnosc tarczycy woda sole mineralne zwlaszcza jony sodowe sa zatrzymywane w organizmie(przyczyna tworzenia sie obrzekow) :-)

Gość kallla
Mila?

Gość Nut
Mam identyczny problem... twarz też jest moją zmorą... :/ Ale cóż.... chyba tego zmienić niestety juz nie można :( Takie życie:( ale w pełni Cie rozumiem :) Pozdrawiam

JA MAM OPUCHNIĘTĄ TWARZ PO SŁODYCZACH, CZEKOLADZIE, NADMIARZE CHLEBA I PRODUKTÓW MLECZNYCH SZCZEGÓLNIE TYCH \"ZDROWYCH\" JOGURCIKó OWOCOWYCH PRZEJADANIU SIE NA NOC NO I ...ALKOHOLu a tak poza tym każdy z nas ma w różnych miejscach ciała receptoy insulinowe pobudzające tworzenie się tłuszczyku więc nieustanne niepotrzebne podnoszenie glikemii przez produkty o wysokim indeksie glikemicznym będą to pobudzały dlatego u niektórych na twarzy innym pójdzie w boczki itp....

Gość gość
Nie wiem co z nosem mozna zrobić, ale na kosci policzkowe są masaże na przykład masaż tanoki self

Gość gość
Na nos od azjatyckiego cukru możesz kupić taki "spinacz", podobno zwęża skrzydełka nosa. Z pyzatą buzią nic nie zrobisz, sama ją mam. Operacja plastyczna, mniej inwazyjnie masaże i ćwiczenia na drugi podbródek.