Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miiika

czy sa na tym forum kobiety ktore nie zabieraja cudzych mezow??i

Polecane posty

Gość Tak ale ja
"cudzesy" to pale...w sumie grzecznie pytam czy moge;) Dziewczyny facet to nie przedmiot, zabac go nie zbyt bardzo mozna, chyba ze pozwoli sie "zabrac".

Gość luisdevon
prawda jest jednak taka, że jak facet ma ochotę, to zostawia jedną, a bierze się za drugą. i żadan żona mu w tym nie pomoże. on wie, co dla niego dobre :classic_cool:

Gość darka73
tak sobie czytam i zastanawiam sie kto moze bronic takie kobiety ? przeciez one dobrze wiedza ze kazdemu facetowi ktory ma gorsze dni w malzenstwie wystarczy po prostu dobrze zakrecic tylkiem przed nosem !

Gość darka73
a poza tym , to niemal kazdy taki " maz " chce po jakims czasie wracac do zony gdyz sie " pomylil , i nie wie co go opetalo " . wiec o czym to swiadczy ?

Gość BRAVO dla autorki
splodzilas topik rzeke. Takie tematy umieraja NEVER . Wpadne tu za pol roku.

Gość nie każdy....
moj nie wrocił, wywaliłam go na zbity pysk!

Gość takasobie-
moj tez nie mial takiej mozliwosci :) po prostu ochlapow nie zbieram . wiem tylko ze 95 % takich facetow chce wrocic :)

Gość średnia dziewczyna
Nie zabierają.....a co wtedy jak facet sam ,,chce się dać". Oczywiście nie całego. Jest natrętny , narzucający się, ale zastrzega że chodzi tylko o czysty seks. Nigdy nie odejdzie od żony, kocha dzieci. Ale nie przestaje mnie nakręcać, wydzwania, smsy, meile, odwiedza mnie w pracy.Jeśli ulegnę , to czy zabiorę komuś męża, nie sądzę. To trwa już kilka miesięcy.Trwam w swoim zdaniu na nie. Dlaczego przyjęło się , ze to zawsze kobieta jest winna, że wabi , kusi , kręci tyłkiem. Nic z tych rzeczy. Pytanie kto więcej straci a kto zyska w tej sytuacji. Nieważne kto inicjuje, i tak zawsze będzie winna kobieta, bo wyciąga łapki po cudze. Niestety

Gość jajajajaja
ja nie zabieram a nawet swojego oddałam takie mam dobre serce i jest mi dobrze:)

Gość gość
ja tez nie zabieram.

Gość gość
Różowa pantera 2006.01.26 Kobiety które mają za wysokie mniemanie na swój temat, robią coś tak bezczelnego. Jakby sobie same nie umiały znaleśc wartościowego faceta, tylko odbierają np. mężów" Chyba żartujesz??? o jakim wysokim mniemaniu mówisz? Są to szmaty,które nie mają satysfakcji w swoim związku,lub go w ogóle nie mają.Trafiają na drugą męską szmatę i pieprzą się jak zwierzęta. Kobieta z wysokim mniemaniem ceni siebie i nie wchodzi w żadne kurewstwo z żonatym.A już ostatnią kurwą jest mężatka,która zabiega o względy żonatego.Nie biorę tego z powietrza.Mieszka taka bladź po sąsiedzku. Gardzę szmatami.

Gość gość
Też nimi gardzę.Szmaty nie mają godności.

Gość gość
Na tym forum są tylko kobiety, za którymi latali cudzy mężowie. Polatali, polatali , zadyszki dostali i do żon skruszeni wracali :P

Gość gość
Ja nie zabieram. Bo wiem, ze zasluguje na cos lepszego :D

Gość gość
ale czasami flirtujesz, zakochujesz się - i dopiero np. po 3 latach przy Twoich własnych staraniach dowiadujesz się, że najpewniej ma żonę niby nie wchodzisz z nim w związek, ale tak po prostu gracie sobie w grę - jednak - to on powinien stawiać granice, a nie druga strona, która nie ma pojęcia o statusie drugiej niektórzy mężowie po prostu podrywają - np. w pracy wszystko co w miarę dobrze wygląda

Gość zawsze szczery
czy moglbym sie dowiedziec, jak mozna zabrac doroslego czlowieka???

Gość gość
No własnie nie da się zabrać dlatego te żałosne zapchaj szpary tak strasznie szleją szukając pomocy wszędzie gdzie tylko się da :D

Gość gość
to mało wiesz na własne oczy widziałam takie zero w akcji,zero godności

Gość gość
i ci oto wspaniali mężczyźni żonaci na takie zera lecą?

Gość gość
dziś opisz dokładnie co robiło to zero to sie zony pośmieją z dziffki

Gość gość
to mało wiesz na własne oczy widziałam takie zero w akcji,zero godności xxx Wiem dużo dlatego napisałam, ze zapchaj szpary szukają pomocy wszędzie gdzie tylko się da robiąc z siebie ogólne pośmiewisko :D

Gość gość
mało jest wartościowych facetów więc trzeba dzielić się swoimi facetami a nie być egoistką

Gość gość
Ja ci się zaraz koorfo podzielę to cię się słabo zrobi :D

Gość gość
to też są zera i krzyżyk na drogę :) po co walczyć o koorfiarza!

Gość gość
nie wiem jak można zabrać dorosłego faceta, ale no przecież oni tylko biedactwa chcą pobzykac można wybaczyć hehe, ja bym nie wybaczyła wywalilabym delikwenta

Gość gość
to wywal bo przecież bzyka sie z żoną

Gość gość
heh, z żoną jak najbardziej wskazane, chyba nie zrozumiałeś/aś

Gość gość
to ty nie zrozumiałaś. jesteś dla niego niczym innym jak worem na nadmiar spermy. i na co ci taki facet dla którego znaczysz tyle co muszla klozetowa?

Gość gość
Żonaci są cool. Rozdziewiczył mnie mąż innej kobiety,lubię być podrywaną przez żonatych,nie bronię im seksu,widocznie tego potrzebują a że ja lubię się bzykać,więc wzajemne zadowolenie,przyjemne z pożytecznym. Wysłucham żalów,pocieszę,utulę,daję im to,czego żony nie dają.

Gość gość
A od kiedy ludzie są przedmiotami które są czyjąś własnością Każdy ma wolną wolę