Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beti_blu

DEKORACJA SALI ? PROBLEM ? POMOGĘ...

Polecane posty

Gość aga16081
Witam Wszystkich!!! Mam ogromną prosbę chciałabym sie zająs dekoracją sla weselnych materiałami ( 2 kolory np. biel + zieleń)), podpowiedzcie mi jaki materiał najlepiej nadał by sie na dekoracje, taki,zeby był do wielokrotnego użytku, aby były widoczne na sali,aby sie nie gnietły, i w miarę mozliwosci takie - chodzi mi o zwisy materiału. Chciałam zapytac również ile takie materiału było by mi potrzebne do udekorowania sal, bo przecież sale są różnej wielkosci (zwisy od srodka sali). Czy kawałki po 10 metrów (5-6 szt. bieli, 5-6 szt zieleni = 10-15 sz) , a szer. 140 160 cm by wystarczyły na sale np. 160 - 200 osób, czy to jest za mało. A gdzie mozna kupic swieczniki metlowe, metalo - podobne ??? Słyszałam,ze na giełdzie kwiatowej w Tychach, mozna kupic wiele rzeczy potrzebnych do dekoracji , ale jeszcze tam nie byłam, czy był ktos z was?? I czy warto jechać?? Z góry dziękuję i proszę o pomoc!!!

Gość aga16081
Witam Wszystkich!!! Mam ogromną prosbę chciałabym sie zająs dekoracją sla weselnych materiałami ( 2 kolory np. biel + zieleń)), podpowiedzcie mi jaki materiał najlepiej nadał by sie na dekoracje, taki,zeby był do wielokrotnego użytku, aby były widoczne na sali,aby sie nie gnietły, i w miarę mozliwosci takie - chodzi mi o zwisy materiału. Chciałam zapytac również ile takie materiału było by mi potrzebne do udekorowania sal, bo przecież sale są różnej wielkosci (zwisy od srodka sali). Czy kawałki po 10 metrów (5-6 szt. bieli, 5-6 szt zieleni = 10-15 sz) , a szer. 140 160 cm by wystarczyły na sale np. 160 - 200 osób, czy to jest za mało. A gdzie mozna kupic swieczniki metlowe, metalo - podobne ??? Słyszałam,ze na giełdzie kwiatowej w Tychach, mozna kupic wiele rzeczy potrzebnych do dekoracji , ale jeszcze tam nie byłam, czy był ktos z was?? I czy warto jechać?? Z góry dziękuję i proszę o pomoc!!!

Gość piekny-slub
Najpiękniejsza jest droga miłości...." Pozwól nam udekorować najważniejszą drogę Twojego życia... Ze swojej strony zapewniamy Państwa o indywidualnym podejściu do każdego zamówienia, profesjonalizmie i dbałości o każdy szczegół dekoracji. Oferta podstawowa: *alejka ślubna/szpaler stojaków z bukietami ze sztucznych kwiatów *łuk/pergola *ubranie klęczników *ubranie krzeseł Pary Młodej Możliwe inne udekorowanie(m.in. wykorzystanie: bukietów z żywych kwiatów, kokard, tiulu, satyny, organzy itp.) Mamy jeszcze wolne terminy na ten rok!! TANIO!! Kwota KUP TERAZ to kwota zaliczki, prosimy zapytać mailowo piekny-slub@wp.pl lub telefonicznie 502-770-995 czy Państwa termin jest jeszcze wolny. Działamy na terenie małopolski i podhala.

Gość piekny-slub
Najpiękniejsza jest droga miłości...." Pozwól nam udekorować najważniejszą drogę Twojego życia... Ze swojej strony zapewniamy Państwa o indywidualnym podejściu do każdego zamówienia, profesjonalizmie i dbałości o każdy szczegół dekoracji. Oferta podstawowa: *alejka ślubna/szpaler stojaków z bukietami ze sztucznych kwiatów *łuk/pergola *ubranie klęczników *ubranie krzeseł Pary Młodej Możliwe inne udekorowanie(m.in. wykorzystanie: bukietów z żywych kwiatów, kokard, tiulu, satyny, organzy itp.) Mamy jeszcze wolne terminy na ten rok!! TANIO!! Kwota KUP TERAZ to kwota zaliczki, prosimy zapytać mailowo piekny-slub@wp.pl lub telefonicznie 502-770-995 czy Państwa termin jest jeszcze wolny. Działamy na terenie małopolski i podhala.

Gość justyna_kotek
Czesc Beti_bul czytalam na twoim forum jak zrobic serce z balonow ale zastanawiam sie jak sie je mocuje(bo zakladamy je po 4 balony czyli 2 pary).Mam jeszcze jedno pytanko czy moze poradzila bys mi jak zrobic 2 labedzie z balonow .Bardzo prosze o odpowiec i dziekuje

Gość dekoratorka z Tychów
Czesc dziewczyny. Mieszkam w Tychach, i mam spore doświadczenie w dekorowaniu. Jestem projektantką wnętrz , mam tez sporo rzeczy do wypozyczenia- rekwizyty, trony itp. Czy są tu jakies chętne? jakie sa koszty dekoracji sali przeciętnie?

Gość dekoratorka z Tychów
Wiastka, bardzo prosto sie to robi ;) bierzesz 16 balonów dużych żółtych, 22 balony małe białe perłowe, pompujesz zółte związujesz na gumkach recepturkach ze sobą ciasno. Pompujesz małe balony zawiązujesz im na końcu supły dowiązując duże luźne gumki recepturki i wystarczy ,ze tą gumkę przełożysz przez środek dużym balonem (duzy balon wkładasz do środka gumki) - w ten sposób mały balonik będzie elastycznie zamocowany na swojej pozycji :)

Gość rysikakaka
jestes dekoraorka a kazesz jej wiazac balony na gumki recepturki?? chyba zartujesz?

Gość kann
Witam gorąco i mam wielka prośbę, macie może jakieś propozycje na dekoracje sali (tj remizy) w tonacji jasna zieleń, ecri. Jaki jeszcze kolor by to tego pasował? Jeśli macie jakies fotki to prosze mi przesłać. Pozdrawiam

Gość kann
Witam gorąco i mam wielka prośbę, macie może jakieś propozycje na dekoracje sali (tj remizy) w tonacji jasna zieleń, ecri. Jaki jeszcze kolor by to tego pasował? Jeśli macie jakies fotki to prosze mi przesłać. Pozdrawiam

Gość iwa_chinteria.pl
Chętnie pomogę w dekoracji, zajmuję się dekoracją kościoła, auta, klatki/domu:) w okolicach Trzebini, Chrzanowa..

Gość iwa_chinteria.pl
Chętnie pomogę w dekoracji, zajmuję się dekoracją kościoła, auta, klatki/domu:) w okolicach Trzebini, Chrzanowa..

Gość iwa_chinteria.pl

Gość iwa_chinteria.pl

sorry za tak dużo!!!! ale coś mi komp nawala:)i poszło tyle razy

sorry za tak dużo!!!! ale coś mi komp nawala:)i poszło tyle razy

Gość modlischka_
ja tez prosze o pomoc mam sale w drewnie i balony odpadaja totalnie...

Gość pinya
trochę mi to zajęło przeczytać posty na temat dekoracji sal weselnych. temat był dla mnie ciekawy, bo nigdy się nim nie zajmowałam, ale zawsze mnie intrygowało, jak te balony są powiązane tak pięknie. Zainspirowałyście mnie i znalazłam coś, co może być przydatne. Oto link. http://www.youtube.com/results?search_query=how+to+make+baloon+decoration&search_type=&aq=f Nieocenione źródło wszelkich porad ( a nie tylko głupich filmików) youtube. Tam szukajce.

Gość pinya
http://www.youtube.com/results?search_query=how%20to%20make%20balloon%20decoration&search=Search&sa=X&oi=spell&resnum=0&spell=1 spróbujcie ten link, a jeśli pojawi się jakiś problem to po prosru otwórzcie stronę główną youtube i wpiszcie w wyszukiwarke: how to make ballon decoration. Pojawi się kilkadziesiąt instrukcji filmowych z przeróżnymi kombinacjami

Gość carmenn
to ja mam pytanie. czy ozdoby w formie balonow gdzie niegdzie sa tandetne?bo tak cos mi sie zdaje

Gość carmenn
to ja mam pytanie. czy ozdoby w formie balonow gdzie niegdzie sa tandetne?bo tak cos mi sie zdaje

Gość carmenn