Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabcia0_0

opoznic albo przyspieszyc okres hep !!

Polecane posty

Gość zabcia0_0

Ello ;] Czy znacie jakies sposoby aby albo opoznic o choc jeden dzien okres albo zeby w ciazu 2 dni go wywolac ?? Mam studniowke za 9dni i no niestety na dzien nastepny mam dostac okres.. obawiam sie ze jeddnak moze on przyjsc dzien wczesniej.. a jeddnak mimo wszystko bardzo nie chciala bym go miec.. Znacie jakies sposoby ? tabletki ? Help me :)

witaj zabcia0_0 :) slyszalam ze sa tabletki dzieki ktorym mozna nie miec okresu, ale niestety nazwy nie znam, musialabys sie zapytac w aptece, a najlepiej to by bylo jakbys poszla do ginekologa :) no i udanej zabawy na 100dniowce :) ahh tez bym poszla sobie na jeszcze jedna taka impreze... :) pozdrawiam

Gość Asienka_ww
No wlasnie.. ja tez slyszalam, ze sa takie tabletki.. ale slyszalam tez ze moga one rozregulowac cykl.. a tego bym nie chciala bo miesiazkuje juz od 6 lat i sa dosc regularne.. kolezanka mowila mi ze nie ktore antybiotyki moga opoznic okres.. sama nie wiem co zrobic.. wiem tlyko tyle, ze w ten wyjatkowy dla mnie wieczor chcialabym czuc sie komfortowo :(

Gość calaaajaaaa
opoznic okres mozna tabletkami antykoncepcyjnymi,tylko jesli masz za 9 dni studniowke to nie wiem czy dasz rade,za pozno sie za to wzielas:( no i tak powinnas isc po recepte do ginekologa.... przyspiesza tabletka o nazwie postinor,jest tabletka wczesnoporonna,bierze sie ja w razie wpadki;)tzn.np pekniecia prezerwatywy....

Gość zabcia0_0
heh to odpowiedz powyzej jest moja ;p

Gość zabcia0_0
no nie :) ale studniowka za 9 dni :( zdarze ?

Gość edyta_krzysia
okers przyśpieszyć możesz przez wymoczenie się w gorącej wodzie, możesz wykonac to mocząc tylko narządy, okers powinnien pojawić się na następny dzień a jeśli tak się nie stanie powtórz zabieg, ach i mocz się conajmniej 30 minut

zabcia0_0 jesli jutro pojdziesz do ginekologa to jest opcja ze zdazysz :) czego Ci zycze bo to rzeczywiscie dyskomfort ...okres podczas imprezy... niestety nie wiem jak jest z tymi tabletkami... wiec idz jutro do ginekologa i bedziesz miala wszystko jasne :) albo jakiegos farmaceuty sie zapytaj... pozdrawiam :)

Gość zabcia0_0
Hm.. od kilku dni jestem tez chora ;p mam zapalenie gardla ;p i zaczelam brac antybiotyki wiec moze to cos opozni :P ale masz racje dzis chyba zajde do apteki i zapytam o jakies tabletki :)