Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytka

Ależ się zdenerwowałam...

Polecane posty

Gość Pytka

Jestem małym kurduplem to fakt, mam te swoje 152cm ale czy to powód, żeby mi stara jędza z kiosku ruchu nie sprzedała biletu MPK? No żesz w morde kopana... Biegne se4 biegne na autobus, spieszyłam się jak nic bo dziś miałam na 7.00 do roboty - pracuje na hodowli - takiej dużej u Pana Tadzika - ma tam krowy, konie. No ale do rzeczy, biegne se na ten przystanek - bo ja do pracy to aż za miasto musze jeździć nie? Bo ta hodowla tohen za moim miastem jest, bo ja z miasta jestem! No ale do rzeczy bo znowu trace wątek, biegne se biegne nie, na ten przystanek bo zaraz ostatni autobus, którym dojeżdżam na hodowle w odpowiednim czasie mi ucieka. No i patrzam do torebki a tam do jasnej anielci nie mam bileta - bo ja mam miesięczny tak wogóle, tzn. nie taki miesięczny tylko takie "dziesiątki" złączone se kupuje bo to taniej wychodzi, na jednym bilecie sie oszczędza to sobie kupie zawsze taką dziesionę. A no i do rzeczy dobiegłam do tego przystanka, patrze a tam nie mam bileta, no to patrzam a tam ten kiosk ruchu nie, tylko taki jakiś wysoki... a ża zimno troche z rana bo to przecież niezłe mrozy są, to ta stara jędza szybke zamkła i siedzi w ciepełku. No to ja podskakiwać zaczęłam i macham do tej szybki i nic nie? Patrze a na skrzyżowaniu już mój autobus stoi, se myśle super nie zdążę, a pan Tadzić się zeźli bo on nie lubi jak ja się spóźniam albo cuś... Raz to tak się spóźniłam, że normalnie zamiast na 7.00 to na 10.30 przyjechałam. Pan Tadzik to tak się wkurzył, że za kare musiałam wszystkie krowy szlauchem wymyć i wyszyścić dodtakowo dwie obory. Bo pan Tadzik to duże te obory ma bo on z tej Unii tej takiej co to kilka krajów tam jest, to on bierze takie tam pieniądze i stać go na porządną hodowle. No ale o czym to ja mówiła?

Gość Buhahaha
No Pytka nic dodać nic ująć! Wszystko jasne!

Gość Pytka
Bo ja to musze powiedzieć, że ja bardzo lubie tak gadac. Ale ostatnio zdechł mi kot i już za bardzo to nie mam do kogo pogadać. A u Pana Tadzika ostatnio zarobiłam trochę więcej bo jak te mrozy były takie, to Pan Tadzik dał po premi takiej, że ciężkie warunku pracy i że choroba może złapać. I jak ja tą premie dostałam to interneta założyłam i znalazłam to gdzie teraz jesteśmy to się forum nazywa i patrze sobie a tu wszyscy tak se gadają i gadają i tak se pomyślałam, że to kot mi zdechł to może tutaj se pogadam. Bo jak ja w pracy jestem to mam z kim gadać bo pan Tadzik jest wporzo, ale ja też często z tymi krowami gadam bo ja se lubie troiche pogadać

Gość a ja chcę fotkę
sexoholcka

Gość Pytka
Niektore ludzie to mają fajne życie, bo ja to czytam w tym internecie tu na tej kafetri i ich strasznie wszyscy lubią i gadają z nimi że ho ho, a do mnie to nikt sie ozwać nie chce. Ale ja rozumiem bo ja chyba zawsze juz tak miałam... Bo ja nawet jak do szkoły chodziłam - a musze się pochwalić, że chodziłam i skończyłam 8 lat podstawówki z samymi trójkami. Normalnie ani jednej dwójki nie miałam. Strasznie się cieszyłam... Bo ja to już mam 28 lat i ta szkoła to była dawno temu, ale i tak czasem to świadectwo oglądam. A Pani Janka co pracuje też u Pana Tadzika to ona mi ostatnio powiedziała, żebym ja może do szkoły sobie znowu poszła, ale nie takiej już podstawowej bo ja mam podstawową zrobioną bo przecież mam to świadectwo z samiuśkimi 3, bez dwój. No i tak teraz myśle sobie o tej szkole, tylko to troche takie nie łatwe, bo ja u pana Tadzika pracuje, zresztą ja mam 28 lat a te dzieciaki w szkole to młode przecież i jak ja tak z nimi w tych ławkach bym siedziała. Chociaż ja sobie z drugiej strony pomyślałam, że tam te nauczyciele takie młode mogą być - a ja męża przecież szukam. Bo musze wam powiedzieć że szukam bo chciałabym mieć takiego o bym mu mogła obiad ugotować, skarpety wyprać, majty i rajtuzy. No a jakbym poszła do tej szkoły to kto wie - jakby się jakiś przystojny nauczyciel histori trafił - bo ja lubie historie, a może nie miałby żony...

Gość Do Pytka
Malutka...ty to daleko zajdziesz.....;)

Gość do Pytka 1
ale co z tym biletem ???????????????????

Gość Pytka
Naprawde tak myślisz? Bo mi czasem pani Janka to mówi, że ja nie jestem głupia dziołcha i że uda mi się w życiu. A ja to jak mi ktoś mówi to ja wierze... Bo ludziom przecież trzeba wierzyć. Jak mi raz taka cyganka mówi, pani wyjmij portfel bo mam czucie, że ktoś panią okradł. No to ja wyjełam szybko, ona go otworzyła a tam? Tam nie było moich 200 złotych co to miałam na ziarno - bo ja sobie dokarmiam ptaki i ja tam za hodowlą pana Tadzika w ziarno się zaopatruje, bo tam mi Pan Gienek taniej troche sprzedaje, ale ja go dużo kupuje to i pieniędzy dużo trza! I te biedne ptaki nie miały co jeść przez miesiąc!

Gość Do Pytka
Wszyscy zgina....ale Ty sie ostaniesz......fest dzioucha jestes.;)

Gość Pytka
Z biletem? A bo ja to lubie se pogadać i czasem to zapominam o czym to ja zaczęła a na czym skończyła. No ja tego biletu nie zdążyłam kupić i wsiadłam bez... i weszły te panowie co patrzą po ludziach czy mają bilety. Słyszałam kiedyś że ich nazywają tak jak te ptaszki są - kanarki - śmiesznie nie? Jak mi kiedyś ktoś powiedział w autobusie, że kanary to ja patrze pod sufit autobusu i nic i pytam się, "a co uciekły komuś i wleciały do autobusu?" Na co ten pan co pwiedział o tych kanarkach to puknął się w głowie i powiedział "babo żartów sobie nie rób"

Gość jerta
Genialnie - aż się popłakałam (ze śmiechu)

Gość do Pytka 1
no dalej............ czekamy :D

Gość Pytka
"Do pytka" - masz ksywe podobną do mnie! I bardzo miłą osobą jesteś, aż milej na duszy i mam z kim pogadać bo jak ten mój "Franiu" zdechł, mój kotek to ja się sama ostała ale tego męża szukam nie? I tak mnie do tej szkoły ciągnie bo może akurat ten historyk to młody będzie nie? A ten internet to normalnie kosmiczna energia, że też ktoś to wymyślił!

Gość do Pytka 1
agent spieprzaj

Gość Pytka
Chyba nie ma takiego słowa CIA? Ja to skończyłam podstawówke i troche tych słów znam bo z polskiego to raz nawet 4 miałam. Kiedyś to pamiętam jak się pani od polskiego zeźliła na mnie... Bo ja czytałam taką książkęHenryka Mickiewicza "Lalka" i ja źle zrozumiałam o co chodziło z ta Izą i ja myślałam, że ten od lalek to jest jej ojcem i że to o jakieś molestowanie chodzi czy coś... Ale ja nie umiem jak to się mówi - czytać ze zrozumieniem. Tak samo te filmy z napisami nie? Jak czytam to nie widze filmu jak ten film oglądam to nie rozumie co oni mówią...

Gość do Pytka 1
Pytka, a w teatrze Ty była ???

Gość wódka mnie się wylała
przy czytaniu.....cholera jasna , wódki żal

Gość Pytka
Jejku strasznie się ucieszyłam bo ja pocieszna jestem bo dla mnie to każdy ktoś kto coś powie do mnie to mi miło od razu. Bo ja to se tak pogadać z kimś lubie, ja często do ludzi w autobusie mówie, ale to różnie bywa bo ludzie nie są miłe czasem. Kiedyś jechała taka dziewczyna co miała normalnie włosy w kolorze, no jakby to powiedzieć, żeby was nie zgorszyć kochaniency, no w kolorze tego...no... no dobra no MOCZU. I ja tak siadłam koło niej i tak patrze, patrze i mówie "Dziecko... a co Ty masz na głowie kochana?" Ona się na mnie spojrzała i nic... Mówie zrób se komprez z rumianku. Bo rumianek to chyba pomaga na takie rzeczy bo on to może by trochę pomógł w kolorze. Bo ja to np. mam włosy blond i ja nie myje ich szamponem bo to nie zdrowo. Tylko matka natura i aseczka jest dobra na włosy - taka jedna jest - tylko, że to z naturalnych jest no... no... krowich ... No ale ja to wam powiem, że byłam raz w takim to się chyba mówi nie sklepie tylko butiku... i tam to dopiero było wszystkiego. A kiedyś to nawet byłam w takim gdzie było 1000 różnych kosmetyków i ja tak patrzyłam i tam można było takimi psikaczami się pryskać, za darmo, mówię wam. To jak byłam za drugim razem to wzięłam do ręki dwa swetry, sponice jedną i chustę i sobie wszystkimi tymi zapachami popsikałam!

Gość Pytka
W teatrze? Ja raz była... tylko ja wogóle myślała, że pomyliła coś bo poszłam se i myślałam, że na stype żem trafiła bo wszystkie te ludzie w garniturach i na czarno, czarne sukienki... No i myślała że może spektakl odwołali i poszła do domu.

Gość Pytka
No bo jeszcze z tym teatrem to ja nie wiedziała, że w razie czego to można tam stype zrobić... Bo jak bym wiedziała to bym nie szła a tak głupio było zostać na stypie kogoś kogo się nie znało, a mówili że to jakiś Gombrowicz był, ten człowiek chyba co to po jego śmierci tą stype zrobili!

Gość wódka mnie się wylała
....a te krówki to mleczne są ?

Gość Pytka
Ale wy miłe ludzie jesteś, a tak w autobusie to żadnego z was chyba spotkać jeszcze nie spotkała. Bo jeszcze nikt taki miły nie był dla mnie... A ten internet to Kosmiczna Energia jest tylko Pan Tadzik mówi, że ja ostatnio się zaniedbałam bo mam podkrążone oczy. To ja mu powiedziałam, że ze snem mam problemy ale ja tak naprawde to calą noc przy tym komputrze. Tylko wczoraj to się zbulwersowałam bo ja weszłam na jakiś chat - dziwna nazwa ale co tam. Chat erotic czy coś w tym stylu i ja tam weszła a tam się rzucili na mnie, zaczęli napastować i takie propozycje składać, że ja aż się zaczerwieniłam... Ale podoba mi się strasznie!

Gość Do Pytka
Pyciutek : Jestes w Najlepszym Gatunku. Ty moze kiedy Prezydentowa zostaniesz...a ja jestem za tym....bo logiczna taka jestes....:):):):):):):) Z tego ze nie wiesz co CIA...nie ma bidy....bo w sumie na co to wiedziec. Ale widzisz...sweterki se spryskalas ferfumom....czyli i logiczna jestes i praktyczna...a z tym skakaniem do okienka w budce po bilet...to tez dobrze...bo nie poddajesz sie latwo...Brawo.....Prezydentowa z ciebie bedzie na glanc....:):):):) A urody masz troszke ? Ale nawet jak brzydactwo jestes...to mi to nie przeszkadza ;);) Sciskam cie bostwo ty moje.

Gość Pytka
Do pana od wódki - ale ja serio mówie o tych krowach to takie prawdziwe - ja nie mówie o mlecznych cukierkach! Te krowy to takie żywe, muczące głośno i dają mleko, robią krowie łajno...

Gość Pytka
"Do Pytka" a ja Cię lubie za to, że tak samo się nazwałeś jak ja. I uznanie mam dla Ciebie, miłą jesteś osobą... A z tą urodą to jest tak, że ja wyznaje Nature nie? Bo ja mówiłam, że ja nawet szampona nie używam bo najlepsze lekarstwo i kosmetyk to taki z naturalnych rzeczy robione... Ale rumieniec mam jak się patrzy, zdrowo wyglądam tylko mała jestem. Ale mi kiedyś pan taki jeden powiedział, że ja to coś tam do rubensa jestem podobna a ja potem odszukała w encyklice że rubens to taki malarz był, a to chyba jak malarz to i ładny nie?

Gość hej no
Pytka Ty męża szukasz??? Nie szukaj, fajna dziołcha jesteś, nie daj się zepsuć ;)