Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a siedzcie se tu

a siedzcie se tu!

Polecane posty

Gość a siedzcie se tu

jak nie macie nic do roboty,a moze byscie sie czyms sensownym zajeli a nie takimi durnymi rzeczami??jak przeczytalam topik"kto nie pracuje a czesto i chetnie po sieci buszuje to mnie rozb*bało:)zajmijcie sie czyms!

Gość zajmujemy się.....
tym samym co Ty :P tak piszesz a sam(a) tu też siedzisz :O

Gość a siedzcie se tu
ja mam ferie bo studiuje a teraz zajrzalam w nadziei ze sie tu cos zmienilo i zmadrzeliscie ale niestety tu ciagle te same "mordy":)

Gość ty jak widać
nie zmądrzałaś skoro tu wróciłaś :D:D:D

Gość a siedzcie se tu
nie musialam madrzec bo bylam zawsze madra nie tak jak wy,co sie publicznie zastanawiacie nad rozmiarami penisa:)yagh!:)

Gość do siedzcie se tu
"nie musialam madrzec bo bylam zawsze madra nie tak jak wy," :D:D:D Hmm... jesteśmy głupi bo tu siedzimy. Ty też tutaj siedzisz. więc.... Ty też jesteś głupia :P Albo my też jesteśmy mądrzy :D

Gość a siedzcie se tu
hehehhe widac nawet juz wam sie tak poprzestawialo w waszych mozgach ze nawet nie rozumiecie co sie pisze:)jestescie NIE MADRZY bo zakladacie glupie topiki ktore nic nie wnosza zamiast zajac sie czyms pozytecznym,a nie siedziec CALY DZIEN(!!) na kafeterii!!

Gość do siedzcie se tu
o - przepraszam, ja tylko czytam. Nie zakładam. I staram się wybierać co czytam. I jak narazie siedzisz tu dłużej ode mnie :P

Gość a siedzcie se tu
sama jestes zenada z tym swoim kwiatkiem u dolu:)

kafeteria uczy, kafeteria bawi :D nie widze nic nie mondrego w siedzeniu na kafe :P widac rzadko tu bywasz i dlatego wypisujesz takie pierdoly :D:O:P PS. czekamy na mondry topik Twojego autorstwa ktory wniesie cos pozytecznego w nasze marne zycie na kafeterii :) PS.2 przegrywanie zycia na kafeterii ma na celu, w mysl zasady co nas nie zabije to nas wzmocni, przygotowanie do zycia w tamtym swiecie, im bardziej przegram zycie tutaj, tym latwiej mi bedzie tam ;) PS3. chyba siegnelam dna, bo nie dosc ze sie wpisalam na tym kretynskim topiku w ogole, to jeszcze robie to po raz drugi :O

Gość do siedzcie se tu
ja to tylko sie zastanawiam po jaką cholerę tu siedzisz skoro tak Ci to forum nie odpowiada........ :O Lepiej poczytaj jakąś encyklopedię :P

Wiele w Tobie autorko agresji. Czy myślałaś już o zażyciu czegoś na uspokojenie :D Złość piękności szkodzi ;)

Gość a siedzcie se tu
ehh...zeby chociaz uczyla ortografii...pisze się MąDRY A NIE MONDRY!!moge zlaozyc topik na ktorym bede np uczyla ciebie ortografii dziewczynko:)

buehehehehehe to juz moj ostatni post na tym topiku, dosc tej zenady :D zabieram lalki i ide sie pobawic sie na innym podworku :P PS. sama jestes nie mondra i to bardzo :D:O