**--** 0 Napisano Styczeń 26, 2006 tabletki biore od kwietnia/maja 2005, od 4 miesiecy biore je naprawde regularnie(wczesniej zdarzalo sie zapomniec, ale generalnie do 12 godzin wiec nic sie nie stalo). Ostatnio jednak nie zrobilam przerwy w tabletkach, wzielam dwa pod rzad, nastepnie zrobilam przerwe. od tygodnia biore opokowanie po przerwie i boli mnie brzuch, jakby jajniki:( zastanawiam sie tez czy na tabletki ma wplyw znieczuelnie miejscowe jakie wykonywane jest u stomatologa(ostatnio mialam tego duzo). Bardzo sie boje ze cos jest nie tak, myslicie ze jest sie czym martwic? czy to znieczulenie moze oslabic dzialanie pigulek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**--** 0 Napisano Styczeń 27, 2006 prosze nooo:( naprawde nikt nie zna odpowiedzi;(? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajerkahh 0 Napisano Styczeń 27, 2006 kurcze to mnie przeraziłaś , ja nie dość ,że miałam dziś znieczulenie ,to mam jeszcze lekarstwo w zębie i też nie wiem jak to się ma do tabletek antykoncepcyjnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**--** 0 Napisano Styczeń 27, 2006 martwie sie po prostu bolem brzucha, choc wczesniej (pare miesiecy temu) tez mialam znieczulenia i nic sie nie dzialo. Na ulotce napisane mam zeby informowac dentyste o tym ze sie bierze tabletki, ale w sytuacji gdy ten przepisuje nam jakies preparaty i leki. Kurcze prosze pomozcie;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość makis Napisano Styczeń 28, 2006 Miałam doświadczenie tego typu! Krótko 6 miesięcy ciągłych znieczuleń/ robiłam sobie ładne ząbki/ 2 chirurgiczne usuwania "8" i wszystko ok! Konsultowałam to ,znieczulenia są miejscowe i uwierz mi do tego doszły usuwania zmian na skórze Bez obaw ciesz się z życia !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach