Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beti_blu

DEKORACJA SALI ? PROBLEM ? POMOGĘ...

Polecane posty

Gość Bozia25
Mam sale 10,5 na 12m i chciałbym ozdobić ja materiałami bordo i białym widzialm na allegro organze i fazeline i zastanawiam sie czy to sie nadaje na efektowne zdobienie i ile potrzeba mi tych materiałów prosze o porade?

Gość madalenau
Witam beti_blu!!! Jeśli mogę to również prosiłabym o paradę co do sali. Moja sala jest nie zbyt duża na około 60 osób. Sala jest prostokątna ściany w kolorze ciemno niebieskim Jej wysokość to około 3metry Niestety nie posiadam jej zdjęć. Sala jest położona nad jeziorem - taki typowy zajazd. Chciałabym ją jakoś przyozdobić Zależy mi na jej ożywieniu Myślałam o jakiś elementach z materiału i o balonach Będę wdzięczna za każdą rade Pozdrawiam

Gość KlaudynkaKlaudynkowa
Witam. Mam taki problem.Otóz jestem świadkową i przypadło mi strojenie sali.Bardzo chciałabym prosić kogoś o instrukcję zrobienia serduszka z balonów,lub łabędzia . Z góry dziękuję i proszę o szybką odpowiedz ,ponieważ ślub już w marcu. Mój e-mail : wampircia2003@wp.pl

Gość Amaris25
Witam!! Jak sie ciesze ze znalazlam taki temat za niedlugo zbliza sie moj wymarzony dzien a sale musze przystroic sama wiec potrzebuje waszej pomocy bo z tego co tu przeczytalam to potraficie robic wszystko co potrzebne girlandy z balonow winogronki i serduszka jesli ktos moglby mi przeslac na e-maila instrukcje jak to zrobic bylabym wdzieczna :) Dziekuje z gory Pozdrawiam !!!!!

Gość mySZka 8662
Witam! Tak przegladam ten internet i szukam czegos co mnie oswieci w sprawie upinania balonow, chcialabym zrobic sobie łuczek zakrecony ale za bardzo nie wiem jak to zrobic, jesli mozecie mi pomoz to dziekuje bardzo bede wdzieczna. Bardzo bym prosila o wyslanie mi na maila . Dziekuje i pozdrawiam :)

Gość ewa1983
witam beti_blue proszę o pomoc w sprawie dekoracji balonami sali weselnej. Jest możliwość przesłaniana e-mail instrukcji jak robi się z balonów girlandy, serducho i kwiatki ? będę bardzo wdzięczna za pomoc . a i jeszcze jedno czy zestawienie balonów perłowy i burgund to dobry pomysł?

Gość MoniczkaRadom
Witam. Mam problem. Nie wiem jak wykonać girlandy, serce za para mloda, oraz luk nad drzwiami. Jesli ktos posiada instrukcje do wykonania tych dekoracji bardzo prosze o wyslanie na maila. jesli mozna to prosze rowniez o zdjecia, beda ulatwieniem. z gory bardzo dziekuje. Moj mail to moniczka20@buziaczek.pl

Gość MartaLechia
Mam pytanko do Beti_Blue Czy mogłabys mi przeslac na meila informacje jak sie robi girlandy z balonów? Bardzo Cie prosze bo widzę, że jesteś najbardziej obcykana w tym temacie Pozdrawiam i z góry dziękuję

Kochane Panie i nieliczni Panowie czytam te wszystkie cenne uwagi i chciałabym z nich w niedługm czasie skorzystać. Bardzo podobają mi się różne girlandy, ale niestety zielono mi na ten temat. Niektórzy piszą,że dla początkujących dobre są te taśmy, inni że to strata czasu. Mam wielką prośbę może do naszej założycielki Beti-blu, lub innych osób z tym związanych lub po prostu takich, które miały z tym doczynienia. może jakaś instrukcja ;-) Mój e-mail: ale_18@onet.eu

Kochane Panie i nieliczni Panowie czytam te wszystkie cenne uwagi i chciałabym z nich w niedługm czasie skorzystać. Bardzo podobają mi się różne girlandy, ale niestety zielono mi na ten temat. Niektórzy piszą,że dla początkujących dobre są te taśmy, inni że to strata czasu. Mam wielką prośbę może do naszej założycielki Beti-blu, lub innych osób z tym związanych lub po prostu takich, które miały z tym doczynienia. może jakaś instrukcja ;-) Mój e-mail: ale_18@onet.eu

Gość MartaLechia
Halo halo Czy móglby mi ktoś wyslac instrukcje jak sie robi luki z balonow bardzo prosze :)

Gość moniko81
Witaj beti_blu, dziś właśnie przy poszukiwaniu pomysłu na dekorację sali weselnej oraz instrukcji robienia girland natknęłam się na tą cudowną stronę :) Byłabym baaaardzo wdzięczna na przesłanie jakiejs instrukcji robienia girland z balonów (szczególnie interesuje mnie serce i łuk na bramę) oraz pomysłów na dekorację sali. Zastanawiam się nad dekoracją z użyciem materiałów, ale ja - laik w tych sprawach - nie wiem czy dam radę :( Będę wdzięczna ze wszelkie instrukcje i pomysły oraz zdjęcia. mój mail to : moniko81@interia.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam

Gość MartaLechia
Mam pytanie.Czy zna ktos jakis fajny wierszyk na wesele w podziekowaniu dla rodzicow oraz fajna piosenke? Z góry dziekuje

Gość doxaaaaaaaaaaa
WITAM! Chcę koleżance walnąć jakąś dekorację (bramę) może łuk . Proszę o instrukcje i foto jak je wykonać na mejla z góry dziękuje

Gość lenka101
Witam, czytam wszystkie Wasze problemy dotyczące dekoracji sali weselnej i muszę podzielić sie z Wami pewną informacją. Termin ślubu mam juz ustalony - sierpien, tak jak większośc z Was sama bardzo chce udekorawac sale. Brak mi jednak pomysłu i chyba umiejętności a wydatek na dekoratorów jest dla mnie za dużym obciażeniem. Muszę z przyjemnością poinformowac ze znalazłam wspaniałe rowiązanie - dowiedziałam sie o firmie dekoratorkiej w swojej ofercie posiada opcje PORADA dla Klienta. Spotkałam sie z dziewczynami z tej firmy i otrzymałam kilka bardzo fajnych porad i propozycji dekoracji sali. Jestem bardzo zadwolona ponieważ zapłaciłam niewielką kwotę 150zł a otrzymałam wspaniałe pomysły jak również dowiedziałam sie jak połaczyć kolory, gdzie kupic najtaniej kwiaty materiały i inne potrzebne rzeczy oraz w jaki sposób wszytko rozmiescic i ułożyc by sala nabrała eleganckiego wygladu. Polecam warto skorzystac z takiej porady www.decorpoint.pl Lenka

witajcie za 3 miesiace mam wesele swoje oczywiscie potrzebna mi pomoc jak przystroic sale balonami w kolorze bordo i perlowym ...jest to sala w strazy wiec nie jest za specjalna wizualnie...a chce w ten piekny wieczor upiekszyc ja....instrukcja i zdjecia ..jakies ksztalty z balon ow jesli tylko macie cos przesylajcie na maila...szczegolnie czekam na odp od BETI BLU

Gość mila550
Witam was wszystkich, szczęśliwych, którzy są już po. Mnie to czeka w czerwcu i chciałabym pięknie ozdobić salę i kościół. Pomóżcie, jeżeli macie jakieś fajne fotki i pomysły na strojenie dajcie znać. Widziałam na paru stronach internetowych bardzo fajnie porobione serca z balonów i kwiatki z małych baloników, jak to zrobić? A do kościoła jak niedrogim kosztem można porobić łuki, też widziałam u koleżanki na ślubie ale są bardzo drogie jak chce się je wypożyczyć, może wiecie jak niedrogim kosztem coś takiego zrobić. To są łuki np. z kwiatów, czy czegoś zielonego pod którymi przechodzi młoda para między ławkami. Doradźcie coś

Gość mila550
Oczywiście proszę o pomoc. Czeka mnie dekorowanie sali i kościoła. Widziałam na stronach internetowych ładne serca i kwiatki z małych baloników, jak to zrobić. Jeżeli chodzi o kościół to podobają mi się takie łuki zrobione z kwiatów lub czegoś zielonego stojące pomiędzy ławkami na środku kościoła pod którymi przechodzi młoda para. Proszę o pomoc

Gość jusia500
Witam! Nie długo mam 18-stkę i nie wiem jak udekorować salę.Nie mogę znaleść żadnych dekoracji.:( Prosze o pomoć:) Pozdrawiam

Gość Groszek-007
Witam znalazłem to forum i pomyslałem ze i mi przyda sie pomoc w przystrojeniu sali na wesele.Bardzo bym prosił o o jakies fotki i porady jak sale przystroic i jak sie robi te rozne ekspozycje z balonów.Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Gość jusia500
na pewno ktoś ci tu odpowie :/

Gość ech /
pewnie nikt nie odpowie bo wszyscy co tu wchodzą potrafią tylko napisać posta o to żeby im coś wysłać, nie czytając poprzednich postów z instrukcjami, linkami i radami. Co do wzorów dekoracji to jest w necie tyle firm z galeriami zdjęć że na bank można coś znaleźć dla siebie. No ale do tego trzeba trochę zachodu więc może nie warto się przemęczać i poczekać a nóż ktoś coś podeśle

Gość deko_rator
Święta racja !!!

Gość jlllllllllllllll
czesc beti_blu mam do ciebie prosbe przyslij mi zdjecia wraz z opisami jak krok po kroku zrobic girlandy bo ja juz kilka razy przeczytalam i nadal nie rozumiem z gory dziekuje i goraco pozdrawiam

Gość isabel82
R A T U N K U !!!!! Potrzebuję pomocy. Za 3 tygodnie wychodzę za mąż. Sami dekorujemy salę weselną i nie mam wogóle pojęcia (mimo wcześniejszych waszych wskazówek) jak robi się dekoracje z balonów tzw. girlandy. Czy mógłby mi ktoś przesłać jakieś fotki pokazujące ich wiązanie i szczegółowe wskazówki robienia ich. Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam was cieplutko

Gość brambis
beti_blu dekoruje sale siostrze 12.04 i tak nie bardzo wiem jak sie do tego zabrac...bede Ci bardzo wdzieczna za pare wskazówek.... Pozdrowionka

Gość migola
Witam!!! czy mógłby mi ktoś przesłać jak zrobić girlandę z balonów, bo chcę sama udekorować salę na wesele najlepiej w kolorze bordowo złotym lub cos podobnego. Mile widziane zdjęcia.

Gość karolinka-

Gość karolinka-
Muszę udekorowac salę na bal młodzieży-) nie bardzo wiem jak-) czy można prosić o jakieś rady? bal odbędzie się w remizie strażackiej, na około 120 osób. Będą to obchody 10 lecia Katolickiego Stowarzyszenia Młodzieży.

Gość grazynka00
mam prosbe przeslijcie mi wskazowki jak sie robi girlandy z balonow bo chce zrobic sama wystroj domu weselnego???????/prosze o przeslanie mi na poczte jesli jest to mozliwe:)bede wdziecznaaaaa