Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wodniczka********

nienawidze skorpionow!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wodniczka********

to takie falszywe suki, mowie o dziewczynach, sa niby mile jak jestescie sami a potem jak przychodza inni " z wyzszych sfer, bardziej popularni" to od razu takie fochy stroja, od razu sa falszywe itp... NIENAWIDZE ICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość skorpionkaaa
eeeeee przesadzasz.... :P Może trafiłaś na wredne babki i tyle.

Gość moge sie dołączyc
taka jedna skorpionica przysporzyła mi nie jednego siwego włosa

Gość skorpionkaaa
A co Wam te skorpionice zrobiły? Może Wy byłyście nie w porządku wobec nich?

Gość nienawidzę wodniczek
dziwolągi :p

Gość skorpionkaaa
Ja nie lubię bliźniaków. :O Z moich dotychczasowych doświadczeń, to właśnie z nimi mam najwięcej konfliktów. :O A Wy? Spod jakiego znaku jesteście?

Gość skorpionkaaa
twingusia>>>> A która kobieta nie jest zazdrosna? Jak przyjdzie co do czego, to wszystkie potraficie pokazać pazurki. :P

Gość blyzniaczka
skorpionka ja jestem bliznaiczka :) i przyznam, ze nienawidze skoprionow!!!!!!!! a czym my cie denerwujemy??? :) powiedz :) bo wy mnie, ze jestescie takie falszywe, zawistne, zazdrosne, popisujecie sie ciagle i myslisce ze jestescie najlepsze i lubicie dominowac... a jak zalozmy przegracie to jestescie takie wstretrne, nie umiecie sie z tym pogodzic! a my czemu was?

Gość nienawidzę kobiet wodników
fałszywe, złośliwe szmaty! nie jestem skorpionem!

Gość blyzniaczka
jak mie facet zdradzi to nie jestem zazdrosna, tylko zucam go w chuja i ciesze sie, ze juz wiem jaki to on sie okazal i nie musze marnowac z nim zycia :) a i jestescie msciwe!!!!!!!!!!!!! bez powodu czasem... przesadzacie :/

Gość WA GA
oj tak skorpionice to wredne bestie-nawet jak sprawiaja wrazenie miłych sympatycznych to ....byc moze takie sa ale....stan im na odcisk to ich jad cie zabije, chca byc zawsze "najwyzej" nawet po trupach, złosliwosc maja w jednym paluszku , wredne to i fałszywe i co jeszce SKAPIRADŁA!!!!!!!!!!!!!! i sobki

Gość blyzniaczka
do wszystkich blizniakow co maja za znajomych skorpionow-- strzezcie sie! bo jezeli poklocice sie ze skorpionem i nei pogodzicie to sie napewno potem zemsci, alboz robi wam taka reputacje w miescie, ze z domu nie wyjdziecie bez gwizdow... i zawsze je podziwiacje... bo sie obraza :/

Gość skorpionkaaa
Ciężko mi na sercu jak słyszę to o sobie... :D Ja raczej jestem wsród moich znajomych lubiana. :D Znają oni mój charakterek i mnie tolerują, zresztą ja ich też. No ok, czasem jestem mściwa, ale tylko jak mi ktoś naprawdę wyrządzi świństwo. Lubię powiedzieć co o kimś myślę w takim przypadku. Mam jedną koleżankę która jest bliźniakiem.... widuję się z nią, ale to są tylko pozory dobrej znajomości. Jestem pewna, że za plecami obrabia mi tyłek. Jak z nią rozmawiam to oczka latają jej na wszystkie strony, jakby była roztrzepana i rozkojarzona- nie cierpię tego. To co ona robi, jak postępuje- jest zawsze idealne i nie wolno tego skrytykować. Ja tam krytykuję na całego . :D Jest roztrzepana, zawsze chce być w centrum uwagi, miżdży się do moich facetów, kolegów, chce być na pierwszym miejscu. Dla mnie, to właśnie ona jest wredna i fałszywa. Ogólnie, to jak jestem gdzieś z nią to jest mi wstyd, bo robi z siebie idiotkę i martwię się wtedy, żeby ktoś sobie nie pomyślał, że jestem taka sama. Wszystkie bliźniaki jakie do tej pory spotkałam miały podobnme cechy jakie opisałam wyżej.

Budowa skorpiona: a. szczękoczułki b. nogogłaszczki c. przetchlinki d. grzebienie e. zaodwłok f. telson g. kolec jadowy :D Nastepny bzdurny topik.🖐️

Gość skorpionkaaa
Moja przyjaciółka jest wodnikiem. Różnimy się strasznie! Ale dziwnym trafem potrafimy ze sobą rozmawiać. ;) Wiele rzeczy mnie w niej denerwuje, że ma swój świat, czasem buja w obłokach, nie przywiązuje wagi do tych spraw co ja- nawet je bagatelizuje. Wkurza mnie to. Ale jakoś to toleruje, bo mogę jej ufać i nigdy się na niej nie zawiodłam. Ja też zrobiłabym dla niej wszystko!

Gość blyzniaczka
skorpionkaa :D:D:D a ty nie chcesz byc np zauwazana przez facetow? my nie lubimy byc zapomniane, niezauwazalne... ty jestes szczerze mowiac troszke nawet malo ale troszke zazdrosna :) bo skoprpionice tez takie sa... musza byc zauwazalne! moze ty tego nie widzisz np ale tez pewnie robisz z siebie idiotke przed facetami :) a co do tej idealnosci... to po rpstu krytyka jest dla nas bardzo bolesna :/ nie chcemy miec złej opini, boimy sie tego, bo nie chcemy by nami pomiatano... robisz blad kiedy ja krytykujesz na calego... wystarczy tylko jej to spokojnie powiedziec, bez nuty zlosliwosci! a co do krecenia oczek :D no coz... my tak szybko myslimy, ze gadamy cos a myslimy o np. zakupach... :D:D

Gość blyzniaczka
myrevin - ten topik jest nasz i jak ci sie nie podoba to spadowa :D moze to jest dla nas wazne a dla ciebie nie? no :P wiec wynoocha!!

Gość co wodniczka
? jakaś skorpionica odbiła ci faceta i teraz wypisujesz bzdety na forum? :p

Gość skorpionkaaa
bliźniaczko>>>> Ja nie potrzebuję się miżdżyć, żeby zdobyć faceta.... a po drugie nigdy tego nie robie. Dlaczego? Ponieważ postępując tak jak ona, przyciągnełabym do siebie- facetów, nie tych co chcę. Więc to mi nie odpowiada. Jeszcze nigdy nie odbiła mi faceta, bo zazwyczaj nie jest w ich typie. Gdyby tak się stało, to znaczyło by to tylko, że ja się pomyliłam co do niego. :P Mówię teraz konkretnie o niej, ale takie sa bliźniaki. Póki jest dla mnie nie szkodliwa, to mi to aż tak bardzo nie przeszkadza, ale jeżeli zajdzie mi za skóre, to nie będę miała wyjścia jak tylko wyciągnąć ciężką artylerię! :D:D:D

Gość Skorpik
A ja lubie wodniczki i bliźniaczki, bo takie głupiutkie idiotki które klasyfikują ludzi według znaków zodiaku moża łatwo zaliczyć :)

Gość Dziki Rozpustnik
Jestem 100% skorpionem - jestem złośliwa ale nie wredna raczej szczera - nie nawidze owijania w bawełne. Na pewno brak u mnie wszelkich oznak fałszywości. Natomiast jestem pamiętliwa i jeśli ktoś mnie zrani traci w moich oczach natychmiast a ja potrafie to pamiętać pzrez następne lata. Ale któż jest idealny ?? Czy do końca ufacie cechom przypisanym przez dni i mięsiące urodzin ??

Gość brawo Skorpik

wodnik to chyba najbardziej otwarty na ludzi znak :P nie wiem jaki jest skorpion, w sumie nie zwracam na znaki uwagi. ale wiem co mowie z wodnikami... sama nim jestem ;) a moi przyjaciele to tez wodniki (ci mescy tacy:P)

Gość graszka_skorpion
mojemu facetowi tez sie najbardziej podobają nogogłaszczki :D:D:D