Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merana

Przeciwskazania ciąży

Polecane posty

Gość Merana

Hej Kobietki, mam pytanko, może któraś z Was sie orientuje? Cierpię na arytmię serca, czy jest ona duzym zagrożeniem dla ciąży?bardzo prosze o pomoc!!!Pozdrawiam!

Wydaje mi się, że tu powinien wypowiedzieć się lekarz. Proponuję abyś zadała swoje pytanie tu: www.forumginekologiczne.pl wejdź w zakładkę forum i dalej będzie do wyboru forum dla rodziny i pacjenta i forum specjalista radzi i właśnie to drugie wybierz.

ja mam dosc smutną odp. Moja bratowa ma chore serce,miała na nie operacje(dokładnie nie orientuje się co miała) gin nie radził zachodzić w ciąze bo może jej sięcoś stać lub dzidzia urodzi się chore.Ale ona zaszła w ciaze,cała ciąze przelerzała w szpitalu.Urodziła synka w 8 miesiacu. Dzidzia urodziła się z takimi samymi problebami jak ona , miał miec operacje w stanach ale się nie doczekał zmarł jak miał niecałe pól roku. Załamali się. Po pół roku nieoczekiwanie zasżła w nieplanowaną ciaze, urodziła niecały tydzień temu w 24 tyg dziecko było podłocząne w inkubatorze zmarło po 3 dniach. Ja nie chce ciebie straszyć broń Boże.Poprostu odp na pytanie tyle ile wiedizałam

nie słuchaj i nie przejmuj się doświadczeniami innych bo to najkrótsza droga do depresji i załamania. Organizm każdej kobbiety jest inny i dwa niby te same schorzenia nie muszą mieć jednakowych skutków. Przy dzisiejszej medycynie wiele jest możliwe a najlepiej pójdź do ginekologa i kardiologa. Napewno będziesz musiała być pod większą opieką, ale napewno też ciąża w Twoim przypadku jest mozliwa!