Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

K.A.S.I.A.20

Problemy z siecią PLUS GSM!Pomocy!

Polecane posty

Słuchajcie,czy Wy też macie od tyg taki problem z plusem jak ja? mam nowa karte,ale podobno 85 % uzytkowników plusa mają to samo(Ci co mają tel na karte).Chodzi o to,ze nie moge ani ja dzwonic,ani nikt do mnie,bo po odebraniu po 2 sek sie rozlącza...w ogole nie mozna zadnego kodu aktywowac,bo aktywacja trwa i trwa( u mnie np od soboty aktywuje sie kod którym sie sprawdza ile jest na koncie://, w zwiazku z czym nawet nie wiem ile mam).Pan w plusie mowił mi,juz chyba z 10 razy,ze programowiali siec i cos spieprzyli...i nie wiadomo kiedy naprawia,i nawet mi radził zmienic siec...czaicie?wydaje mi sie,ze Ci co maja stare karty nie maja tego problemu,tylko Ci z nowymi starterami opd proszę,czy Wy tez tak macie i co wiecie na ten temat,bo ja już sie łamię,nie wiem czy czekac czy zdjac sim locka (chcoiaz nie chce,bo mam nowy tel i strace gwarancje).CZekam na opinie.Glupi ten plus P.S.Zalozylam ten sam topik na dietach przez przypadek;)

Ponoc teraz sie im posypalo i takie zonki sa prawdopodobne ;) Ja mam Simplusa... Narazie to tylko mi sie spozniali z oddaniem kasy za swojaki... Ale juz dostalam :D

no ale chyba ich po...ło ,ze ktos bedzie moze pol roku czekal az oni racza to naprawic???chyba maja za duzo klientów i im sie w głowie przewraca.Co radzicie?jak cos wiecie od czego to i kiedy naprawia to piszcie Już sama nie wiem co robic...

Ja na szczęście problemu z wykonywaniem połączeń już nie mam, ale za to co chwilkę znik mi z konta po parę groszy! A co najgorsze nie wraca i mam nadzieję, że zostanie to sprostowane. Nie mogę korzystać z usługi \"darmowe wieczory i weekendy\" bo została chyba zablokowana!!! Mam tel w mix plus już ponad pół roku, więc to nie chodzi chyba tylko o nowe karty. Jak tak dalej pójdzie to rozwiążę z nimi umowę i to z ich winy i na pewno nie będę im nic płacić!

Miałam problem z wykonywaniem połaczeń jeszcze jakieś 2 tyg temu, a zaczęły się jak w simplusie włączyli \"Happy hour\". Napisała im pismo i wysłałam fax\'em i problemy się skończyły. Teraz męczę ich z tym co się obecnie dzieje :P

ha!ja byłam juz u nich z 5 razy w zwiazku z tym co sie taraz dzieje i raczej mnie zbywaja tym,ze trzeba czekac,ze nie potrafia nawet powiedziec kiedy to sie skonczy.No męczy mnie to kurde strasznie,bo w koncu nie po to mam tek zeby z niego nie dzwonic...i jak oni sami moga nie wiedziec co sie dzieje i kiedy to naprawia?dziwne.myslicie ze opłaca sie czekac,ze miec ich gdzies i zmienic operatora?

Gość bleblebeljekjh
a ja mam sami swoi ( to tez plus ) i czekam z doładnowaniem konta od przedwczoraj. wbiłam sobie kod za 10 zł i nic. do dzisiaj czekam na cokolwiek. chociazby jakies przeprosiny za to ze wyjebałam 10 zł do kosza dzięki nim. dodam ze są to ciężko zarobione pieniadze. kutasy. tez

Mam nadzieje,ze niedlugo znajdzie sie na forum ktos kto wie cos konkretnego o tych plusowych problemach i nam wyjasni troche. Powinni Ci to 10 zł oddać jak wreszcie naprawia ta swoja siec...tak mysle.Mojej koleznace wczoraj za 2 smsy zabrali 10 zł...masakra.Najgorsze własnie,ze nawet nie potrafia powiedziec,kiedy to naprawia!Nerwy mozna stracicna tych...wrrrrrr

Gość sama swoja
pomocy ja mam problem ze sami swoi zablokowali mi dwa telefony i chamy nie odbierają telefonu jak się do nich dzwoni, co robić!!!

Gość jaaadwd
tu nikt na takie posty nie odpowiada,bo tu sa tacy "mądrzy" ludzie ze zajmują się tylko gadaniem o polskich serialach i młodych mamach i swoich zakichanych fobiach a jak sie pojawia problem serio to nikt nie ma ochoty odp.A jeszcze czesto kobiety wyzywaja jakiegos palanta który stwierdził,ze nie lubi np nieogolonych lasek,a takie problemy jak globalna kleska PLUS gsm dla nich nie istnieja.zalosne jest to forum moim zdaniem,tez tu weszlam bo szukalam odp na to co sie z siecia plus dzieje,ale widze ze nic z tego! http://www.telepolis.pl/news.php?id=4414&limit=1000 Tu jest duzo na temat tej awarii.Pozdrawiam!!! P.S.Jestem wprost przekonana,ze za chwilę jakas paniusia bedzie moje błedy probowała wychwycic,zeby mi niby udowodnic,ze jednak gadanie o polskich serialach ma sens:)ale nie chce mi sie tych wszystkich ogonków przy "ą" i "ę" doprawiac

Gość mam trójkę znajomych co maja
telefony w plusie i jak chciałam do nich zadzwonic to automatyczna sekretarka powiedziała mi ze numer nieprawidłowo wybrany :-0 a jeden kolo nie miał wogóle zasięgu -u siebie w domu-zawsze miał -troche nerwy go poniosły jak to zobaczył .Moj tata ma w plusie i wszystko ok u niego ,to nie wiem o co chodzi.

ja i mój mąż mamy obydwoje simplusa. Obydwoje straciliśmy wszystkie kontakty a mąż jeszcze kase. Byliśmy w Plusie i kazali nam czekać. Jak zlikwidują usterkę, kontakty i kasa wrócą - ciekawe . Oczywiście mają to naprawić lada dzień :( Moi rodzice mają Plusa i wszystko ok . A my nie mamy telefonu stacjonarnego i zaraz coś mnie trafi

Bo te problemy mają tylko użytkownicy tel na kartę i tylko Ci co korzystaja z nowej platformy(to Co,ktorym stan konta na wyswletlaczu sie nie wyswietla,tylko musza kodem spr).Moj tel np nie obsluguje juz starej platformy tylko nowa,wiec mam problem:/

Gość sik00rka
Mam telefon w Plus Mix , ale dostalam nowy telefon od taty i gdy przekladam karte do nowego telefonu i chcem do kogos zadzwonic (i odwrotnie) po sekundzie wylancza mi sie rozmowa ?? czy nie mozna przekladac kart???

Gość * ko *
mam simplusa i nie wiem jak sprawdzic ile mam na koncie.. prosze o pomoc..

Gość jak patrze
Rozłączenie następuje po 2 sek dlatego ... ze karty simplusa maja tzw platformy ...jezeli np zakupiłaś telefon w mix plus to bywa tak ze przy lepszym modelu telefonu ta karta bedzie zrywała polączenie po 2 sek... nie maja przystosowaniek platformy do innych modeli telefonu...

Gość jak patrze
Radzę sprawdzić w punkcie plusa ...czy karta bedzie wspólpracować z danym modelem telefonu

Gość jak patrze
mozna w serwisie załatwić sprawę...ale koszt dostosowania karty do telefonu to 100 zl

Gość wkórzony
nie piszcie że tylko ci co mają sprawdzanie kasy przez kod bo mi się wyświetla na sygnale ale i tak huja działa (sorki ale tak jestem zdenerwowany). esy dochodzą ode mnie i do mnie po 3 h ( 3 h? co to mam być)!! nikt się do mnie nie dodzwoni!! chyba zmienie sieć bo kurde bez przesady- 5 telefonów w domu i na żaden się nie dodzwonisz bo i jak!! :D dobrze że jest chociaż stacjonarny

Gość Dawid69
na www.forumsoft4u.org zrobilem temat ktory wam pomoze rozwiazac problem zwiazanym z tematem tej rozmowy :) POZDRAWIAM

Gość Aniaasadadd
u mnie nie mozna sprawdzic ile zostało na koncie, pisze że niepoprawne polecenie ... co jest nie tak? nie kpw

Gość PATRICK
ZLE ZDJELI CI SIMLOCKA Z TELA,ALBO TEL NIE WSPOLPRACUJE Z SIECIA PLUS....

Gość Krejzol118
Ja mam taki problem!!!! nie moge wysyłac smsów na nr co zaczynaja sie na 600 a na te z poczatkiem 700 moge!!!!!! nie wiem jaka jest ta przyczyna ale jak włozyłem karte do innego telefonu to normalnie wysyłało na kazy numer!!!! jak by ktos cos wiedział to prosze o pomoc. Z góry dziex

Gość JaroG
Witam was. Jestem użytkownikiem mix plusa już od wielu lat i wspólpraca ukladała sie nawet dobrze. Różne promocje, pakiety smsów i minut było ok. Ale ostatnimi czasy Plus chyba zaczął olewać dobro klienta. Jest mnustwo problemów zwiazanych z poleceniami uruchamianymi tele kodami, jakieś opóżnienia itp. I jak by tego było mało czuję się oszukany nową ofertą jaką oferyje mix plus. A konkretnie chodzi o nową taryfę MIX PLUS IV. Naprawdę jeśli do tej pory byliście użytkownikami tego rodzaju usługi ze wzgledu na dużą ilość wysyłanych smsów (tzn mozna było kupić nie ograniczoną liczbe pakietów w jednym miesiącu), to teraz ją odradzam. To co wspaniałomyślni mamagerowie plusa teraz wymyślili to nic innego jak nóż w plecy takim klientom jak ja. Nie ukrywam że piszę dużo smsów i dlatego kożystanie z mix plusa było korzystne ze względu na wcześniej wspomniane pakiety smsów. Natomiast teraz mogę wykupić tylko jeden pakiet w miesiącu. Naprawdę nie wiem czym oni się kierowali podejmując tak niekorzystną dla klientów decyzję.Mam już szczerze dosyć takiej współpracy

Gość ollaaaaa
teraz mi plus nie dziala :(((((( a wam/

Gość L...
Mi tez nie dziala jakies 2 godz temu sie zorientowalam, ani ja nie moge dzwonic, ani do mnie sie nie da ;/ masakraaaaaa. Zaraz wyrzuce tego zloma przez okno....

Gość Taramis
u mnie tez nie dziala,jak chce sie z kims polaczyc to wyswietla ze jest poza zasiegiem sieci. O co chodzi?

Gość L...
U mnie po prostu glucho...

Gość Taramis
nie wiem gdzie sie dowiedziec skad te problemy