Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytka

Ależ się zdenerwowałam...

Polecane posty

Gość hej no
co to za draże trzeba jeść, żeby tak pisać? :D

Gość Do Pytka
A propos krowek...tych prawdziwych....Pytka, a probowalas ujezdzac krowe, bo ja tak - jak milam 6 lat podczas wakacji na wsi. Na krowe mnie wsadzili chlopaki co je pasli na lace...Ale dlugo nie pojechalam, bo spadlam...:):)

Gość do Pytka 1
Pytka, a moze Ty byś się wydała za pana Tadzika? Chłop ma głowę na karku, ustawiony :D

Gość Do Pytka
Wlasnie "do Pytka 1" masz racje.....Moze pan Tadziu interesujacy jest. Pytka co ty na to, masz sie ku niemu?

Gość Pytka
Ja to jeżeli o krowy chodzi ale nie cukierki tylko te prawdziwe bo pan od wódki nie wiedział, że to o te muczące chodzi, to ja od razu tu mówie, żeby wyjaśnić. Bo jeżeli o cukierki chodzi ta ja tych to nie lubie i słodyczy też nie. Ja to tylko jem te co świstak zawija w sreberka bo świstak to przynajmniej miły jest i nie napluje to czekolady. Bo ja słyszałam, że kiedyś w tym takim Donaldzie co te hamburgery z psa zmielone z budą sprzedają... A wiecie skąd ten tekst jest? A z takiego filmu który ja milion razy widziała bo ja mam na płycie ale takiej do komputra. To mój ulubiony film, jak czasem oglądam to jakbym siebie widziała...

Gość Pytka
Pan Tadzik? Tylko pan Tadzik to stary jest i jeszcze w dodatku to on ma taką żonę co go trzyma krótko... Bo Pan Tadzik to tylko rządzi na hodowli ale w domu to ta jego Helga trzyma wszystko w ryzach!

Gość do Pytka 1
Pytka, Ty nam tu opowiadaj o panu Tadziku... A może Ty już miałaś z nim jakiś romansik??? Gadaj....... :D

Gość wódka mnie się wylała
....ja znam to , też mam dwie mućki w oborze i każdego dnia muszę wynosić na widlach tą gnojówke , po robocie szklenę gorzały se wypiję i fajnie jest ...to powiadasz że męża szukasz , ja nie wiem czy się nadaję , chyba nie, na wsi robota ciężka jest a Ty jesteś DAMA z miasta , więc wiadomo że nie przyjdziesz na wieś, poza tym to ja sobie pranie sam robię i gotuję i cały dzień na nogach , nawet jeszcze od rana ficaków nie zdjąłem.

Gość Pytka
A bo ja zaczęłam o tym makdonaldzie i nie skończyłam. Bo ja słyszałam, że kiedyś tam jakiś pan - aż się wstydze powiedzieć - czerwienie się to on tam do tych takich napojów mlecznych co one z lodem podawane są to on tam zrobił straszne rzeczy - no jakby wam to powiedzieć, żeby was nie zgorszyć - on je zaprawił "naturalnym" dodatkiem. A świstak jak robi czekolade to napewno nie robi takich świństw i ja tylko tą świstakową milke jem!

Gość Pytka
Ja to tylko panu od wódki powiem, że ja jestem robotna dziołcha i ja się krów nie boje. Ale ja w mieście lubie mieszkać i do szkoły będę szła. Ale jakby trza było coś przy krowach zrobić to ja zawsze pomoge bo pomocna też jestem.

Gość Do Pytka
Z tym Swistakiem to masz racje...mozna na nim polegac....a na McDonaldzie to ja tez bym nie polegala......chyba zeby sobie zoladek zepsuc.....Fajnie, ze taka naturalna jestes......I ze szamponem wlosow nie myjesz......A robotna jestes ? Wydaje mi sie ze tak..... Chlop bedzie mial pocieche......A seksualnie to wstrzemiezliwa jestes...? :):)

Gość Pytka
Nie ja drażetek nie lubie... Ja już mówiłam żadnych czekoladowych cukierków ani drażetek!

Gość Do Pytka
Przepraszam, ze sie tak o seksualnosc dopytuje, ale chcialabym wiedziec na co chlop moze liczyc......

Gość do Pytka 1
Pytka, szkoda że z panem Tadzikiem nic nie wyjdzie. Ale nauczyciel historii, to nie jest facet dla Ciebie. Musisz cos innego wymyśleć.

Gość Pytka
Sex - ale ja tak do końca nie wiem co to... Bo ja czasem coś podsłuchiwała gdzieś albo jakiś film widziała taki dla dorosłych. Ale ja to jestem jak to mówią taka, że narazie nie teges jeszcze. Tak to się nazywa?

Gość do Pytka 1
to znaczy... jesteś dziewicą ?

Gość Do Pytka
Pytka: A rzeznika tam w okolicy nie ma ? (biedne krowki). Jakby byl, to taki silny chlop dobry dla ciebie.... Fajne dzieci byscie mieli...zdrowe takie, naturalne.

Gość Pytka
Ale dlaczego nauczyciel historii nie? Ja wiem o histori dużo o tym, że kiedyś nawet była taka bitwa co ją właśnie ten rubens o którym czytałam w tej encyklice namalował. I ona chyba nawet gdzieś w Polsce była bo to nawet w warmińsko - mazurskim - ja to wiem bo mieszkam tu. Bo ja wam nie powiedziałam, że ja to w mieście mieszkam w ełku!

...ja dziękuję za chęć pomocy a w polu robisz czasem ? powiedz jakiego męża chcesz, jaki ma być? wiesz, każdy chłop to se wypić lubi , inaczej poważania by nie miał u sąsiadów.

Gość Do Pytka
Pytka: Jak o seksie nie wiesz nic, to nawet dobrze....samo naturalnie wyjdzie......

Gość Pytka
Ot dziewicą - nie moge zapamiętac tego słowa. Bo ja to dużo umiem słów różnych, ale czasem jak już zapomne to koniec. Ostatnio jakiś koleś powiedział do mnie "Nie czaisz pani bazy" i ja już szukałam w encyklice co to za słowo, ale nie ma takiego. Może to chodzi że ja nigdy w bazie wojskowej nie byłam? Jeżeli tak to miał razje chłopaczek...

Gość Do Pytka
hahahahahahahahahahahahaha!!!

Gość Pytka
Ja tem nie wiem jak z tą wódką jest ale ja nie pije bo czkawki zaraz dostaje... Ja byłam kiedyś w takim czymś co się mówi na to speluna ale to gdzie byłam to akurat ładne było. I tam to dopiero było. Ja siadłam na takim wysokim krześle, bardzo wysokim i z takim ładniutkim chłopkiem gadałam i on mi podał takie dobre coś że szok - takie białe było, ale smak kokosa miało.

Gość do Pytka 1
Pytka, na pewno nie może być nauczyciel historii. Wiesz, on będzie wieczorami czytał, nie będzie chciał z Tobą gadać... Zdecydowanie to musi być inny facet. " Do Pytka " dobrze napisała, rzeźnik byłby akurat dla Ciebie..........

Gość Do Pytka
Pytka: Doustnie ci podal ?

...a ja mam 32 lata i jeszcze z babą nie spałem, nie wiem dlaczego , chyba nie chciały spać ze mną , może wszystko przez te moje filcaki, jedna to mnie nawet powiedziała , żebym do jej łóżka nie pchał się z buciorami.

Gość Pytka
Ale jak on by czytał to ja bym mu np. opowiadała w miedzy czasie o zyciu... A o histori też mogłabym z nim gadać bo już wam też mówiłam, że sporo wiem... A ja chce takie ładnego nauczyciela histori i żeby miał dziennik koniecznie bo mnie zawsze w szkole kręciły te cyferki w dzienniku.

Gość Do Pytka
A co bys powiedziala o organiscie w kosciele? Dobra partia....

Gość Pytka
A ja znowu jutro na hodowle się spóźnie bo na 7.00 nie wstane... Ale strasznie fajnie mi dziś było bo ja to się czułam jak britnej spirs normalnie. Kochani jesteś! Do usłyszenia do jutra!

Gość do Pytka 1
Pytka, jak on będzie czytał a Ty będziesz gadała, to będzie awantura. Nauczyciela są nerwowi. Sama wiesz........