Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość * * * Ficca * * *

... snem było życie dopóki Ty nie pojawiłeś się wtedy w nim.

Polecane posty

Gość * * * Ficca * * *
Cześć Dziewczyny miałam potrzebę żeby tu zajrzec... Wyciszyłąm się - można zauważyc Ale wcale nie zapomniałam... Wciąż ta bajka gdzieś pośród różnych zwykłych, codziennych myśli powraca... 🌼🌼🌼🌼🌼

Gość * * * Ficca * * *
:D Cześć Dziewczyny, ciekawe cz pamiętacie, ciekawe co u Was słychać??? U mnie? Jestem wreszcie SZCZĘŚLIWA, naprawdę szczęśliwa i mam nadzieję, że już tak zostanie... :D:D:D

Gość * * * Ficca * * *
pewnie i tak nikt tego nie przeczyta, ale mam ochotę to z siebie wyrzucić, tak po cichu... czasem jednak myślę... o nim... i wracają wspomnienia z przeszłości... wspominam wyjazdy, spotkania i żal mi jednego, tego, że mieliśmy piękną znajomość, a teraz nic o sobie nie wiemy... tak. jestem szczęśliwą matką, żoną. ale to jest moje codzienne życie i oby trwało jak najdłużej, bo tego pragnę Ale.... zdarza mi się uciekać od codzienności... i wtedy właśnie wspominam... i to przypadkowe spotkanie sprzed 2 miesięcy też... rozmawialiśmy, ale żadne z nas nie powiedziało nic o tym co było... ale oczy mówiły więcej... mówiły poprostu wszystko...

Gość agawanaagawa
to juz 9 lat a ja nadal o nim myśle... jakiś miesiąc temu odnalazł mnie i rozmawialiśmy przez telefon, jego głos szept.. kurcze i wszystko wróciło w ulamku sekundy... nie możemy naleze do siebie...

Gość sobowtórka z oazy
hahhhahaaaaa myslicie o polakach?beznadzieja