Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamilcz....

nie wiem co mam czuć

Polecane posty

Emocje i uczucia przychodza do nas i sa. A jak sa w nas, to sa i koniec......I nie mamy wyboru dopuki nas emocje ?czucie nie opusci.....Mozemy chciec tego czy tez nie, ale one sa w nas...To chcialam napisac.... Ale chyba zostaklam niezrozumiana. Na czucie nie mamy wplywu, ale dokonujemy wyboru jesli chodzi o dzialanie. Bijemy sie z uczuciami/emocjami.....i podejmujemy decyzje..... Caly czas utrzymuje ze uczucia sa faktem, ktory zaistanial w nas. Chyba zgodzicie sie ze mna ze zastanawiamy sie co zrobic, ale w tym samym czasie czujemy to co czujemy. Liquor: Jesli spotyka mnie cos co mnie przerasta, to najprawdopodobnie czuje w tym samym momencie strach. I mam wybor: poddac sie strachowi lub nie. To jest wybor...A na to czy czuje strach, czy nie...nie mam wplywu...przynajmniej w momencie gdy go czuje. Ale psychologia....za daleko chyba poszlam....Znowu bede nie zrozumiana. Temat jest: Nie wiem co mam czuc? Nonsens....Nie wiem co mam zrobic...chyba tak. Przep0raszam...za te wynurzenia.

A może nie wiedzieć co czuć znaczy nie potrafić nazwać uczucia, które w nas jest?? bo ja to miałem na myśli

Gość zamilcz...
a moze faktycznie to fakt:)...dzis znowu Go widzialam, jak na mnie patrzy to mam taki dziwny wyraz twarzy, az jestem wsciekla na siebie za to... boje sie ze on to widzi:(