Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celebre_ice

Do osób ze ------ ŚREDNIM WYKSZTAŁCENIEM ------

Polecane posty

Gość ja tez tak mam
Mam 21 lat i tylko srednie wyksztalcenie .Ojciec robi wszystko nawet na glowie staje zebym poszla na studia.Twierdzi ze po sredniej szkole bede ,, nikim,, :( i nic w zyciu nie osiagne i moze ma racje ale co zrobic jak ja nie czuje tego ,,klimatu,,. Pewnie zaraz mi napiszecie ze mi dobrze w domu u rodzicow i dlatego nie chce studiowac ,ale to nieprawda z checia juz bym zaczela zycie na wlasny rachunek i wyprowadzila sie od rodzicow.Tak naprawde to szukam swojego miejsca w zyciu.

Gość Ja już mam 38 lat
ja też mam tylko średnie, ale jeżeli miałbym studiować to dla przyjemności, ba nawet bym chciał, ale możliwości finansowe nie pozwalają i chyba nigdy nie pozwolą... :( A chciałoby się postudiować, albo przynajmniej mieć czas i pieniądze, aby to samo zrobić we własnym zakresie, zdobywanie wiedzy i umiejętności to w sumie rzecz całkiem przyjemna :) Co ciekawe przez całe życie miałem pomysły co robić, ale nigdy nie udało mi się je zrealizować, to pewnie przez życiową głupotą :P ale też nie ma co ukrywać również brak możliwości/pieniędzy - szkoda, że nie urodziłem się w rodzinie milionerów, wszelkie niedostatki intelektu oraz życiowe gapiostwo można by pieniędzmi zniwelować... :P ;)

Gość ala59
jest to firma kosmetyczna na bazie aloesu forever , jest to budowanie struktur MLM czyli organizowanie spotkan wsrod znajomych, rodziny i innych ktorzy zapraszaja swoich przyjaciol i tak tworzy sie grupa np.w domu u kogos gdzie przedstawiasz kosmetyki i sprzedajesz a marza z nich jest dla ciebie , moge ci powiedziec za na jednym kosmetyku masz ok. 20 - 30 zl zysku na pierwszym poziomie tzn. jak wchodzisz do firmy i mozesz kupowac po cenie hurtowej a potem w zaleznosci od twojego dzialania tyle zarabiasz , jesli dojdziesz do koncowego stopnia masz 50 % marzy, dochodza tez pieniazki z twojej grupy jesli taka zbudujesz tzn wejda pod twoje nazwisko nowi ludzie , ja dopiero zaczynam dzialanie i na razie jestem na pierwszym etapie pa

Gość ala59
powinnas isc na studia majac 21 lat i to nie jest wclae to ze tak powiedziecie masz dziewczyno przed soba cale zycie i co bedziesz robila - harowala, mozesz ewentualnie isz na kursy jedno-dwuletnie sa takie szkoly jak masz pieniadze 100 zl miesiecznie ok. a mozesz tak jak ja /46 lat / ktora nic w zyciu nie osiagnela zawodowo isc na kursy organizowane przez KNOWLEAGDE z unii za darmo tylko musisz sie pospieszyc bo chyba do konca stycznia sa zapisy, sa tam kursy ksiegowosci, manicure, grafiki komputerowej, kadr i plac, sprzedawcy, warto jak za darmo daja ale musisz isc w poniedzialek koniecznie na ulice Dluga 44/50 pokoj 200 fundacja VIA , wejscie od strony ulicy prostopadlej do dlugiej jest szyld knowleagde na budynku 2 pietro, w miedzy czasie przeczytaj wyzej o firmie w ktorej jestem konsultantka dopiero zaczynam pa

Gość a ja mam dosyć
szukania pracy, nie wierzę w studia że one pomogą... zresztą już nawet nie mam na nie ochoty i chęci do nauki:( mam dosyć tego szukania pracy. Wszędzie młoda, doświadczona i nie wiadomo co jeszcze :( a ja mam dopiero 22 lata...

Gość to ja ta zla
ja znalazlam sposob na zycie i kaske dla siebie mam,poza tym znam super jezyk niemiecki i moz sie cos uda z tym zrobic:) jezdze soboe rok po roku na au pair ,widzialam kawalek swiata ,mam 22 lata prawie i tylko mature,dobrz sie bawie,zwiedzam przy okazji pracuje i jest ok! przyjdzie czas przyjdzie rada trzeba cieszyc sie mlodoscia i juz:)

Gość sami nieudacznicy
ja też mam średnie i to bez matury i................... co rano wstaje to mam wspaniały humor , niewazne czy to pada deszcz czy świeci słońce ciesze się z każdej chwili BO .......... potrafie pracować cały rok aby w lipcu spędzić 14 dni np. na riwierze tureckiej byłem tam bo.... JAK SIĘ CHCE TO CEL MOŻNA OSIĄGNĄĆ a w tym roku wybieram się do egiptu . :classic_cool:

Gość do tego wyżej
chyba nie rozumisz sensu topicu - chodzi o to, że cieżko z pracą ze średnim. Teraz na byle jakie stanowiska wymagają bóg wie jakiego wykształcenia i doświadczenia!!!! Na pewno sprawdziłabym sie nieraz lepiej niż jakaś panienka "ą" "ę" po magistrze ale oczywiście ma papierek. Tylko nie mowcie żebym poszła sobie na studia bo nie mam za co..

Gość no cóż
z pracą może być trudno bo namnożyło się wyższych i rosną chore wymagania pracodawców............. ale ludzie ze średnim to w ogóle fajni są i tyle wam powiem :) ci z wyższym to mają czasem tak nasrane w głowach, że sami nie wiedzą czego chcą.

Gość racjaracja
znam osoby co po studiach to nawet juz czesc nie powiedza tylko sie bezczelnie odwroca w druga strone !!!!!